Bluesomethin - Rogue (subt) [TEST/-/NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
- Bluesomethin
- Class:: Priest
Bluesomethin - Rogue (subt) [TEST/-/NEPRIJATY]
Typ prihlasky: (standard)
Nick postavy: Bluesomethin
Class/main spec: Rogue/subt
Věk: 27
ItemLvL: 344
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... uesomethin
Jak dlouho vlastníte tento char: Postavu jsem si založil přibližně před 3mi týdny, kdy jsem na serveru začal hrát.
FPS: 70+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraji již od Vannily, kdy jsem se trápil na 40 členných raidech do Ahn´Quiraj, což bylo peklo:) Mé hraní pokračovalo více či méně až do příchodu WOTLKu, kdy jsem s aktivním hraním seknul a chodil jsem si čas od času chodit zahrát na jeden zahraniční fun server, což mé "potřeby" bohatě uspokojovalo:)
Po zhruba 2 leté pauze mám opět čas fungovat a vyblbnout se, takže opět hraji, nicméně celé CATA je pro mě úplně nové a stále oběvuji nové a nové věci, které je potřeba se naučit.
Váš raid time: Jelikož pracuji tak je můj volný čas odvislý od mých směn, ale obedně mám večery volné, přes den je to pase.
Vaše DPS na: DPS neměřeno
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Jak jsem již psal výše tak na serveru funguji teprve krátce, prozatím funguji přes HC RDF
Screen vašeho UI: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
https://ctrlv.cz/L005
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Informace a knowledge čerpám převážně z wowhead.com popř twinhead a prokládám je videy z youtube
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Argent Crusade - První guilda, která bohužel nefungovala, neexistovala v ní soudržnost, pomoc, nic.
MOM SAID IM SPECIAL - Otřesná guilda, kterou jsem trpěl pouze kvůli XP bonusům při lvlení postavy, byla plná nedospělých předpubertálních fracků a podle toho vypadal jak guild chat tak i "spolupráce"
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Twinhead fórum
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám klidné a stabilní zázemí fungující guildy, která dokáže spolupracovat a hlavně funguje.
Když jsem hrál ještě na TBC tak guilda byla v podstatě jedinná skupina lidí, se kterou jsem na WoW přicházel do styku, proto je pro mě kvalitní a rozumná komunita opravdu důležitá. V neposlední řadě je to podpora v rozvoji znalostí a postavy.
Koho znáte v <SFU> ?
Vůbec nikoho:) Jsem čistý, nepopsaný list papíru
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Nemyslím si o sobě, že bych byl něco extra, co ale můžu nabídnout je moje touha po vědomostech, snaha něčeho dotáhnout a samozřejmě mé ego, které mě nutí být ve všem nejlepší:)
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Mám pouze jednu postavu, protože si myslím, že člověk by měl nejprve mistrně ovládat jednu postavu a až pak si může dovolit hrát za jinou, a já si nemyslím, že svou rogunu ovládám mistrně.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Na tento bod jsem čekal už od prvního řádku přihlášky.
Jsem normální člověk, je mi 27 let a jsem z Ostravy, mám rád pivo a mám hroznou tendenci být ve všem nejlepší (manželka mi to často zazlívá:) )
Guilda je pro mě taková virtuální rodina, kde by se člověk měl cítit dobře a měl by si mít s každým co říct, proto podstupuji toto mučení a píši přihlášku, která toho o mě stejně moc nevypoví, proto bych upřednostnil ten TS.
Budu se těšit na další spolupráci, čao!
Nick postavy: Bluesomethin
Class/main spec: Rogue/subt
Věk: 27
ItemLvL: 344
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... uesomethin
Jak dlouho vlastníte tento char: Postavu jsem si založil přibližně před 3mi týdny, kdy jsem na serveru začal hrát.
FPS: 70+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraji již od Vannily, kdy jsem se trápil na 40 členných raidech do Ahn´Quiraj, což bylo peklo:) Mé hraní pokračovalo více či méně až do příchodu WOTLKu, kdy jsem s aktivním hraním seknul a chodil jsem si čas od času chodit zahrát na jeden zahraniční fun server, což mé "potřeby" bohatě uspokojovalo:)
Po zhruba 2 leté pauze mám opět čas fungovat a vyblbnout se, takže opět hraji, nicméně celé CATA je pro mě úplně nové a stále oběvuji nové a nové věci, které je potřeba se naučit.
