Class/Main spec: Enhancement v offu skládám Resto
Věk:Je mi 19 let

iLvL 356
Přikládám link na mé armory pro lepší orientaci

Rezzy
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Rezzy
FPS: mám stažených na 50 což si myslím že bohatě stačí jinak muj PC by zvladl max 75
Jak dlouho hrajete WoW:
WoW hrají asi čtvrtým rokem. Začínal jsem na fun serveru jehož název už si bohužel nepamatuju. Poté jsem přešel na server s názvem Deffender fun kde jsem hrál asi 3 měsíce. Na Twinstaru působim asi 3 roky.
váš raid time:
Volno každý den v týdnu kromě pátku od cca 17:00 do 23:30 možnost i déle +-hodina
o víkendu samozdřejmě více času kromě soboty od 16:00 do 19:00 někdy i neděle kdy mám zápasy.
muj PVE skill:
To je velice těžké takto sem něco psát o skillu, asi normální průměrný hráč

vypíše svůj progres na Twinstaru
Můj progres na twinstaru spíš sahá do dob Wotlku s Cata down na HC urovni 10m Artramedes, Chimareon, Magmav, Halfus na 25 jen Halfus HC.
screen vašeho UI:

používám addony Deadly boss mode, Quartz, Bartender4, Power auras
zdroje informací o vaší class a WoW:
Čerpat kde se dá hlavním zdrojem informací je YT, kde sledují taktiky na bosse a různé styly hraní. Dále jsou pro mě důležité informace a cenné rady hráčů, jak z guildy, tak jiných zkušenějších hráčů.
Moje Guildovní historie:
Mizerové kde sem byl již na Wotlku progres ICC a ICC HC poté nastala tzv. mrtvá chvíle a dal jsem si s WoW nachvíli pauzu poté přešel do guildy s názvem The Fire Clan kde jsem působil asi 3 měsíce již na začátku Cataclysmu, kde jsme chodili pouze HC dungy a teprve se seznamovali s postavami na Cataclysmu. Pro mě bylo toto působeni na Cata premiérové. Po další pauze, kdy jsem musel s WoW skončit kvuli škole a učení (přípravy na maturitu) jsem se dostal do Guildy Endles Agony kde působím doposud. Bohužel Guilda mě plně nenaplňuje a nevyhovuje mi ani raid time.
Jak jsem se o vás dozvěděl
Doslechl jsem se o vás, když jsem s Vámi šel raid.
proč k vám chci jít
Jak už jsem psal výše v EA mi zcela nevyhovuje raid time. Slyšel jsem hodně dobrých zvěstí o vaší velice prosperující Guildě a chtěl bych se stát vaší součástí. Začít konečně progresovat 25m a dostávat se plně na raidu, klidně ze začátku na postu náhradníka, ale mít aspoň možnost se jakkoli zapojit a pomoci při progresu ve druhé řadě.
Koho znáte v SFU
Bohužel ve vaší výhodě nikoho neznám, ale rád se seznámím

Co nám můžete nabídnout:
Mohu Vám nabídnout chuť při progresu a své profese

Používáte ts3 a máte mikrofon se sluchatky:
Teamspeak3 samozdřejmě využívám, neni problem ani s mumble. Sluchátka i s mikrofonem plně funkční.

Vypíšte svoje alty:
Bohužel mám jen Rezzyho, jiné další alty prozatím nemám

Tak a konečně něco o mě

Jmenuju se Honza je mi 19 let a v současné době maturuji na Prumyslovce.
WoW hraji celkem asi 4 roky. Mezi mé koníčky patří hraní počítačových her, fotbal, sportovní rybolov a florbal.
pro další dotazy budu plně k dispozici jak tu tak např. ve hře pod nickem Rezzy. Děkuji za zvážení mé přihlášky a doufám že se bude líbit a setkáme se někdy brzo v raidu. S pozdravem Rejžák