Guerir - Priest [NEPRIJATA]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

guerir
Class:: Priest

Příspěvekod guerir » ned 25. led 2015 21:07:12

Nick: Guerir
Class/Main spec -> Holy priest (low shadow)
Věk: 18 let
GearScore: 359 ilvl
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Guerir
FPS: 75
: Hraju cca 8let začínala jsem s kamarády na Black Sunu (Vanila->TBC) asi 3roky ale po pádu vanily jsem se přemístila na Twinstar a od té doby hraju zde :)
Váš raid time? Mohu neděle - čtvrtek cca 17:00-22:00 pátek - sobota podle toho jestli jsem doma
Definujte svůj PvE skill: Myslím si, že svoji classu ovládám dost dobře. Však sami uvidíte.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Pokud bereme Cataclism tak BOT 4/4, BWD 6/6, totwf 2/2 bohužel zatím vše na normal k HC nebyla příležitost.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i58.tinypic.com/2me7mv4.jpg - Healbot.. to je snad jasné že na healování, DBM abych věděla co se kdy děje, Recount mít malinko přehled
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: 4 roky praxe, guildy, http://wow-forsaken.5forum.info/t1221-w ... ide-3-3-5a z wotlku ae musí se nechat že luxusně udělané
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Pokud bereme cataclism tak pouze ordo satanas které se před pár dny rozpadlo. Ale bez udání důvodu mě kickly od kamaráda který se musel ptát tacpada zjistil, že prý proto že jsem nechodila na raidy, bohužel až na to, že mě nepotvrdili nebo jsem měla dané maybe protože jsem někde byla a nevěděla zda to stihnu (3x se to stalo) no, ani me to netrapi kdyz jsem zjistila ze pulka guildy odešla.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na wotlku jsem Vás hodně potkávala.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Očekávám klidné raidy bez těžkých progresů a zkušené hráče.
Koho znáte v <SFU> ? Athena
Co nám můžete nabídnout? Skvělého healera, komunikativnost, ochotu a aktivnost.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano obojí :)
Vypište svoje alty: Mhia 85lvl blood DK (tank) 357ilvl (trávim na ní nejvíce času), Chaalka 85lvl Fire mág (nehraju za ni)
Mortal
Class:: Paladin

Re: Holy Priest PvE Guerir

Příspěvekod Mortal » ned 25. led 2015 22:12:38

Přijde mi to takové suché a odfláklé. Rychle to vyšperkuj a rozepiš se trochu.
guerir
Class:: Priest

Příspěvekod guerir » ned 25. led 2015 22:24:11

Radši mluvím než píšu ;)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pon 26. led 2015 3:23:59

Dostal jsem na tebe bohuzel spatne reference.

Odchyt me na nasem TS: ts.sixfeetunder.cz
(mame tam roomku "LF Class Leader")

Nebo mi posli do PM tvuj mobil a ja te prozvonim az budu na TS.
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 28. led 2015 10:47:53

Jak jsme se bavili na TS.
Zatim neprijata, ikdyz je videt snaha na sobe pracovat, ktere si ja velice cenim.
Uvidime za nejaky cas, az na sobe zapracujes, potom muzeme prihlasku znovu otevrit.
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”