Class/ main spec: Holy Paladin
Věk: 22
ItemLvL: 359 (bez pvp itemov)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Lollinko
FPS: 40+(25man)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko hrám s prestávkami už asi 7rokov začínal som na TBC Funnyworlde, potom som preskákal mnoho serverov, na Twinstari hrám od začiatku wotlku
Váš raid time?
Nedeľa až Štvrtok od 18 00
Definujte svůj PvE skill: Večšinu taktík poznám a tanci mi neumrierajú (väčšinou)

Vypište svůj progress na Twinstaru: Začal som hrať od wotlku , ten mám celý prejdený a čo sa týka Cata tak BWD Magmaw a Chimareon HC zvyšok normal a BOT Halfus HC zvyšok normal
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

DBM - Boss encoutner info a časovač
Healbot - Heal asist
Skada - Dmg/Heal meter
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Paladin bola moja prvá postava a baví ma doteraz väčšinu vecí poznám a čo sa mi nezdá google alebo osobný test
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Wotlk - Ordo Satanas - Sekol som s wowkom (vydržalo mi to asi polroka)
Wotlk / Cata - Cerna Ruka - v poslednom čase to nieje čo bývavalo
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Hrám na Twinstari už dlho tak mám nejaký ten prehľad o lepších guildách
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vyhovujúci Raid Time
Koho znáte v <SFU> ?
Myslím že zatiaľ nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Svoje dlhoročné skúsenosti nervy pri progrese (kľudne aj do rána), prispôsobivosť (striedačka/lognutie alta v prípade potreby)
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Lollinecka 85 Disc/Shadow Priest 359/355
Sllayeer 85 Blood/Frost DK 357/351
Roflinko 85 Ele Shaman 345
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Ahoj, volám sa Michal mám 22rokov pochádzam z Námestova , momentálne študujem Aplikovanú Informatiku v Banskej Bystrici (2. ročník) Okrem WoWka hrám hrám aj Hearthstone, občas sa venujem lezeniu po skalách, a obracaniu poldecákov s kamarátmi