Hardclassjk - DK PVP [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
-
- Class:: Death Knight
Hardclassjk - DK PVP [NEPRIJATY]
Nick: Hardclassjk
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... ardclassjk
Alt: N/A
Spec/class: DK Unholy/Blood/Frost
Věk: 19
GearScore: N/A - full vici + nejake itemy na offspec blood tank (RBG).
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? 2904 - 265-52 + 2191 184-23
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? N/A (U ali nemam partakov)
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? N/A
//vsetko co sa tyka mojich predoslych partakov je na armory//
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2936
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2250
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Ano, ak nebudem lenivy, bude stream/youtube.
Je postava kupovaná (ano/ne)? Nie
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Nie
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Uz dlho som nevidel tento event organizovany, ale tak, ak tu budem, preco nie.
Chodíte aktivně BG? Chodim si don testovat nove specy/ownit za blood/prehravat za dualwield frost, atd, cize odpoved znie ano.
Jste kolektivní hráč? Tak vzhladom na to, ze prechadzam od hordy z dovodu absencie kolektivu a za hladanim noveho kolektivu, asi ano.
Koho znáte v <SFU>? Mergix, Artemiss, dalej ta parta s ktorou som kecal nedavno na ts. Plus asi milion nickov co som postretaval v arene/rbg.
Předchozí guilda + důvod odchodu? Beyond Unrivalled - moja wow aktivita spocivala v lognuti sa, pozreti prazdneho friendlistu, prazdneho guildlistu, potom som presiel 3 kroky pred OG, odpisal niekomu na whisp ak chcel poradit s DK, a vypol to na zvysok dna. Areny sme aktivne nehrali vyse mesiac, rbg uz skoro tiez, a ak by som ostal u hordy jedine co by nasledovalo by bolo quit wow, co nemam v plane este urobit.
Co očekáváte od guildy? Priestor na sebarealizaciu, vzajomna spolupraca - ak budem zabavat ja vas budete zabavat vy mna. Jednoducho prostredie kde sa nebudem nudit.
Zkušenosti s ostatníma classama? Mam mage a DK na AT, hral som este ferala, huntera, a to je asi tak vsetko.
EDIT: Hviezdy na prevod mam, v momente pripadneho posunutia na pohovor som u ali, char ostava u hordy iba preto aby boli evidentne vidiet teamy, nick, achievmenty a podobne veci na armory.
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... ardclassjk
Alt: N/A
Spec/class: DK Unholy/Blood/Frost
Věk: 19
GearScore: N/A - full vici + nejake itemy na offspec blood tank (RBG).
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? 2904 - 265-52 + 2191 184-23
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? N/A (U ali nemam partakov)
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? N/A
//vsetko co sa tyka mojich predoslych partakov je na armory//
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2936
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2250
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Ano, ak nebudem lenivy, bude stream/youtube.
Je postava kupovaná (ano/ne)? Nie
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Nie
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Uz dlho som nevidel tento event organizovany, ale tak, ak tu budem, preco nie.
Chodíte aktivně BG? Chodim si don testovat nove specy/ownit za blood/prehravat za dualwield frost, atd, cize odpoved znie ano.
Jste kolektivní hráč? Tak vzhladom na to, ze prechadzam od hordy z dovodu absencie kolektivu a za hladanim noveho kolektivu, asi ano.
Koho znáte v <SFU>? Mergix, Artemiss, dalej ta parta s ktorou som kecal nedavno na ts. Plus asi milion nickov co som postretaval v arene/rbg.
Předchozí guilda + důvod odchodu? Beyond Unrivalled - moja wow aktivita spocivala v lognuti sa, pozreti prazdneho friendlistu, prazdneho guildlistu, potom som presiel 3 kroky pred OG, odpisal niekomu na whisp ak chcel poradit s DK, a vypol to na zvysok dna. Areny sme aktivne nehrali vyse mesiac, rbg uz skoro tiez, a ak by som ostal u hordy jedine co by nasledovalo by bolo quit wow, co nemam v plane este urobit.
Co očekáváte od guildy? Priestor na sebarealizaciu, vzajomna spolupraca - ak budem zabavat ja vas budete zabavat vy mna. Jednoducho prostredie kde sa nebudem nudit.
Zkušenosti s ostatníma classama? Mam mage a DK na AT, hral som este ferala, huntera, a to je asi tak vsetko.
EDIT: Hviezdy na prevod mam, v momente pripadneho posunutia na pohovor som u ali, char ostava u hordy iba preto aby boli evidentne vidiet teamy, nick, achievmenty a podobne veci na armory.
Re: Hardclassjk - DK PVP
Ahoj.
Hezká přihláška. Skill tam určitě je, nemá problém si převést svého maina k nám. Tuhle přihlášku by si měl přečíst Mahony, aby se poučil...
Za mě 190% ANO.
Kdyby jsme tě vzali a hledal by jsi partáka na 2s či 3. klidně bych něco zahrál, můj parták Dzimbi je asi po smrti nebo nevím
Zatím se měj hezky!
Hezká přihláška. Skill tam určitě je, nemá problém si převést svého maina k nám. Tuhle přihlášku by si měl přečíst Mahony, aby se poučil...
Za mě 190% ANO.
Kdyby jsme tě vzali a hledal by jsi partáka na 2s či 3. klidně bych něco zahrál, můj parták Dzimbi je asi po smrti nebo nevím