Váš raid time: Jelikož pracuji tak je můj volný čas odvislý od mých směn, ale obedně mám večery volné, přes den je to pase.
Vaše DPS na: DPS neměřeno
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Jak jsem již psal výše tak na serveru funguji teprve krátce, prozatím funguji přes HC RDF
Screen vašeho UI: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
https://ctrlv.cz/L005
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
Informace a knowledge čerpám převážně z wowhead.com popř twinhead a prokládám je videy z youtube
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Argent Crusade - První guilda, která bohužel nefungovala, neexistovala v ní soudržnost, pomoc, nic.
MOM SAID IM SPECIAL - Otřesná guilda, kterou jsem trpěl pouze kvůli XP bonusům při lvlení postavy, byla plná nedospělých předpubertálních fracků a podle toho vypadal jak guild chat tak i "spolupráce"
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Twinhead fórum
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám klidné a stabilní zázemí fungující guildy, která dokáže spolupracovat a hlavně funguje.
Když jsem hrál ještě na TBC tak guilda byla v podstatě jedinná skupina lidí, se kterou jsem na WoW přicházel do styku, proto je pro mě kvalitní a rozumná komunita opravdu důležitá. V neposlední řadě je to podpora v rozvoji znalostí a postavy.
Koho znáte v <SFU> ?
Vůbec nikoho:) Jsem čistý, nepopsaný list papíru
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)?
Nemyslím si o sobě, že bych byl něco extra, co ale můžu nabídnout je moje touha po vědomostech, snaha něčeho dotáhnout a samozřejmě mé ego, které mě nutí být ve všem nejlepší:)
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)
Mám pouze jednu postavu, protože si myslím, že člověk by měl nejprve mistrně ovládat jednu postavu a až pak si může dovolit hrát za jinou, a já si nemyslím, že svou rogunu ovládám mistrně.
Napište nám něco o Vás (info z real lifu):
Na tento bod jsem čekal už od prvního řádku přihlášky.
Jsem normální člověk, je mi 27 let a jsem z Ostravy, mám rád pivo a mám hroznou tendenci být ve všem nejlepší (manželka mi to často zazlívá:) )
Guilda je pro mě taková virtuální rodina, kde by se člověk měl cítit dobře a měl by si mít s každým co říct, proto podstupuji toto mučení a píši přihlášku, která toho o mě stejně moc nevypoví, proto bych upřednostnil ten TS.
Budu se těšit na další spolupráci, čao!
Re: Bluesomethin - rogue (subt)
Proč hraješ právě sub?
Jsou přece do PVE i jiné talenty? Proč právě sub?
Jsou přece do PVE i jiné talenty? Proč právě sub?
- Bluesomethin
Subt mi nejvíce vyhovuje stylem hraní, kdy má obrovský dmg potenciál v podobě backstabu a bleed efektů, které celkové dmg ještě navyšují tak v podobě PvP strategie stunlocku, kdy si nepřítele pohodlně 8sec zadržím na místě a mohu do něj zezadu mydlit hlava nehlava:) Taky mi přijde, že subt rogue má největší energy regen, s aktivním Recuperate můžu ty backstaby doslova spamovat.
Je pravda že SUB má největší DMG na 1 jediném bossovi, víš na jakém..?(a proč)
Jinak 1. Jaká je priorita statů na SUB a proč.?
2. Byl by jsi ochotný dát Assa.?
3. Stun lock na 8s, mě se to zdá jako kravina, víš proč.?
4. Biss trikety na Sub roga.?
5. Priorita spellů na SUb rogunu.?
6. Blondýna nebo Bruneta.?
7. Nejlepší rasa na rogunu a proč?
Díky Vojel :3
Jinak 1. Jaká je priorita statů na SUB a proč.?
