Prdusa(Ele/Resto)[TEST/-/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Prdusa
Class:: Shaman

Prdusa(Ele/Resto)[TEST/-/NEPRIJATY]

Příspěvekod Prdusa » úte 14. dub 2015 18:44:35

Nick: Prdusa
Class: Shaman/Ele
Věk: 19
ItemLvL: 348
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Prdusa
FPS: 120

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World of Warcraft hraji už cca. 5 let z toho všech pět let hraji Cataclysm datadisk. Zkoušel jsem i jiné datadisky , ale nevyhovovaly mi. Patch 4.3.4 mam Kill na Offi. Pusobení na Offiku cca. 2 roky (Přestal jsem z finančních důvodu.). Poté putování mezy různými free servery (IcE,AT,Monster,). Rozhodl jsem se usadit a koupil jsem si classu kterou hraju už 5 let a chci si tento datadisk zase zabít s nějakou schopnou guildou.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
"Raid Time" (Nezavislé)
Časová flexibilita (Student mám dost času)
Raid Time Vyhovujicí (Flexibilita na progresování)
Podělí od 15:00 do(Nezavislé)
Úterý od 15:00 do(Nezavislé)

Definujte svůj PvE skill:
Za Shamana hraji už 6tým rokem,myslím si že tuto classu ovladám dobře. Jelikož jsem Shamana nikdy nehrál od prvních datadisku ,nemůžu se považovat za nějakého "Odborníka" nebo nějakou "OP skillu" ale co se týče cataclysm tak z shamana jsem schopný vytahnout to maximun at už za Ele spec nebo za Resto spec.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Offi progres:
BoT HC (Full clear)
BWD HC (Full clear)
ToTfW HC (Full clear)
FL HC (Full clear)
DS HC (Full clear)
Na Twinstáru Full Clear BoT (Normal)
BwD (Magmaw,Chimareon)
ToTfW (nic)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Obrázek
Jako Celek použivám ElvUI
1.ElvUi
2.Recount
3.DBM
4.ForteX
5.Elementarist
6.NiceDmge
7.PowerAura
8.Wudho(Při healovaní)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
http://www.openwow.com/
http://www.wowdb.com/
http://www.wowhead.com/
http://www.skill-capped.com/
+Offi fora,Twin fora.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Char jsem koupil už na 85 Lvlu od té doby žadná pusobnost v guildě.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O vaší guildě jsem se dozveděl přes vaše guild macro na chanalu (World). Tak jsem se poptal ohledně bližších, informací a podmínek k přijetí do vaší komunity,bylo mi řečeno ,že mám kontaktovat GuM ( Našel jsem si jeho nick přes Twinstár armory) a kontaktoval ho in game. Crafty byl velice ochotný a vstřicný k mým informacím vše potřebné na co jsem se ptal mi zdělil a přesmněroval mě zde na stránky s tím ,že si mám podat přihlášku.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vyhovuje mi ,že se zaměřujete na 25 Many (25 many preferují více než 10 many to byla jedna z věcí která mně zaujala). Druhá věc byla ta ,že máte dobrý progres v tomto contentu patche. A jako hlavní u spoustu ostatních guild vidím na Wordu samý Hate a takovou tu "rivalitu a kdo ma větší párek" to se mě nelibí a u vás jsem nic podobného neviděl a progres máte dobrý což by vám teoreticky dávalo eso do rukávu taky hatovat, ale jak řikám neviděl jsem to takže proto se mi to asi nejvíce zamlouvá.

Koho znáte v <SFU> ?
Nemám žadnou známost s nikým od vás.

Co nám můžete nabídnout?
Časovou flexibilitu,spolehlivost,zodpovědnost a 101% vykonnosti své class. v raidu.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TeamSpeak 3 + Mikrofon je samozdřejmostí.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Alty zde nemám.
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Re: Prdusa(Ele/Resto)

Příspěvekod Azzinoth » stř 15. dub 2015 5:29:46

O ten raid time ... Mas volno len pondelok-utorok ? Alebo si sa len pomylil? Pytame sa na cely tyzden ako si natom casovo, kedze budes zaradeny do sekundaru ak prejdes pohovorom. Ide o to, ze primar je v nedelu/utorok a sekundar v stvrtok.
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Prdusa

