NORUNN - Hunter [NEPRIJATÝ]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Norunn
Class:: Hunter

NORUNN - Hunter [NEPRIJATÝ]

Příspěvekod Norunn » pát 24. říj 2014 22:38:34

Nick: Norunn
Class/ main spec: Hunter/Survi
Věk: 19- nerád to priznávam, ale čoskoro 20
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 357 IL full PVE
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Norunn
FPS: na intráku notebook (kalkulačka) - okolo 30, raid 10 +- doma 60, ale tam som len zriedka

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Nedá sa to presne špecifikovať, pretože som mal veľa prestávok. Začal som asi pred 5 rokmi na Anatheme, ešte za čias Might and Magic-u v guilde Deep Addiction. Po nejakom, čase časť z nás šla na server Tranqulity a následne sme sa vrátili a založili guildu The Frostmourne, kde som bol MT až kým som nezmazal postavy a nedal si pauzu. Potom som hral na pár mini CZ/SK serveroch a AT. Na twine som začal ako zapli cata expit.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) no ten Váš v utorok 18:00-22:00 mi vyhovuje... tie nolife časy a veľa altov ma už prešli a nemám ani toľko času, takže určite nie som online každý deň. Keby som náhodou nemohol na raid, dám dopredu vedieť (nemám rád keď na niekoho musím čakať, alebo niekto na mňa)

Definujte svůj PvE skill: myslím, že dosť dobrý od Wotlk contentu, TBC som nehral.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) všetko čo je pustené som progressoval s worldom...teda skôr som si ničil hlasivky a nervy. GB a TotFW som neprogressoval, pretože ako som prišiel na VŠ, nové mesto bla bla bla...proste nebol čas.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://prntscr.com/4zdsx2 screen doma
screen z notebooku na Vašom raide v utorok http://prntscr.com/4ze0io addony sa mi nechce popisovať, každý hádam vie, čo je čo a načo to je :)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: vlastné skúsenosti a keď som hľadal addon tak curse.com

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Never More - stará parta z AN, ale chalani prestali hrať a ostal som jediný aktívny.
Wariors of Freedom - skúsil som len tak tusím včera alebo pred, brali free (nechcelo sa mi písať prihlášku), dnes som bol raid a asi to nepôjde :D

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? world

Proč chcete jít právě do <SFU> ? zaujal ma plynulý raid, kde aj ľudia vedeli čo majú robiť a dpsko bolo tiež pekné :) teda hlavne, to že za 4 hodiny sme spálil všetky raidy :)

Koho znáte v <SFU> ? nikoho

Co nám můžete nabídnout? svoje srdce, dušu, telo :D nene, dáke tie demidže na raid, poradím/pomôžem ak viem resp. ak mám čas... klasika

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? bez toho by som ani nepomyslel, že si otvorím toto forko, jasná vec

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) nemám

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Skoro každý deň si poplačem, keď krájam cibuľu :D
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Norunn - PVE Survi Hunter

Příspěvekod Praedator » ned 26. říj 2014 11:53:17

1. BwD a TofFW si bol teraz v utorok 1. krát, alebo si ich bol aj s worldom? Ak si ich bol 1. raz, študoval si si niekde predom taktiky? Kde?
2. Čo zapríčiňuje tvoj nestabilný dmg? Na niektorých bossoch máš totiž dps 20K a na niektorých 15K, aj keď jednotlivých bossov nemôžme porovnávať, to beriem, ale ten rozdiel je aj tak moc veľký.
3. Píšeš, že máš na ntb v raide 10fps... myslíš, že je dosť na to, aby si mohol progressovať prípadné HC-čka? Myslíš, že sa s tým dá niečo urobiť, ako trochu to fps zvýšiť?
4. Zoraď mi pls tieto staty, ako sa najviac oplatia na huntra: Expertise, Haste, Crit, Mastery, Agility, Strength, Hit
Obrázek
Norunn

