Nick: Edvin rdruid, tenderstab - rogue
Věk: 24
GearScore: (357ilvl rdruid, ziadne pvp itemy, 357rogue- pvp daggerka a 1 ring)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Edvinn
FPS:
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? 8r cca. Zacal som na sargerase (onlinegamer) vtedy este TBC serveri.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pracujem na smeny, takze takto vam raidtime napisat neviem. Sobota-nedela 8:00 do 24:00. Cez yyzden zalezi od toho, ako mam smeny
Definujte svůj PvE skill: mam odprogressovaneho kazdeho bossa okrem SWP. Posledne 3 datadisky vzdy za Rdruida
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit). na TS mam prejdene vsetky normaly a par HC progressov. vacsie skusenosti s cataclysm nemam
a
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Opat to iste, vzdy som hral len druida a rogunu a par rokov to trva. Theorycrafting ovladam
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Som v boosted bunnies a je mi tu fajn. Koli praci sa mi vsak skor hodi vikendovy raidtime a oni raiduju len cez tyzden. Predtym som bol vvzdy v rovnakej guilde az kym sa nerozpadla ...takze ak sa nerozpadnete a nekicknete ma, mate velku sancu ze u vas ostanem

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? bol som s vami uplne nahodne testraid
Proč chcete jít právě do <SFU> ? A preco nie? Hladam guildu ktora si dava 25kya ktora ma potencial si ich davat aj HC. Vzdy ma bavili 25ky. 10ny v boosted bunnies su fajn, ale velmi rad by som si zahral najma 25ky
Koho znáte v <SFU> ? Par ludi z test raidu, nic viac
Co nám můžete nabídnout? Kludneho raidera ktory sa nehrnie za equipom a nikdy nie je pritazou. Healovanie mi fakt ide a rad progressujem. takze mi nerobi problem 3h sediet na raide a wipovat
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) alt Tenderstab. Je to rogun s ktorym by som tiez chcel ist k vam, momentlane s nim nemam vobec ziadnu guildu
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: hram wow uz asi 8rokov. Niekedy ma to prestane bavit na 2 mesiace a potom sa k tomu zas na polroka vratim. Momentalne mam 24r a pracujem v Brne v IBM. Vyprogressovane mam skoro vsetko od t5 kontentu(t4 bola uz farma ked som objavil pve)