Class/ main spec: Druid feral tank/resto, jedu to tak nějak obojí, nemám ještě určené co je main a co off, jsem ochotná se i podřídit guildě, co je zrovna více potřeba
Věk: 24
Gear: Jak feral, tak resto 340 ilvl (stále na něm pracuju každý den v 5 man HC dungách)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Worgina
FPS: Když jsem doma na PC, tak 40, na notebooku je to o něco míň, raid jsem na Cata ještě nebyla, takže nevím, jak je to s náročností na grafiku, ale na notebooku jsem dřív rozjela jakž takž i LK 25 HC, tak snad s tím nebude problém
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju už několik let, ani nevím přesně kolik, ale minimalně 6 let určitě, začínala jsem na Prophet’s Lair ještě na TBC, byl to malý RP server, to jsem ještě o WoW moc netušila a raidy pro mě byly velkou neznámou, natož nějaké taktiky, protože tenkrát bossové ještě nefungovali moc tak, jak by měli. Po nějaké době jsem se přesunula na Equilibrium a později na Anathemu (WOTLK jsem tam hrála nějaké 3 roky), měla jsem tam i založenou svojí guildu (Proxima Centauri). Fungovali jsme asi 2 roky, ale já pak přestala na nějakou dobu hrát a guilda fungovala dál i bez mojí přítomnosti, nakonec se rozhodli založit vlastní odnož guildy a tak jsem na AN skončila na dobro. Téměř rok jsem nehrála, skončila jsem asi hlavně proto, že WOTLK mě už opravdu nebavil. Teď jsem tady na Twinstaru, přestože jsem se zařekla, že na blizzlike rate už nikdy expit nebudu

Váš raid time? Prakticky každý den tak od šesti, kromě pondělí, kdy mám školu do sedmi večer.
Definujte svůj PvE skill: Kdyby se to týkalo předchozího datadisku, troufala bych si říct, že hodně vysoký, neměla jsem problém organizovat a leadrovat raidy, pokořili jsme i LK 25 na HC, i když nutno dodat, že za to vděčím pomoci mnoha dalších lidí. Na Cataclysm jsem ale víceméně nováček, takže tady to s tím skillem zatím nebude takový terno, ale samozřejmě nejsem úplný idiot (teda aspoň doufám

Vypište svůj progress na Twinstaru: Zatím jen 5 man dungy (i HC), na raidu jsem ještě nebyla, ačkoliv jsem se pídila po nějakých taktikách a namátkou jsem si pročítala spelly některých bossů v atlasu
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Feral http://oi62.tinypic.com/16a1khw.jpg
Resto http://oi57.tinypic.com/2djnr4g.jpg
Na screenech to nejde vidět, ale mám DBM (naposledy jsem s ním však měla tu čest na WOTLK a na Cata jsem ho ještě nezkoušela, vzhledem k tomu, že jsem ještě na žádném raidu nebyla), jinak adony jsem nikdy moc nepoužívala, dps metr/heal metr měl vždy někdo v raidu, v tomhle jsem se spoléhala na ostatní
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Většinou internet a samozřejmě i ostatní hráči, hlavně ti zkušenější, já sice druida hraju už dlouho, ale na takovýho class leadera bych si určitě netroufala, jelikož nemám moc přehled o všech talentových stromech, například feral dps jsem nikdy nehrála a za resta jsem prakticky nováček, protože na WOTLK jsem jela hlavně balance (důvod proč ho nehraju i tady je ten, že jsem chtěla vyzkoušet něco nového a taky proto, že spec tank/heal poskytuje větší šance na naleznutí groupy přes RDF)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Method – guilda kde jsem expila, ale nic moc jiného se tam dělat nedá, je tam sice hráčů habaděj, ale často mi nikdo ani neodepisoval na dotazy a že by se skládal nějaký raid nebo něco jsem taky za tu dobu neviděla
Kaldorei – sympatická guilda, od které jsem si slibovala, že se s ní ponořím do raidování, jsem tam už od levelu 76, ale za tu dobu, co v guildě jsem moc neměla možnost poznat někoho z členů blíž, hlavně asi proto, že oni chodí na mumble a mě je ten program vyloženě nesympatický (kdysi jsem ho zkoušela a měla jsem z toho akorát nervy, jsem zvyklá na TS) a tak nějak je často celkem málo lidí online, raidy sice chodí, ale zatím jsem ani neměla možnost s nimi cokoliv jít, čili nic moc mě tam nedrží
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Poté co jsem si všimla náborového textu a po prohlídnutí stránek jsem naznala, že je to velmi kvalitní a aktivní guilda, která má podobnou filozofii, jakou jsem měla i já ve svojí dřívější guildě
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho, zatím jsem si jen chvíli povídala s Yashimem, ale nic bližšího
Co nám můžete nabídnout?
Určitě spolehlivost, nekonfliktní chování v kolektivu, s tím související slušné vystupování (rozhodně bych nedělala špatné jméno guildě), jinak profky asi nikoho až tak zajímat nebudou, ale mám skoro full LW a skinning, pracuju na cookingu a fishingu, krom toho jsem schopná vydržet i několik hodin progressu (dříve to byla nutnost, jelikož jsem často ty progressy leadrovala)
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano
Alti: žádní, druid mě zatím zaměstnává dostatečně
Napište nám něco o Vás: Tak studuji 3. rokem VŠ, obor Systematická biologie a ekologie v Hradci Králové, mám ráda anime, hudbu (rock/metal) a mám ráda zvířata (asi proto mě i tak baví ten druid

Na závěr dodám, že se těším na odpovědi i případný závěrečný verdikt a budu doufat, že mám aspoň nějakou šanci se k Vám dostat