Class/ main spec: Mage / Fire PvE
Věk: 25 let
GearScore: 348 ilvl, z toho mam boty pvp (neměl jsem štěstí v HC na drop, ale farmim Ramkahen repku) a zbraň, jelikož je dle mě lepší mít PvP s 200sp+ než modrou z dungu.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Genevieve
FPS: Mám kvalitní stroj, takže na raidu (25m) běhám s 60fps
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow se ke mě dostalo někdy v roce 2006, začínal jsem na freečku jménem Czechdream, kde jsem se držel hodně dlouho díky kvalitní partě lidí. Jednoho dne dostal kamarád ban a odešli jsme na Anthorii, v té době RC2 TBC. Založili jsme guildu Nox Militia a dělali jsme blbosti. Ale co se nestalo, vyšla hra Age of Conan a pulka guildy odešla a už se nevrázili. A ted začíná takové šedé období a hledání nové party. Bohužel je to už nějaký pátek a opravu spoustu věcí už nepamatuju.
Nějakou dobu jsem hrál opět na Czechdreamu, kde jsem leadroval jako tank BT. Jak vyšel Wotlk tak jsem byl na oficu (Drak´thul) kde jsem za priesta odprogressoval T7 raidy s takou casual guildou. Avšak v den kdy vyšel Ulduar, guilda se rozpadla. A já zase bloudil, hrával jsem střídavě opět na Czechdreamu a Anthorii (Wotlk). Asi měsíc než vyšel Cata na ofu, jsme zase začli hrát s pár kamoši na DT, vyšel cata a odprogressoval jsem si T11 raidy na normal k tomu jsem začal aktivněji hrát PvP, vytáhl jsem 2k2 v trojkách a jelikož se naše PvE nikam nehlo, odešel jsem do jiné guildy kde jsem se věnoval nějakou dobu PvPčku. Než vyšel Firelands tak jsem si dal chvilku (nucenou) pauzu, kuli škole. Pak jsem hrál chvilku na Twinstaru na Kronosu, ale stále mě lákal Cata, takže Molte-wow byla jasná volba. No a nedávno jsem si koupil postavu tady na Twinu.
Nejlépe sem hrál v době TBC a bylo to kuli dobré partě lidí, kterou jsem od té doby ož nenašel. Od té doby spíše takový casual gameplay.
Váš raid time? Jsem schopný hrát každý den od 6ti, ale preferoval bych raid time vaší R2.
pondělí a středa máme v práci úřední hodiny do 5ti + chodím domů poměrně znaven.
úterky a čtvrtky jsou krátké a tak bych neměl problém.
pátek a sobota věnuji osobnímu životu (pivo a žena)
neděle jak kdy
Definujte svůj PvE skill:
Hraju velmi instinktivně, ale tím, že wow hraju už tak dlouho, myslím že nejsem špatný hráč.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
BoT jsem byl na TS jednou a dali jsme 2/4
BWD jsem tu ještě nebyl
ToFW jsem tu jetě nebyl
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i61.tinypic.com/33nbyqb.jpg
PvE addony mám omen na threat, recount na sledování dmg a ostatních věcí a CombustionHelper na sledování dmg ignite.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Elitist Jerks, Wowhead a co hlavně Google

dříve na arena junkies, mmo champions na novinky, skill capped.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Omlouvám se ale na toto se nedá už pořádně odpovědět.
Hodně jsem leavl guildu když lidi přestali hrát. Nikdy jsem nebyl vyhozen, nebo jsem neudělal nějakou botu.
Jinak na TS jsem bez guildy od doby co jsem postavu koupil, připravoval jsem se se na vás

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Kdysi dávno na Anthorii, na TS z chatu a spam makra.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vím co jste zač, co je vaším cílem a jaká jste parta. U aliance mi toto dle mého názoru nikdo jiný nemůže nabídnout. Rád bych se mezi vás přidal a zažil opět to co jsem zažil s kamarády na TBC.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho osobně.
Co nám můžete nabídnout?
Sám jsem kdysi dělával RL, připravenost a dochvilnost jsou mé priority.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano mám TS kvalitní mikrofon i sluchátka a nebojím se komunikace.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
nemám alty
Napište nám něco o Vás:
Ve volném času se věnuju přítelkyni a začínám s 3D grafikou, momentálně pracuji jako úředník, ale do budoucna bych rád pracoval v herním průmyslu jako grafik. Občas si zahraju armu 3 nebo nejakou blbost co si koupím na steamu.
Jinak se určitě budete zajímat jak to mám s herní postavou, postavu jsem koupil před pár týdny. Koupil jsem si hvězdy za peníze a koupil jsem si mage u ali s nejvíce achievmenty. Proč ? Už mě nebaví začínat s novou postavou a zase dělat repky a achievy co jsem delal minimálně 10x, postava byla téměř holá. Trošku jsem ji nagearoval na HC a snažím se vydělávat přes mining na enchy a gemy, ale jde to pomalu.
Toť prozatím odemně vše a čekám na vaše dotazy.
S podzravem Dženeví