Příspěvekod Prdusa » stř 15. dub 2015 6:19:40

Omlouvám se ,špatně jsem si definoval otázku.
Pondělí od 15:00 do (nezávisle)
Úterý od 15:00 do (nezávislé)
Středa od 15:00 do (nezávisle)
Čtvrtek od 15:00 do (nezavisle)
Pátek od 15:00 do (nezavislé)
Sobota od 15:00 do (nezavislé)
Neděle trošku problém kvuli zařízeným brigádam.
Naposledy upravil(a) Prdusa dne stř 15. dub 2015 9:30:54, celkem upraveno 1 x.
Ruin
[ Class Leader ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Ruin » stř 15. dub 2015 12:43:13

Zdravím,
+ tvoje UI se mi docela líbí
+ velká sebedůvěra s těmi 101%

-> měl bych tu pár otázek ohledně raid Elemental spec:
1.) Priority statů a reforgů ?
2.) Opener na bosse (cooldowny/spelly pro maximalní dps při startu fightu) ?
3.) Priority spellů během boje (i s totemy) ?
4.) Proč nepoužíváš Glyph of Unleashed Lightning ?
5.) Macro na Wind Shear nějaké máš ?
6.) Co si myslíš o Unleash Elements? Vyplatí se používat (během boje) ?
7.) Používáš někdy na bossech Earthquake ?
8.) Jaké trinkety (momentálně dostupné) bys považoval za nejlepší na ele shammy ?
9.) Proč bychom měli chtít ele shamana v raidu ? má nějaké přednosti ?
Prdusa

Příspěvekod Prdusa » stř 15. dub 2015 15:18:15

Zdravím Ruin
Na tvé otázky se budu snažit odpovedět co nejlépe umím.

1.) Priority statů a reforgů ?

Intellect-(Hit cap 17%)-Haste-Mastery

Intellect(Spell Power/Cirt)
Primarním statem určitě Intelect(Určitě kvuli bustu spell poweru a bustu hlavních spellu u ele shamana což je LB,LB,Fulmi) a také kvuli bustu critu který vám intellect přidává.
Rovnice pro výpočet Spell poweru z celkového intellectového statu jsem kdysi dávno znall ale bohužel tedkom si už na ně nevzpomínám.

Hit(Cap 17%)
Určitě nemusím definovat spell hit capy 17%.Díky talentu Elemental Precision (https://cata-twinhead.twinstar.cz/?spell=30674) není s hitem u ele shamanu vůbec žadný problém.Spíše je to dobrá věc ušetříte na reforgech místo pro preferování jiného statu.

Haste

U Haste se trošíčku rozepíšu.(Doufám ,že si to přečtete a nepíši to zbytečně :O).

U Haste/Mastery Shamana byla veliká otázka už na offíku s příchodem cata.
Ja osobně preferuji Haste a to z několiká vážných duvodu které vám zmínim,tedkom jenom krátce k nějakým haste capům.Strávil jsem týdny a týdny zkoumaním vyhovujícího haste capu a v poslední fázi testování jsem haste cap uzavřel (Pro mě,ostatní s tím nemusí souhlásit) na Cast LB 1.4 sec(+totem). Jakmile máte cast LB 1.4 sec (U tohoto haste capu se nepreferují žadná trinkety na HASTE!) máte s puštěným Herem cast LB přesně 1sec (Z tohoto duvodu žadné trinkety na haste protože by ste jednoduše prostě přetačeli global Coldown.). Haste cap na cast Lb na 1.4 sec se dá dosáhnout zase až s FL HC gearem.

Trošička Moji definice Haste
Hodně shamanu se mě ptalo jestli preferuji haste/mastery moje odpoved byla ovšem vždy jasná odpovídal jsem jím "čím více Lb nacastíš tím více Fulminaček použiješ tím víckrát ti tickne flame shock tím více vycastíš LB a tím větší budeš mít DPS).
Čím více vycastěných LB (Tím větší DPS)
Čím rychleji vycastěne LB tím rychleji nastackovaný orb(Fulmin)
Větší tick FL(Reset CD na LB) Tedka to tak možná nepříjde ale od t12 kdy proc tohoto talentu vám dá Instant LB(to už je jiná)

Mastery
Možná že předešlé texty zněly jako bych mněl mastery(0) :D,ovšem není to takdle masterý je pro mě více méně vedlejší stat ale není řečeno že ho na itemech nemám Mastery nereforguji nechavám ho idealní Setup na gear věcech je Haste,Mastery.

