Class/ main spec: Druid - Feral tank / Resto (low - 342, skôr ho robím na PVP a aj to len na BG)
Věk: 19
GearScore: GS neviem, nepoužívam ale aktuálny Ilvl na ferala je 354 - dve veci z PVP - Wrist a Weapona.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Pzkpfwtiger
FPS: 30 stabilne - raidy
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
- wow hrám dlho asi od 11-12 rokov, vtedy som začínal na prázdnom servery na TBC patchi aby som sa neičo naučil, neskôr som prešiel na twinstar pri NAXX sezóne a som tu až doteraz. Čiže samotné wow hrám 7 rokov CCA ( 7 rokov k mojmu veku nie played time)
Váš raid time?
Piatok - od 17:00
Sobota - stále
Neďela - od rána do 22:00 (kvôli škole, cez týždeň sa mi moc nedá lebo tento rok maturujem)
Definujte svůj PvE skill:
- sám seba považujem za idiota, nemám sa rád a myslím si o sebe že u vás nemám absolútnu šancu, ale nie som natoľko neinteligentný aby som nerobil to čo mi Rleader na raide povie pro BossFighte

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Na twine som hrával od NAXX-u, dostal som sa do ulduaru, postupne na Toc, Togc až ku ICC HC. S guildou Heroes off Yggdrasil. Na cate som ďalej bol všetky raidy za tanka čo sú otvorené, ostatok nieje problém saštudovať a progresovať.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://oi61.tinypic.com/15p5q1w.jpg
Addony
- Omen
-Recount
-Titan panel
- nejaký ten na ukazovanie CD
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
-Google, Youtube prípadne rady hráčov
- som dosť skeptický čo sa týka reforgovanai itemov - jedni radia to, druhý to a tretia sa do toho stará WebGuide. Nieje mi problémom reforgnúť sa tak ako mi to ClassLeader povie, rád sa poučím niečo nové.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Vlastne som stálu guildu ešte nemal.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od spolužiaka.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Rád by som bol v guilde kde sa chodia pravidelne raidy. Snáď by som bol prínosom a hlavne dobrým prínosom.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho :/
Co nám můžete nabídnout?
Tanka na progress, tanka na RHC.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nemám alty.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: To by bolo nadlho čítania