Příspěvekod Norunn » ned 26. říj 2014 14:25:14

1. BwD som bol s worldom už pár krát a TotFW som bol prvý krát s Vami. Pozrel som si videjko na youtube a niečo ingame prečítal.
2. tak toho som si nevšimol... možno som umrel alebo čo :D väčšinou to je okolo 18-20k podľa bossa, okolnosti a ako to crituje...
3. no podľa mna sa to dá. Zvýšiť nemám ako, pretože mám všetko na najnižšom :D ak vieš o niečom, čo ja nie sem s tým :)
4. expertise a strenght ? srsly ? :D tak u huntra základ agi ofc, s tým, že treba mať hit cap, haste cap, mastery a v neposlednom rade crit, a potom keby som sa zmenil na meleecko budem si gemovať expertise
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » ned 26. říj 2014 18:41:17

Norunn píše:1. BwD som bol s worldom už pár krát a TotFW som bol prvý krát s Vami. Pozrel som si videjko na youtube a niečo ingame prečítal
2. tak toho som si nevšimol... možno som umrel alebo čo :D väčšinou to je okolo 18-20k podľa bossa, okolnosti a ako to crituje...

Všimol som si občas nejaký ten fail, niekedy zlý positioning, čo môže ptm niekedy znižovať aj dps, tak do budúcna si skús vymyslieť nejaké finty, ako svoje dps vylepšiť (samozrejme nie na úkor taktiky) myslím, že z tvojho gearu sa dá vytiahnuť viac.

Norunn píše:3. no podľa mna sa to dá. Zvýšiť nemám ako, pretože mám všetko na najnižšom :D ak vieš o niečom, čo ja nie sem s tým :)

Ak máš záujem, poznám pár fínt ako sa dá trochu to fps zvýšiť, zastav sa za mnou na TS-ku a hodíme pokec (ale najskôr budúci víkend, budem mať toho teraz v škole dosť)

Norunn píše:4. expertise a strenght ? srsly ? :D tak u huntra základ agi ofc, s tým, že treba mať hit cap, haste cap, mastery a v neposlednom rade crit, a potom keby som sa zmenil na meleecko budem si gemovať expertise

Koľko je ten haste cap a načo je dobrý? A inak máš to zoradené zlé, skús sa opraviť.
Obrázek
Norunn

Příspěvekod Norunn » ned 26. říj 2014 21:21:28

no jasné záujem o tie finty mám samozrejme :)
haste cap ja ponímam tak, že aby si na CD Explosive odpálil 3x Cobru z hlavy neviem presne kolo 30%, samozrejme t11 set bonus to mení
ak sa dá vytiahnuť viac, kľudne sa to od teba naučím :)
a tie staty ja vnímam takto, každý má svoj názor a štýl :) jediné, čo sa ti na tom nemôže páčiť je crit a masterka, lenže priorita je agi, ciže sekundárne pri agi dostávaš aj crit, preto som to tak uviedol :)
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 27. říj 2014 19:35:18

Tak cez víkend sa ptm zastav na TS ;)
No ten haste je na kus iných ako 30%, ale pointa tam je vystihnutá.. čo sa týka toho, že sa dá vytiahnuť viac.. rád by som videl, že sa to vieš naučiť aj sám, teda na ďalšom raide by si mohol mať vyššie priemerné dps a ideálne mal menšie výkyvy na jednotlivých bossoch = sustain dps...
Čo sa týka statov, tak agilita na iteme nemá žiaden vplyv na sekundárne staty *na iteme*. Ty si mi napísal, že z agility dostávaš crit... to je pravda, ale nijak neodôvodňuje, že by mastery mala mať vyššiu prioritu ako critical... takže ak chceš obhájiť tvoju prioritu statov(teda ja ju zatiaľ beriem ako zlú odpoveď), musíš mi dokázať, že platí:
"1 mastery rating > 1 critical strike rating" s tým, že ">" je myslené ako "väčší benefit"...
Obrázek
Norunn

Příspěvekod Norunn » stř 29. říj 2014 18:44:22

fajn, mal by som byť doma cez víkend, tak sa ozvem :)
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » stř 29. říj 2014 19:16:20

Preco si v utorok neprisiel na raid ?
Norunn

Příspěvekod Norunn » pát 31. říj 2014 19:22:04

a bol som na nejaky nahlásený ? keby áno dám vedieť určite, ale o ničom som nevedel šéfe :)
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » pát 31. říj 2014 21:23:33

nj, o to sa mal postarať Predator, ktorý to ale hold bral ako samozrejmosť :-/ takže nič sa teda nestalo ... Počítame s tebou ale na toto ID ... tak tu v utorok o 17:45 buď.
Norunn

