Class/ main spec: zatím bez postavy
Věk: 27
ItemLvL: 0
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/ žádný
FPS: 80
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? od klasiku po celou pandu . world raidy, jak tady na twinu tak celé na offiku. Hrál jsem tam PVE Retri - prot Paladina. PVP Retri . tady bych rozjel co by jste potřebovali po větším zájmu lze koupit char ale radši bych si ty LVL odchodil sám však mě znáte

Váš raid time? Pondělí od 15:00 --> 00:00 Úterý od 15:00 --> 00:00
Definujte svůj PvE skill: vědět co hrát,kde se vyhnout failům,co gemovat a nechovat. znalost taktik a raidů. ( rád si to oživím

Vypište svůj progress na Twinstaru: odchodil jsem s váma nejeden raid , dost odprogresováno,ty co zavzpomínají jistě poznají kdo vám tu píše po letitej odmlce

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: DBM atd

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: z vlastní zkušenosti, Rogue od GeeGee ,, paladin z offiku ( samouk

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: poslední SFU odchod už netuším bohužel. ale snad jsem odcházel jako přítel
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Dneska jsem volal GeeGeemu

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Poslední guilda - nejlepší guilda. Hlavně kvalitní raidy a fajn lidi

Koho znáte v <SFU> ? no Nicky už v hlavě moc nemám ale Crafty , Joul a ještě pár poznám

Co nám můžete nabídnout? 200% aktivního hráče, chuť znova hrát a tentokrát za class kterou potřebujete co nejvíc

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano vše ještě funguje
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) bez postavy

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Čus celá guildo SFU