2.Opener na bosse (cooldowny/spelly pro maximalní dps při startu fightu) ?
Stacklá Fulm
Healing Rain
Potka(Předcombatová)
Flame Shock
Unleash Elements
Elemental mastery
Trinket
Instant LB
LB.

Open sepsán v osnovách:
Vysvětlívky
Stacklá Fulm-Před každým bossem (jestli to jde) si fulminačku stacknu na 9 orbu. (Neuvěřitelný Burst s procem Prinketu potky)
Healing Rain-Mnozi si myslím ,že toto je plytváni Durability Proc CD při oppen Burstu.(HealR-pouštím z duvodu ,že jakmile ho docastím procnou mi enchanty které mám z profek Power Torrent(500 Intel) Echn z tail(570 Intel). Ovšm s tímdle tím procem Buffu se dáva při Opener burstu za ele shamana neuveřitelné čísla.(a žadné plýtvaní to není )
Potka(Předcombatová)-Předcombatová potka je samozdřejmostí

3.) Priority spellů během boje (i s totemy) ?
Single target je rotace jasná(Flame,Lb,Lb,Fulminačka,Searing)
Multi targed jestliže je více jak 5 Mobek. (Pod mobky Magma Totem,a Chain L + Fire nowa+Eartq) Sem tam na plošnění použíju i elementály.

4.)Proč nepoužíváš Glyph of Unleashed Lightning
Přijde mi to zbytečné Bose znám nazpamnět radějí využiju+4% DmG LB. (při přebihaní se to možná oplatí ale s dobře použitými CD se ani při tom přebihaní DMG neztrací).Jiná situace je ovšem když je bos u kterého se musí ničit addky za pochodu (Ragnaros) aby se nedostaly Fragmenty ke kladivu které putují přes platformu tak tam je tento Glyph podle mě namístě.

5.) Macro na Wind Shear nějaké máš ?
Samozdřejmně i na Purge.

#showtooltip Wind Shear
/stopcasting
/cast Wind Shear

#showtooltip Purge
/stopcasting
/cast Purge

6.) Co si myslíš o Unleash Elements? Vyplatí se používat (během boje) ?

Unleash Elements je ztráta DPS
Použivám ho jenom během Opener setup burstu a to jenom ,že mám proclé all proc Bufs a použiju Elemental Mastery a LB dám Instant.
Někdy ho také použiju jak mám zase dobrý proc buffu.
Dříve jsem po Elemental mastery dával Instant Lichting Bolt z duvodu že se ušetří 0.584 sec ale tedkom už to nedělám je to zanedbatelné.

7.) Používáš někdy na bossech Earthquake ?
Earthquake nepouživám ztráta globálu nedavá to zas tak OP dmg aby se to vyplácelo mít,podle mě se to nevyplatí ani předcastovat. A ani v tom mít talent.

8.) Jaké trinkety (momentálně dostupné) bys považoval za nejlepší na ele shammy ?

Jako main trinket bych určitě použil Darkmoon Card: Volcano (Mastery refofge do haste)
jako usazovací (Use trinket ) bych použil trinket za CP Soul Casket ( není to idealní volba ale pro Opener burst díky tomu Sp je to podle mě nejlepší volba)
Bell of Enraging Resonance popřípadě tento.

9.) Proč bychom měli chtít ele shamana v raidu ? má nějaké přednosti ?

Ele shaman nikdy nebyl nějakej zvlášt dobrej DPS stroj ale v rukou dobrých a zkušených hráču uměl udělat své a podle mě do raid party elemental shaman prostě patří at už z duvodu Buff, tak díky neskutečně rychlému burstu také je výorný jako role plošného DMG věci které plošní někdy dva hráči muže zvládnout zplošnít sám,a také díky vybornému off specu(Resto) který se na 25 many hodí vždycky.

