Armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Omgpieqt
Alt: Axxystarxx (moc ho už nehraju)
Spec/class: Unholy DK
Věk: 18
GearScore: (To už budete mít trošku starší údaj no, tak radši napíšu ilvl

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? 2v2 aktualizuji pod prispevkem kazdou chvili... 3v3 847 : 9-3
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Notgodzx
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Notgodzx, steexy (PHD)
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2095 (dosažený minulou sobovu v týmu se skorem v poměru cca 2 : 1 (nehrál jsem se stálým partákem.. vždy jsem si našel nějakou retrinu na worldu a zkoušel se přizpůsobit jejím případným chybám viz. hoj do groundingu atd..)
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 847 .. v neděli se skorem 9-1
Veškerý exp píšu za DK na twinu... respektivě cata twinu, protože jsem si dk na serveru založil cca 2-3 týdny před zpuštěním cata.
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Musím pouze vyřešit problém s Open broadcasterem.. kouše mi
Je postava kupovaná (ano/ne)? ne
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Ne, nehrál jsem tu
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano i ne .. za shamu jsem chodil s jednou guildou (The Den)
Chodíte aktivně BG? V podstatě ano.
Jste kolektivní hráč? Určitě.
Koho znáte v <SFU>? Možná tak lidi, se kterými jsem dueloval před sw .. viz enforcer etc..
Předchozí guilda + důvod odchodu? Piva .. Trošku moc velké ego víc jak poloviny guildy..
Co očekáváte od guildy? Nějakou trochu té srandy, případně RBG

Zkušenosti s ostatníma classama? wotlk AT Rdruid, Awar (sword i axe spec), UH dk .. Cata AT UH dk, Rsham, Rdruid
Dodatek: Tak trošku mě mrzí, že chcete pouze strohou přihlášku, kde se ani neptáte lidí na případný TC, proč si co a jak poskládali etc.. Podle mě je to poměrně důležitý na udělání si přibližného obrázku o člověku, než ho vezmete na pohovor na TS .. (Možná si říkáte, že mám full BT a jen se chci někam dostat.. Není to tak.. Jen chci najít pohodovou partu na RBG, pokecání a zkrášlení času, který na wow trávím..) PVE mám dole na twinu 4/4 bot, 5/6 bwd.. jinak celkově na CATA už mám progress za sebou celý, jen si dávám přihlášku do pvp

Pokud budete chtít cokoliv vysvětlit ... Jaké mám macra, proč mám tyhle.. Jaké bugy ohledně UH DK jsem na twinu již objevil apod .. stačí se zeptat dole, rád odpovím..
Díky za čas.