Nick: Astalar
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Astalar
Alt: Morzhul (Rogue)
Spec/class: Druid Resto/Balance (preferujem restaka)
Věk: 21
GearScore: Full Vicious Resto EQ a 4/5 + nejake doplnky do Balance specu
__________________________________________________________________________________________
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? 2v2 - 2369 (372-205) 3v3 - 1665 (64-39)
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Pwnzerololz Unholy DK
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Pwnzerololz + aktuálne mám v teame Smobyho hrať sme
ale nestihli 3v3 som chodil hlavne for fun v teame sa vystriedalo viac ľudí aby nestal čas

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2412
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 1715
__________________________________________________________________________________________
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Skôr nie ako áno

ale časom možno vyskúšam aj hento

Je postava kupovaná (ano/ne)? Áno kúpil som toho Druida ešte na Wotlku
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Áno vlastním
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? V minulej sezóne nie ale ešte na furi sezóne
keď som hrával Roguna som nedostal glad reward za 2v2 kvôli banu
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Jasnačka stale keď je možnosť. Ale ešte som
nemal to šťastie vidieť padnúť Garrosha

Chodíte aktivně BG? Igen chodím healovat zadky neequipnutým nováčimkom
nech si to BGcko aspoň trošku užijú

Jste kolektivní hráč? Áno ja si o sebe myslím že som kolektívny

rád by som nechal posúdenie na vás

Koho znáte v <SFU>? Z SFU poznám viac ľudí väčšinou z PvP divízie, osobne sa sem tam bavím
s Enforcerom, Lerionom na meno toho milého druida si asi nepomeniem

borca na svete Smobyho

Předchozí guilda + důvod odchodu? Guilda v kt. som sa volá Aurora sú tam fajn ľudia len ako asi každy
z nich vie že najviac zo všetkého vyhľadávam PvP a ich k tomu dokopať je problém

Co očekáváte od guildy? Hľadám dobrú guildu plnú priateľských ľudí so skilled PvP kolektívom kedže
som prevažne PvPčkar a mám velký záujem o rated BG rovnako sa ale nebránim raidom ako Resto druid mám aj celkom slušný
PvE EQ
Zkušenosti s ostatníma classama? Ako som spomínal hore tak mam dlhoročne skusenosti s Rogunom
ale od Cataclysmu ho veľmi nehrám čiže nic moc