Vysvětlívky
LB (Lava Burst)
Lb (Lightning bolt)
Fulminačka (Fulmination)

Doufám ,že jsem na tvé otázky odpoveděl podle tvých představ.
Přijemný zbytek dne.
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » stř 15. dub 2015 19:15:34

Nazdar, budeš mať zajtra od šiestej čas? máš volné ID(BWD BOT)
Obrázek Obrázek
“In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.”
Prdusa

Příspěvekod Prdusa » stř 15. dub 2015 20:21:54

Ahoj v 18:00 budu in game (All Id volné)
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » stř 15. dub 2015 20:40:33

Oka, tak sa zajtra hlás 17:50 na postavu Dropluk.
Obrázek Obrázek
Ruin
[ Class Leader ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Ruin » pát 17. dub 2015 14:23:01

Ahoj,
pár věcí k tomu raidu :
- co se týká taktik, tak žádné závažnější faily jsem nezaznamenal, akorát ten atramedes ti nějak nešel
- ohledně dps, vážně bych pouvažoval nad tím Glyph of Unleashed Lightning, 4% z druhého glyphu není žádný zázrak a pokud budeš muset kvůli běhaní přerušit 1 spell tak už se nevyplatí

Tady je valiona normal, tam se naběháš dost při neustálém dělaní rozestupů, abys snížil plošný dmg do raidu a sbíhání na Blackout.
- 30 cástů LB je znatelný rozdíl, i s horším EQ
Obrázek

Potom bych doporučil častěji používat Fire Elemental Totem i jako single target dps udělá svoje
Z Valiony :
Obrázek

Určitě se dobře připrav na další test raid, který bude zase ve čtvrtek 18:00 (enchanty,gemy,potky,taktiky na hc atd..)
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 17. dub 2015 15:30:45

Ako Ruin vyššie napísal, priprav sa na ďalši test + zhodnoť svoj výkon na raide .
Obrázek Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 22. dub 2015 8:26:03

Nezapomen ze ve CTVRTEK v 18:00 te ceka dalsi test raid
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Proudmoure
Class:: Rogue

Příspěvekod Proudmoure » čtv 23. dub 2015 21:03:19

Promiň, ale k dnešnímu raidu, na Atramedesovy jsem ti několikrát říkal, ať si hodíš WOLF FORMU, aby jsi utíkal a ty jsi si ji nehodil a zbytečně jsi dostával dmg a kdyby tě pir nepřitáhl, tak jsi mrtví. Proč jsi neposlech?
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 24. dub 2015 6:44:38

nechám shamany aby se vyjádřili k výkonu, ale je pravda, že jsi nejen neposlechl, ale především tě to jako shamana mělo napadnout... na každém bosovi by jsi si měl promyslet všechny eventuality a na to si připravit ability, které by jsi mohl potřebovat...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Prdusa

Příspěvekod Prdusa » pát 24. dub 2015 12:37:20

Proudmoure
ja jsem ti jasně a zřetelně řekl ,že instant wolfa nemám, vubec nevím o jakém DMG tady mluvíš Lipl mě priest+se to potom kicklo takže No Stress.

Myslím si ,že se více Hatu řešít nemusí rozhodl jsem se,že k vám nechci.

Btw.. Vaše raidy stojí uplnš za piču.

Nazdar
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 24. dub 2015 12:46:57

Dalsi odfiltrovany trash, prihlaska opet splnila svuj ucel kdyz te tak sleduju.

BTW a jen velmi hloupy clovek, kdyz uz je sam neschopny si dovoli neposlechnou rady nejlepsich ele shamanu na serveru a lidi kteří toho mají naraidovane enormne vice .)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Proudmoure
Class:: Rogue

Příspěvekod Proudmoure » pát 24. dub 2015 12:56:21

Zajímalo by mě, podle čeho jsi uvážil, že stojí za piču jak ty píšeš? Pokud ani nevíš, že boss dává dmg, tak je to špatné + se to kicklo, protože se vidělo, že ty jsi neschopný.
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » pát 24. dub 2015 16:26:12

Co nám můžete nabídnout?
Časovou flexibilitu,spolehlivost,zodpovědnost a 101% vykonnosti své class. v raidu.

na to jak slibně si vypadal v přihlášce ses předvedl moc špatně, naše raidy stojí *za píču* protože se musíme tahat s lidmi co taktéž za něco stojí a bereme je na test raidy, i když už sis přihlášku stáhnul tak za mě symbolické jednoznačné PROTI :-)
Obrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 24. dub 2015 16:43:27

díky, že už nemusím vymýšlet důvody proč dávat šanci někomu tak neschopnému jako jsi ty...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 24. dub 2015 17:03:43

Krásne si sa vyfarbil a je až smiešne že chceš takýmito urážkami a nemiestnymi kecmi , ospravedlňovať svoju neschopnosť, miesto toho aby si sa snažil zlepšovať/požiadať´o pomoc.Neostáva mi nič iné ako dúfať že raz mentálne dospeješ.

Neprijatý
Obrázek Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”