shadow priest
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
shadow priest
prihlášku ruším , prepáčte za zbytočné zdržiavanie
Naposledy upravil(a) Mangler dne ned 05. říj 2014 12:02:35, celkem upraveno 1 x.
Re: shadow priest
1. Proc zacinas takto rotaci ?
2. Kamarad je na alianci, ale neni v guilde. To znamena, ze sice budete spolu na alianci, ale v raidu nikoliv. To ti nevadi ?
2. Kamarad je na alianci, ale neni v guilde. To znamena, ze sice budete spolu na alianci, ale v raidu nikoliv. To ti nevadi ?
1. Rotáciu začínam preto takto aby som po Mind Fly mohol hneď zapnúť archanjela+do toho dám shadowfienda a taktiež mi nabehne orb alebo dva a dám mind blast ale ako hovorím nechám si poradiť pozeral som dneska na nete nejaké guide a je tam rozdiel v tom , že rotácia začína Vampiric Touch a potom dotkami a až za nimi je mind fly.
2. S týmto problém vôbec nemám kamarát je v inej guilde , chceme robiť spolu achievy , zahrať pvp atď.
2. S týmto problém vôbec nemám kamarát je v inej guilde , chceme robiť spolu achievy , zahrať pvp atď.
V útery doraž na první test raid 18:00 napiš na nick Dropluk, jde se run všech T11 raidů
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
S tou rotaci je to na kazde strance jine. Ale jestli chces poustet po startu archandela tak je asi nejlepsi zacit SW:P, MF pro orby, MB a dotky. Tim na dotky aplikujes zvyseni dmg (cca 22% a jelikoz mas trinket, ktery procne pri pullu tka je to zhruba 42% na dotky
)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”