Bablinkova - shaman [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Bublinek
Class:: Shaman

Bablinkova - shaman [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Příspěvekod Bublinek » sob 04. říj 2014 18:52:39

Nick: Bablinkova

Class/ main spec: Shaman enhancement, ale kdyby bylo potřeba mam i celkem slušný resto

Věk: 20

Gear: enha:355ilvl, resto:350ilvl, PVP resto:357ilvl

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Bablinkova

FPS: Stabilně mívám kolem 50

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraji už celkem dlouho asi od 15 let. Začínal jsem na TBC serveru MystiQ.org tam jsem dlouhou dobu raidoval v guildě Old Heroes. Poté server přešel na Wotlk a na serveru byl dlouhou dobu otevřen jen Naxx, guilda přestala tolik raidovat a já měl roční pauzu z wow. Po návratu už guilda nebyla to co předtím, přidal jsem se do guildy Kaldorei. Server se spojil s jiným serverem a také už to nebylo ono tak jsme jako guilda přešli na twinstár.

Váš raid time? Z práce jsem doma ve 4 hodiny, Po, St, Pa chodím cvičit takže čas mam spíš k večeru, ale po zbytek týdne cca od 5 do večera

Definujte svůj PvE skill: Co se týče skillu, tak bych řekl že je takový ten normální průměr

Vypište svůj progress na Twinstaru: Byl jsem s vámi všechny raidy co jsou zatím na Twinstaru otevřeny

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i59.tinypic.com/1hwaqp.jpg
DBM, recount, atlas

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: většinou čerpám informace na webu, ale samozřejmě se rád nechám i poučit zkušenějším hráčem

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Kaldorei - důvod odchodu byla neaktivita guildy, neraidovalo se téměř vůbec
Vir Aeterum - z počatku se něco málo skládalo, ale teď už se neraiduje vubec, navíc lidi co jsem tam znal přestali hrát

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? World

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Všimnul jsem si náborového textu na worldu a taky jsem s vámi byl raid a usoudil jsem že jste kvalitní a podle toho že skládáte primarní a sekundárni raid , tak i aktivní guilda. Raid se mi líbil, tak proč to nezkusit.

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho, pár slov jsem prohodil s Morgulusem, ale nic extra

Co nám můžete nabídnout? Aktivitu, spolehlivost, full profky: JWC, Ench, Fishing a Cooking a také mi nevadí delší progressy

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano, používám a obojí mám

Vypište svoje alty: Meliisa - Druid, Balanc (349ilvl)
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Re: Bablinkova - enha/resto PVE shaman

Příspěvekod Joul » ned 05. říj 2014 9:52:46

Na raidu jsem si nevšiml nějakých očividných failů, tak jak jsme na tom s meele, tak bych vyloženě potřeboval to resto, vytrhnulo by nám to trn z paty, zkus si na úterý připravit gear a uvidíme jak pohealuješ...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » ned 05. říj 2014 10:38:31

Prihláška stručná, ale dozvedel som sa všetko čo som chcel. To že vieš slušne dmgovať za enha sme sa už dozvedeli, tak teraz ako písal Joul by sme ťa
radi videli za resto. Je dobré ak má hráč použiteľný offspec, je to len jeho plus ..... Skús pošetriť IDčky na utorok, začiatok tak isto 18:00. GL
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Příspěvekod Vojel » ned 05. říj 2014 13:07:24

Definujte svůj PvE skill: Co se týče skillu, tak bych řekl že je takový ten normální průměr

Co se týče tohoto, proč bysme měli chtít člověka, který je průměrný . Jinak jsi cement a já bych konečně mohl začít tankovat :D A Jaul se na to určitě těší , takže za mě PRO
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Bublinek

Příspěvekod Bublinek » ned 05. říj 2014 15:28:06

Ještě jsem zapomněl dodat do přihlášky, že tohle ID jsem výjimečně mimo jedu od úterý do pátku na školení do Prahy :( Takže lehce blbé načasování :P každopádně kdyby jste chtěli to další ID se už zase rad přidám.
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Příspěvekod Vojel » čtv 16. říj 2014 23:18:27

Nou life POHOVOR bude v pondělí od 20:00..! Těšim se na tebe :*
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Bublinek

Příspěvekod Bublinek » sob 18. říj 2014 11:25:36

Taky se budu těšit :P tak v pondělí :D

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”