Zatím se měj hezky!
Slušná prihláška dobrý progres. Celkom by ma zaujímalo, či vieš ako je na tom percentuálne každý pridaný bod v talente sudden doom a prečo tam ideš len 1 bod. Pošli screen ui popíš zákl. addony.
-
Sudden doom funguje na mechanike PPM - proc per minute (teda aspon by mal, kto vie ako to ma spravene twin), a z momentalnym haste, unholy presence, vyuzivanim gcd, a setupom talentov (rage of rivendare 3/3) sa mi tam vojde iba 1 point. Presny pocet procov za minutu otestovany nemam ale procuje to dost.
http://oi58.tinypic.com/x1jadf.jpg - UI
http://oi59.tinypic.com/2ursck6.jpg - Addons
BGTargets - gladius do rbg
Gryphons remover - kozmeticka vec
Inline aura - v prvom screene horn of winter zelenym svieti ak tu auru mam na sebe
Zvysne su snad self-explanatory, SArena je nieco ako gladius akurat lightweight, ukazuje len trinket a je to pohybovatelny enemy arena frame.
http://oi58.tinypic.com/x1jadf.jpg - UI
http://oi59.tinypic.com/2ursck6.jpg - Addons
BGTargets - gladius do rbg
Gryphons remover - kozmeticka vec
Inline aura - v prvom screene horn of winter zelenym svieti ak tu auru mam na sebe
Zvysne su snad self-explanatory, SArena je nieco ako gladius akurat lightweight, ukazuje len trinket a je to pohybovatelny enemy arena frame.
Tady neni moc co dodat za me pro.
Len otázka bacpedalera z PVE sekcie: Nehral si tak náhodou na Anthorii pod nickom Blackill ?
Lebo mi ho vekom aj štýlom napísania prihlášky pripomínaš 

PRO na pohovor
Jsem pro DK se celkově hodí a co se týče pvp exp, není co řešit.
PS: čekám na ten duel proti enfovi, doufám že přežiješ jeho theory craft
)
PS: čekám na ten duel proti enfovi, doufám že přežiješ jeho theory craft

-
Morg - Ano hral som, ale o anthorii a vsetkych veciach s nou suvisiacich sa velmi rad pozorpavam na ts 

To je diskutabilné, bude to vyrovnaný duel no bude môcť byť zahratý aj lepšie, jk
Co pro tebe znamená kolektiv ?
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Just Jump On CD
lorenzolamas píše:Morg - Ano hral som, ale o anthorii a vsetkych veciach s nou suvisiacich sa velmi rad pozorpavam na ts
Tak ťa rád budem počuť na tom TSku dávny priateľu

Nepamatuješ si na mě Black? Myslím, že jsme se potkali na Anthorce a ty jsi mě pak učil jak nejlépe proti DK.
-
Nick si pamatam, konkretnu situaciu uz nie, ale tak mozme to zopakovat 

Revolucionar... jednoznačně PRO.
Proc jsi neuvedl vsechny sve puvodni guildy?

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
-
Pretoze je to minulost a nerad by som sa v tom rypal na fore, ako som uz spomenul, vsetky tieto detaily rad doriesim na tsku.
PRO kappa
Ahoj Blacku, Proti protože jsi zbabělí se přiznat...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Trochu mě mrzí, že do PvP přihlášky se montují PvE hráči a když to pojmenuji, " montují " se do čeho jim v " " nic není, žádný PvP hráč, se Vám "nemontuje" také do PvE přihlášek...
Mimochodem, jeho tamější minulost jsem dneska slyšel na TSku, byl jsem sním na TSku, hrál jsem sním areny a je to normální fajnový týpek s kterým se dobře kecá a rozumí PvP... Takový hráče my hledáme a potřebujeme !
"Co bolo to bolo, teraskom jsom Majorom" ... Asi takle bych to řekl
Mimochodem, jeho tamější minulost jsem dneska slyšel na TSku, byl jsem sním na TSku, hrál jsem sním areny a je to normální fajnový týpek s kterým se dobře kecá a rozumí PvP... Takový hráče my hledáme a potřebujeme !
"Co bolo to bolo, teraskom jsom Majorom" ... Asi takle bych to řekl

lorenzolamas píše:Pretoze je to minulost a nerad by som sa v tom rypal na fore, ako som uz spomenul, vsetky tieto detaily rad doriesim na tsku.
Minulost je to nejdulezitejsi co mame, protoze jen ta pavdive ukazuje jaci opravdu jsme. Chovat se pokrytecky a pretvarovat se dokaze kazdy, ale ne dlouhodobe a minimalne pri odchodu/leavu se clovek vzdycky vybarvi, a ty diky teto skutecnosti jsi barevny jako duha.
Dam ti sanci dobrovolne stahnout prihlasku, protoze jsi historicky jediny clen, o kterem jsem ochoten informavat ostatni o jeho prave tvari a minulosti, ktere se ty tak bojis.
Delam to nerad na nekoho hazet spinu ale ty jsi jediny tak slizky a pokritecky clovek u ktereho jsem nucen to udelat, coz mi vubec nedela radost a byl bych raci abych to delat nemusel.

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Co se týče PVP jsem pro. Neznám tě a nevím nic o tvém chovaní a minulosti v téhle guilde takže to nehodnotím. Lidé se mění a já bych ti dal šanci na test aby se ukázalo jaký ve skutečnosti jsi.PRO
No Black nech ta mam akokolvek rad tak ti dam len neutral. Hoci mozno si sa mal hned zo zaciatku priznat ze si kto si. 

Na porade guildy sa rozhodlo, že by si nebol dobrým prínosom pre náš kolektív pre tvoju minulosť spojenú s touto guildou. Neprijaty
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”