Class/ main spec: Hunter / Survival (podľa potreby čo treba)
Věk: 26
ItemLvL: 357 / 1pvp item (ring)
Link na armory: Gemdriel
FPS: HW mam relativne novy tak 50-60 v pohode
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Pokiaľ mi pamet siaha tak som zacinal na 1.0.5 co daky ten rok bude.. asi na Planet Klendathu (ci ako sa to volalo), no a odvtedy som si presiel kazdym dalsim datadiskom az po Cata na xy roznych serveroch. Na TS som hral uz davnejsie v case TBC, na WOTLK som siel prec na AA az kym vlasne AA(RIP) Cata nezanikla.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Uprimne narovinu poviem ze Vase raid time primaru/sekundaru mi momentalne nevyhovuju

inak..
Pondelok 16:00 - 22:00
Streda 16:00 - 22:00
Vikendy su momentalne otazne nakolko sa blizi leto/teplo
Definujte svůj PvE skill:
PvEčkarit som zacal az od wotlku, dovtedy to bol taky mix. ale sam sa nedokazem objektivne ohodnotit, to necham na Vas. Jedine si mozem mysliet ze za tie roky sa co to na mna nalepilo

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT BwD ToTF Normal - full clear
BoT HC - Halfus
BwD HC - Atramedes, Chimaeron
BoT/BwD Normal som farmil aj na AA kde to slo relativne dost rovnako
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Zial z raidu som ziaden screen nenasiel

A skoro som zabudol.. ak si niekto mysli ze som zabudol na DBM tak nie nezabudol.. DBM nemam.. imho pride mi to uz dost zbytocne(aspon teraz na cata)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
obecne? tak to iba google.. nemam ziadnu konkretnu stranku/forum ktoreho by som sa drzal a sledoval ho. vsetko co som potreboval si zistit som si vygooglil
nemam problem si nehat poradit a nemam problem sa opytat ked neviem
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
na TS som bol/som iba vo Veterans of Anthoria - rozpad gildy
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
SFU "poznam" uz z Wotlku z AA
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
jediny dovod preco prave Vy je ten ze gildu zakladate na kolektive, ja momentalne hladam gildu v ktorej by som mohol zapustit korene na veky vekov a dozit tam posledny datadisk ktory (dufam) planujem hrat. myslim ze u Vas by som si ho uzil najviac.. nejde mi o itemy ani o first killi.. skor hladam tu spravnu atmosferu pri hrani
Koho znáte v <SFU> ?
Seba?

Co nám můžete nabídnout?
co sa hry tyka.. tank/heal/dmg ..skusenosti mam za tie roky celkom dost ale aj tak niesom 100% zo vsetkymi troma , som len clovek.. ale ucim sa

co sa mimo hry tyka.. lojalneho cloveka, kamarata?
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
momentalne nemam skym pouzivat ale mam vsetko

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Shurado 85 - DK blood/frost ilvl 350
Bizy 85 - Shaman resto/enha ilvl 343
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
sam neviem kde by som zacal, vysku a vahu asi nepotrebujete vediet

P.S. gratulujem, dostali ste na zaver mojej prihlasky. Dakujem velmi pekne za komentare/nazory a za Vas cas.
P.S.2 na strednej som prepadol zo slovenciny tak prosim berte ohlad kde som ake i/y napisal