Nick: Faeflai
Věk: 21
Vaše FPS: (při 25man) 25+
Váš raid time: neděle (od… do…..) - primární raid
úterý (od… do....) - primární raid (progres)
čtvrtek (od… do....) - sekundární raid
Tuto kolonku bych si dovolil zatím nevyplnovat ,ae pokud budete chtit doplni.Jedna se oto ze ji nemohu vyplnit momentalne jelikož delam na 3 smeny a mělo by se mi to menit,dekuji za pochopeni
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraju od zacatku WOTLKU]Historii

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Gilda The Sons Of Norris (project-nemesis.cz-wotlk) Duvod odchodu byl tkovy ze nase gum si stále něco vymislela a leavovala raidy atd.. dotekli mi nervi tk jsem odesel.
Gilda Priject Ressurection (project-nemesis.cz-wotlk) Duvod... Zanik serveru a mensi pauza pote jsem uz nenasel nikoho z gildy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Hledam jsem nejakou gildu PVE a ve SW jsem videl hrace Bohus a dal jsem se snim do reci zecbyh mel zajem.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Jsem PVE hrac a mam co nabidnou.ochotu,spolehlivost a trpelivost prevazne tu trpelivost
Koho znáte v <SFU> ?
Bohuzel nikoho. třeba tam někdo je zme bejvalegildy ,ale to nevim snad ano a pamatuji si me
>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru? Ano
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Faeflaii (omlouvam se ze nemam glyphy ,ae nejsou goldy

iLVL: 340 - nedovno doexpene snazim se chodit co nejvíce 5many na eq + delam repku
Class: Warrior
Main Spec: Protection
Off Spec: Arms
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami? DK-(wotlk) hraval jsme dk jako maina ato prevazne blood tank off spec byl unholy. sklil nwm jak to posoudit ja se ridim heslem nesud sam sebe. nech se soudit druhym
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ? Mam tu doexpeneho varriowa 85lvl
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd) zkusenosti nemam moc, s raidy tda aspoň ne s 5 many ano.,ae jsme schopen si sednout jeden den v netu a sledovat videa a nebo poslouchat jak hodny pejsek a delat to co se rekne.
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft): kamradi,inernet
Co nám můžete nabídnout ? ochotu,chut se něco naucit,profese,spolehlivost a hlavne trpelivost
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):je mi 21let, vyucet auto lakyrnik,dislektik zato se omlouvam pokud mam pravopisne chybi,10 hraju fotbal,wow hraju od vydani Wotlku
Predem bych chtěl podekovat za precteni prihlasky a za verdikt.