Class/ main spec: Shaman/enhancement
Věk:15
GearScore: 357
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Leviticus
FPS: cca 10-30
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? K WoW mě nevědomky přivedl starší bratr, který to začal hrát na 7 denní trialce na offi s kámošem. Paradoxně on WoW nemá zrovna v lásce. Úplně poprvé jsem WoW začal hrát taky na triálce.Jednou jsem viděl v katalogu knížku World of Warcraft za Temným Portálem kterou jsem si koupil. Když jsem jí četl tak jsem to zrovna nepobíral takže jsem se na to celkem vykašlal.Po nějáké době mi kámoš na skype řekl jestli nechci začít hrát WoW.Zdarma na offi do 20lv tak jsme začali hrát asi 3 lidi. Je to po čase přestalo bavit ale ve mě propukla závislost

Váš Raid Time:Podle potřeby raidu v podstatě, pokud nenastane nečekaná situace.
Definujte svůj PvE skill:4.0.6 clear full, firelandy taky full clear, co neumim to se doučím.Na většině bossu mám top DPS, nebo jsem mezi top.
Většinou mám aspon 20k+ DPS.Off spec mám heal 356ilv.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Přešel jsem z ice-wow kde jsem hrál cca rok a půl. Na Twinu mám zatím vše dostupné clear.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Používám základní UI od Blizzu, addony používám jen recount,DBM,cooldowncount,bagnon. Důvody těchto addonu jsou asi zřejmé.Případně když bude třeba screen UI můžu dodat.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: O své class bud youtube, nebo od zkušenějších lidí jsem se učil. A co se WoW týče tak hlavně knížky teda co se Lore týče.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Vir Aeternum, nefungující vedení a celková neaktivita guildy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z worldu. Od lidí apod s kterými jsem byl nějáký dung/raid.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Vyhovuje mi raid time, pohodová atmosféra, a není tu taková unskill jako na ice nebo v jiných guildách v kterých jsem byl.
Koho znáte v <SFU> ? Vojela,Morguluse předně, jinak lidi jen co jsem potkal na raidu/ v dungu.
Co nám můžete nabídnout? Jak už jsem psal nahoře, mám docela slušné DPS i bez toho abych "honil čísílka". Dále chuť progressovat, učit se,zlepšov at se atd...
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano používám, a sluchátka a mikrofon mám
Vypište svoje alty (stačí level 80): Nemám alty zatím, možná časem bych chtěl vyexpit DK nebo paladina ale to je ve vzdálené budoucnosti.
Něco o mě : Jmenuji se David a momentálně studuji Grafiku na učebním oboru. Mimo WoW hraju i CoD,GTA,HS, občas Smite apod..
O WoW se zajímám nejen z pohledu in-game ale i lore. A opravdu nesnáším psát o sobě slohovky protože to neumím.