Night Elf - Feral tank [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

hejmdall
Class:: Druid

Night Elf - Feral tank [NEPRIJATY]

Příspěvekod hejmdall » sob 11. říj 2014 19:57:57

Nick: Pzkpfwtiger
Class/ main spec: Druid - Feral tank / Resto (low - 342, skôr ho robím na PVP a aj to len na BG)
Věk: 19
GearScore: GS neviem, nepoužívam ale aktuálny Ilvl na ferala je 354 - dve veci z PVP - Wrist a Weapona.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Pzkpfwtiger
FPS: 30 stabilne - raidy

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

- wow hrám dlho asi od 11-12 rokov, vtedy som začínal na prázdnom servery na TBC patchi aby som sa neičo naučil, neskôr som prešiel na twinstar pri NAXX sezóne a som tu až doteraz. Čiže samotné wow hrám 7 rokov CCA ( 7 rokov k mojmu veku nie played time)

Váš raid time?
Piatok - od 17:00
Sobota - stále
Neďela - od rána do 22:00 (kvôli škole, cez týždeň sa mi moc nedá lebo tento rok maturujem)

Definujte svůj PvE skill:
- sám seba považujem za idiota, nemám sa rád a myslím si o sebe že u vás nemám absolútnu šancu, ale nie som natoľko neinteligentný aby som nerobil to čo mi Rleader na raide povie pro BossFighte ;)

Vypište svůj progress na Twinstaru:
- Na twine som hrával od NAXX-u, dostal som sa do ulduaru, postupne na Toc, Togc až ku ICC HC. S guildou Heroes off Yggdrasil. Na cate som ďalej bol všetky raidy za tanka čo sú otvorené, ostatok nieje problém saštudovať a progresovať.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://oi61.tinypic.com/15p5q1w.jpg
Addony
- Omen
-Recount
-Titan panel
- nejaký ten na ukazovanie CD

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
-Google, Youtube prípadne rady hráčov
- som dosť skeptický čo sa týka reforgovanai itemov - jedni radia to, druhý to a tretia sa do toho stará WebGuide. Nieje mi problémom reforgnúť sa tak ako mi to ClassLeader povie, rád sa poučím niečo nové.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Vlastne som stálu guildu ešte nemal.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od spolužiaka.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Rád by som bol v guilde kde sa chodia pravidelne raidy. Snáď by som bol prínosom a hlavne dobrým prínosom.

Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho :/

Co nám můžete nabídnout?
Tanka na progress, tanka na RHC.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nemám alty.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: To by bolo nadlho čítania :D Ale ak by Vás moja prihláška zaujala a niekoho by nedajbože zaujímal môj životopis, kľudne ho napíšem ;) :D
Ori
Class:: -

Re: Night Elf - Feral tank

Příspěvekod Ori » ned 12. říj 2014 11:20:39

Neprechadzal si v poslednej dome nejakym renamom, popripade v HoY ssi hral pod nickom co sa hlasis tu ?

Uvadzas raid time piatok-nedela, no sekundarny raid chodieva v utorok. Vedel by si si vtedy naist cas ?
Obrázek
hejmdall

Příspěvekod hejmdall » ned 12. říj 2014 11:34:26

nie nie, bol som na Horde a nehral som ani tam moc - heishenberg alebo albinisher DK som tam mal ale som ho deletol. V HoY som bol s Hejmdall-om unholy DK
Ori
Class:: -

Příspěvekod Ori » ned 12. říj 2014 13:08:14

no a co ten raid time ?
Obrázek
hejmdall

Příspěvekod hejmdall » ned 12. říj 2014 13:22:12

s tým by sa dalo niečo robiť ak by to bolo do 22:00
Ataecina
Class:: Paladin

Příspěvekod Ataecina » ned 12. říj 2014 14:56:15

- sám seba považujem za idiota, nemám sa rád a myslím si o sebe že u vás nemám absolútnu šancu, ale nie som natoľko neinteligentný aby som nerobil to čo mi Rleader na raide povie pro BossFighte ;)

Co myslíš, že budeme dělat s člověkem, který sám o sobě říká že je idiot? S člověkem, který má nulovou sebedůvěru? S člověkem, co podle svých slov čeká až mu RL řekne mačkej tlačítka?
hejmdall

Příspěvekod hejmdall » ned 12. říj 2014 15:34:28

to bolo mysléné tak e tu zo seba nebudem robiť pred vami hrdinu ako dobre viem hrať a aký som skill hráč a nepotrebujem nikoho počúvať a budem si robiť na raide čo ja budem chcieť
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » ned 12. říj 2014 19:05:15

No ....

raidtime:
s tým by sa dalo niečo robiť ak by to bolo do 22:00

Progress máme do polnoci, s tým že jasné, dovtedy nám polovica raidu už odpadáva únavou, ale šmudlíme sa tam ajtak ... Chceš povedať že o 22:00 vypínaš PC, a bohužel ?

Skill:

Ako tank by si mal byť ty ten, kto vedie raid. Sám rozmýšalť, čo kde kedy prečo ako spravíš s bossom, addkami, všetkým. Nikto nebude dohliadať ešte na teba, či stojíš dobre, alebo sa kúpeš v nejakej "sračke"

Nieje mi problémom reforgnúť sa tak ako mi to ClassLeader povie, rád sa poučím niečo nové.

A Keď ti CL povie niečo, s čím nebudeš súhlasiť, a bude to podla teba horšie, tak sa ajtak podriadiš, a pôjdeš proti svojmu presvedceniu, hoc by si mal nakoniec pravdu ty ?? ale budeš to robiť ako ovečka bez snahy zsitiť si čo je na tom pravdy ...

Myslíš že toto je ten typ cloveka, akého hľadáme ?

Píšeš:
Na twine som hrával od NAXX-u, dostal som sa do ulduaru, postupne na Toc, Togc až ku ICC HC. S guildou Heroes off Yggdrasil.

a v zápatí:
Vlastne som stálu guildu ešte nemal.

Ako to mám chápať ??

PS: chcem si prečítať ten "životopis" ... len pre tú srandu.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”