Příspěvekod Norunn » ned 02. lis 2014 22:19:57

jo kecal som s ním na TSku, dám vedieť... idem poobede na rehabilitáciu, ale mal by som to stihnúť :) keby dačo, ozvem sa
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: NORUNN - Hunter [TEST/-/-]

Příspěvekod Praedator » pát 07. lis 2014 23:50:51

Okej, čo sa týka dmgu, tak zlepšenie tam bolo, čo sa týka failov, tak ich tam bolo podľa mňa celkom dosť, za najdôležitejšie považujem:

Theralion & Valiona - zomrel si na fázu
Atramedes - nastackoval si si 100 stackov zvuku, čo ťa následne zabilo
Chimareon - písal si mi počas pullu (sťažovať sa mi, že ti chýbajú buffy ti dps nezvýši, keby si to povedal na TS, tak je pravdepodobnejšie že ťa buffnú)
Al'akir - podľa dmg taken odhadujem, že ste tam nejako blbo stáli a vykosili vás blesky a ty si si to zlízol, čo ešte nemusel byť (iba) tvoj fail,

každopádne až na pár týchto vecí, na ktorých by sa dalo ešte zapracovať, celkom solídny výkon, každopádne by som ťa rád videl ešte do tretice (nakoľko som si všimol, že už máš 4-set), takže od posledného test raidu očakávam:

1. Ďalšie zvýšenie dmgu
2. Zapracovanie na failoch!

Takže posledný test raid sa uskutoční 11.11.2014 od 17:50, kontaktuj opäť buď Soulreaversa, Morgulusa alebo Sargera

P.S.: Výzva 8/12 stále platí ;)
Obrázek
Norunn

Příspěvekod Norunn » sob 08. lis 2014 14:45:53

No, tak Theralion & Valiona to som si nevšimol fazu, na mojej kalkulačke a potom som vo faze trafil gulicku...
Atramedes čakal som, že sa to gongne, kedže gongov bolo dosť ;) pre budúcnosť to nebudem stackovať
Chimareon na TS som to vravel, viac krat, ale to je jedno...
Al'akir noo tak nejak

Tak oukej, rád sa zas zucastnim a dufam, ze bez failov :D Na dmg skusim este zapracovat :)
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » ned 09. lis 2014 2:40:09

Na Atramedesovi sú gongy na špeciálne ability (searing flame a podobne) a nie na stackovanie jednotlivcov, ak by si 25 ľudí nedávalo pozor na svoje stacky, tak by tých 10 gongov, logicky, zďaleka nestačilo
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » ned 16. lis 2014 13:03:15

Okej, takže čo sa týka smrtí, myslím, že ešte stále bolo dosť
- Theralion&Valiona: teraz pre zmenu na breath,
- Ascendant Councile: si vbehol s low hp do ohňa, keď si si chcel zhodiť debuff, ptm ťa nestihli uhealovať,
- Magmaw: to isté čo minulé ID),
predpokladám, že za niektoré faily môžu tvoje FPS, no to je tiež hold vec, ktorá by nám na progresse robila problémy

DPS som čakal, že so 4-setom sa trochu zlepší... a čo sa týka toho raid timu, tak je oficiálne do polnoci, čo znamená, že ak skončíme o deviatej, tak je to fajn, ale keď sa to natiahne, a ty by si sa rozhodol, že už to je na teba dlho, tak tým pádom nám vznikne voľné miesto, ktoré o desiatej večer už asi ťažko zaplníme...
Ako som ti sľúbil, na porade som sa na teba spýtal, ale ľudia mi potvrdili, že ak tu mieniš byť len do deviatej, tak pre teba nemáme využitie (ako som vravel, ak spustia napr HC-čka, tak asi ťažko budeme všetky 3 raidy dávať v takom istom čase ako normály) keď to všetko zrekapitulujeme, neostáva mi nič iné, ako ti udeliť status neprijatý, ďakujem za účasť a prajem veľa šťastia inde :)
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”