Vision ( 32 )
Holy Paladin - 357 full pve
Vision
FPS v SW 40 fps v 25ce padala na 23

Wow jsem začal hrát před šesti ..možná sedmi lety. To, že jsem dnes tady a píšu přihlášku je myslím dostatečnou vizitkou o tom jak mám hru rád.
Po/út 18:30 – 24 je max rozpětí, které jsem ochoten obětovat.
Definujte svůj PvE skill:
Pve skill se definuje těžko.. nehraji nic jiného než PvE Baví mě kolektivní hra, kde si lidi navzájem pomáhají sundat každou potvoru co stojí v cestě.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twin jsem přišel v době kdy se spouštěl Wtl, ze servru Valhalla, kde jsem již nějaké roky hrál. Postavu jsem si vyexpil sám. Mainem jsem Heal a off mám tank
Screen UI - https://drive.google.com/file/d/0B3Ml71nQVXQcTDVIeU11bWVvYms/view?pli=1
Jelikož Wow hraji již dlouho, tak jsem si mezi addony našel své favority. Jelikož mám main Holy, tak favoritem je Healbot , který mi jasně ukazuje co kdy dělat. Ukazuje mi komu přijde dmg, kdo je již léčen někým jiným, kdo si na koho hodil Bacon , aby ten můj měl nějaký smysl a podobně.. Ten addon umí snad vše a rád si sním dopomáhám i při tankování, kde jednoduchým klikáním snižuji aggro těm,kteří ho mají moc. Rychlé naklikávání bublin pro ohrožené healery atd atd. Klasiku jako DBM snad rozepisovat nemusím a pak jen spoustu vychytávek, jako je bagnon, Raid roll enchantrix, auctioner, OmniCC ( hlídá tikot cd ) Recount… atd atd
Zdroje jsou internet a hlavně zkušení hráči, kteří poradí. Někdy je opravdu těžké si vybrat tu správnou cestu, protože co hráč, to názor. Raidy co neznám si pouštím na youtube, ale chce to i číst, protože né vše co třeba hlídat je i vidět. 6let hraju aktivně jen heal a tank (pokud musím )
První Guilda je vždy jen na rozkoukání a člověk neví co se děje. Druhou Guildu jsem vedl sám 4 roky..cca dva roky za pomoci přátel na Servru Valhalla a 2 roky do jejího rozpadu zde na Twinu. Guilda se mnou přešla ze srvru na srvr i za cenu xpeni postav od znovu. Guilda se rozpadla z důvodu odchodu velké části lidí na Cata srvr. Kam jsem nebyl ochoten Guildu následovat, pro velké životní změny v osobním životě a nedostatek času. Poslední dva roky hledám novou Guildu pro mě a mou manželku, která se od příchodu Cataclysmu na Twin, opět vrátila k aktivnímu hraní. Hru bereme jako příjemné odreagování od světa. Momentálně je naším domovem guilda The Den. Pokud vás zajímá to, na co se tu ptáte.. Tj. důvod odchodu. Tak se prosím ptejte na pohovoru osobně. Loajalitu chcete a my ji nabízíme. Jak by jste nám mohli věřit, když bych tu teď napsal něco, co by mohlo ublížit guildě, kde jsme.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
vaše nabídka na worldu, že hledáte lidi na doplnění raidu je lákavá na tolik, že jsme si našli Vaše stránky.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Hledáme víc než jen Guildu. Ze zkušenosti vím, že vedení guildy není na jediném člověku, ale drží ji přátelství a spolupráce. Je vidět, že to u Vás funguje a to nás láká.
Koho znáte v <SFU> ? zatím nikoho, ale to se může změnit
Co nám můžete nabídnout?
Slušnost, loajalitu a věrnost. Pokud někde dokáži poradit, tak se o to snažím. Mám více postav a nevadí mi logovat do raidu i více charů, kterým tak zničím ID. Pokud to bude pro úspěšné dokončení potřeba udělám co je v mých možnostech.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano.... používám co je potřeba.
85 Vision (main pala) Heal / tank – Tuto postavu nešidím a vždy ji všude táhnu jako vlajkovou loď .
85 Puma (druid) – Heal / tank – dmg mě nebaví :p ( heal je main spec )
85 Kappacz (warlock) Des /Dem– za dmg nehraju moc rád a přiznávám Locka zatím nezvládám i když se učím. Profese se hodí
81+ Kappa (pala) Až to doexpím, tak to bude Tank / r3/h jeste nvm (sem tam se hodí tank co odstojí jen jednoho bosse a nekazí id mainovi at už v hc dungach, kde nekomu uteče tank a podobně
Co se aktivity týká, tak asi nejlepším příkladem jsou jména mých postav. Tím se nechci chlubit, ale každý ví jak těžko se k takovým nickům dostat a po příchodů hráčů z ostatních servrů se přejmenovat museli oni a né já, protože nikdo neměl odehráno více času.
Vše co hraji je jen PVE
A něco o mě ?