Class/ main spec: Priest Disc/Shadow, uz od wotlk jsem hral za oba specy, neni problem prehodit pro potreby guildy, na obou speckach mam skoro stejny eq(na shadow mam + epic boty a chestu setovou)
Věk: 18 let
GearScore: GearScore podle addonu Playerscore je 8725, co se tyce item LvL, tak ten je 345/349
Link na armory: [armory]http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Suntys[/armory]
FPS: Normalne mam lock na 60 FPS, klesaji mi jen kdyz nahravam videa pro guildu, tak na 30-40 nikdy niz.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
No uz to bude nejaky ten patek, zacal jsem hrat, jeste kdyz na offi bylo TBC, takze pred 6 lety, pote co jsem se tam ucil hrat, jsem zavital na serveru Mystiq.org do guildy Kaldorei, coz byla v te dobre top ali guila, tam jsem zabil Mimirona 25 HC na Alli First a dali jsme i ToGC 10 insa jako Realm First konkretne 35min po otevreni, pote jsem nejak aktivne moc nehral, jak mnozi vite mystiq se spojil se serverem GameNode, coz byla jeho nejvetsi chyba, takze sevrer upadal a upadal, pote co se povolili prestupy na Twin, byl jsem jeden z prvnich co o nej zazadali, abych se zase mohl venovat hrani, postava byla prevedena na ja se usadil v guilde Old School Brothers, coz byla top ali guilda na Ali, pote co se na zacatku leta rozpadla, jsem skoncil v guilde HoY, kde momentalne na Wotlk Raiduju.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Co se tyce raid time mam cas kazdy den az na patek, kdy mame guild main raid, takze kazdy jiny den, pokud to bude vypsano od cca 17:00 - 24:00 o vikendu, pokud nikam nejedu, tak jsem zvykly progressovat do 2-3 rano.
Definujte svůj PvE skill:
No jak uz jsem rikal, zacal jsem poradne hrat az na Woltk, par Ali First killu, bohuzel se mi nepodarilo dat nikdy Realm First na 25. Co se tyka priesta, tak Disc/Holy/Shadow hraju pres 2 roky, takze bych se klasifikoval jakozto dobry hrac, ale to bude na vas me posoudit na test Raidu.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Konkretne na twinu mam dole jen ICC 11/12 HC 25 a RS25N, co se tyka jinde tak uld cely i algalona, ale na jinem serveru, togc taky, ale na 25 nemam zasebou insa, co se tyce Cata, bohuzel zadne raidy nemam moc za sebou, ale vsechny videa od Tankspot zhlednute, takze pokud tu neni nejaka rapidni zmena, tak bych mel vse ovladat, ale vzdy zalezi na sehrani s ostatnimy cleny raidu.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://tinypic.com/r/vp9kzl/8
Mam celkem normalni UI, snazim se mit vsechno v dolni polovine obrazovky pro prehlednost, na levo jde videt Grid, ktery pouzivam pro zobrazeni raidu, uprosted na baru mam CD, abych je mel poradne na ocich, jinak nevim co dodat. Addony mam, jak uz zmineny Grid, tak DBM, Bartender 4, Move Anything, error Filter a OmniCC, pokud by mel nekdo nejaky konkretni dotaz, urcite ho napiste do komentaru a ja ho rad zodpovim.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Tak hlavne to byla a je a bude Guilda, schopni CL, jsou vzdy potreba a oni o dane classe vi nejvice, taky ctu rad fora, ale ma to jeden hacek, tu je patch 4.3.4, ale content 4.0.6, takte guildy na fore nebo YT nemusi byt uplne vypovidajici a pak proste zkousim, coz jde lip za DPS, ale za heal to jde taky v RDF atd.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jak uz jsem psal, Kaldorei, odesla na twin, OSB, rozpad a momentalne HoY, na wotlk.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Jelikoz jsem byl na wotlk na twinu v dobe kdy byly servery rozdelene, nemohl jsem se o vas dozvedet vic. Hlavne na vas upozornilo par lidi na guild TS a ja se o vas zacal zajimat vic, nasel vase stranky pres Twin a precetl info

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledam guildu na velke urovni, ktera ma Top raid, nemyslim tim jen cisilka nebo achvivy z bossu, ale hlavne sehrany raid a doufam, ze se mi do nej podari zapadnout.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohuzel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
6 dni v tydnu pripraveneho Disc/Shadow priesta, pokud by byl zajem, muzu natocit a vyrenderovat guild killy nebo jine guild videa, bohuzel nemuzu nabidnou zatim obrovskou znalost cata, ale kdyz mi date cas, vse si prectu a poucim se i o nadchazejicim kontentu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TS 3, Mumble cokolik, mikrofon mam, protoze jsem na wotlk vedl raidy, takze jsem musel byt pripraven.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Na cata zadne nemam
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem 18-cti lety student, ktery bydli v Praze, WoWko jsem vzdycky bral jako vic nez hru a ne nejsem nonlifer, jen si myslim, ze kdyz clovek hraje v nejakem kolektivu, tak nese urcitou zodpovednost, takze takove to "sorry kluci zajebal jsem" nebo "sry neco mi do toho vlezlo" nemam rad, protoze to podkopava moralku, jinak mam rad sport a momentalne me zaujala uprava videa.
Doufam, ze prihlaska nebyla moc dlouha a ze vni nic nechybelo, kdyz tak moc rad doplnim, popripade neco dovysvetlim na TS. Dekuju moc za precteni a ikdyby to nevyslo, preju moc stesti do nadchazejiciho contentu.
Šimon