Díky Vojel :3

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet 

- Bluesomethin
1. Jaká je priorita statů na SUB a proč.?
Rozhodně agi kvůli crit šanci a AP, druhořadé je haste kvůli energy regenu
rád vyzkouším něco nového
Nesouhlasím: Cheap shot 3s + kidney shot 3s + shadow dance a opět kidney shot
Téhle otázce moc nerozumím, ale hádám, že máš na mysli nejlepší trinkety pro rogue, konkrétní příklad ti nedám, ale určitě bych volil darkmoon card s agi a pak něco co přidává crit s proc. šancí na AP boost popř naopak
Opět si nejsem jistý, co myslíš touto otázkou takže hádám, že se ptáš jaké jsou nejlepší útoky u sub rog? Backstab co to jde, prokládat hemmo kvůli bleed eff, který navyšuje dmg o 16%, combo pointy na rupture a recuperate
Zrzka
Tohle nejde říct jednoznačně, každá rasa má své, pak záleží na hráči co preferuje, kdybych měl zúžit výběr tak 1. undead se svým rušičem fear a charm effektu 2. Nelf s vyšší stealth rychlostí a vyšší šancí na dodge 3. gnom kvůli vyššímu expertise na dagger a sword a eng výhodám (což je asi TOP profese pro rogunu)
Rozhodně agi kvůli crit šanci a AP, druhořadé je haste kvůli energy regenu
rád vyzkouším něco nového
Nesouhlasím: Cheap shot 3s + kidney shot 3s + shadow dance a opět kidney shot
Téhle otázce moc nerozumím, ale hádám, že máš na mysli nejlepší trinkety pro rogue, konkrétní příklad ti nedám, ale určitě bych volil darkmoon card s agi a pak něco co přidává crit s proc. šancí na AP boost popř naopak
Opět si nejsem jistý, co myslíš touto otázkou takže hádám, že se ptáš jaké jsou nejlepší útoky u sub rog? Backstab co to jde, prokládat hemmo kvůli bleed eff, který navyšuje dmg o 16%, combo pointy na rupture a recuperate
Zrzka
Tohle nejde říct jednoznačně, každá rasa má své, pak záleží na hráči co preferuje, kdybych měl zúžit výběr tak 1. undead se svým rušičem fear a charm effektu 2. Nelf s vyšší stealth rychlostí a vyšší šancí na dodge 3. gnom kvůli vyššímu expertise na dagger a sword a eng výhodám (což je asi TOP profese pro rogunu)
Bavíme se o PvP nebo PvE?
- Bluesomethin
PvE, i když v PvP je to podobné:)
Tam bych jen vyměnil trinket na medailon
Tam bych jen vyměnil trinket na medailon
- Azzinoth
- [ SFU Clen ]
- Class:: Druid
No ja neviem ale v PvE je Stunlock asi tak na 95% uplne ale uplne nanic -.- (v raide samozrejme)
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
- Bluesomethin
To máš pravdu:)
Tak co s váma, chcete mě nebo si mám hledat domov jinde?:)
- ziarovka
- [ SFU Clen ]
- Class:: Death Knight
- Kontaktovat uživatele:
nebuď neodčkavej....To je moje rada pro tebe.
Čau
tento tyden už asi misto na test raid nebude.. možna šance že by nekdo z testeru mnel prijit a neprijte že by si ho nahradil. (tak v pripade času štvrtek 10.9na 18:00)(volne ID na bot a bwd) pripadne se ozvy na nicky Ziarovka/jelasha/dropluk/ratslayercz.
Nezaručujem miesto ale ked si takovi nedočkavý. tak tu maš niečo na sklidnenie.
dalši tyžden z test raidom počitaj. ten isty čas aj deň. tie isté nicky.
toto je zatiaľ odomňa všetko.
Čau
tento tyden už asi misto na test raid nebude.. možna šance že by nekdo z testeru mnel prijit a neprijte že by si ho nahradil. (tak v pripade času štvrtek 10.9na 18:00)(volne ID na bot a bwd) pripadne se ozvy na nicky Ziarovka/jelasha/dropluk/ratslayercz.
Bluesomethin píše:To máš pravdu:)
Otázka zní zda-li stojíš ty o nás ? Ve 27 letech by jsi měl mít více trpělivosti. Lidí je hodně a místa v raidech málo

- Bluesomethin
Jste jedinná guilda, která má tak přísnou úroveň výběru hráčů, ostatní to tam bezmyšlenkovitě perou jen aby bylo v guildě co nejvíc lidí -> vysoký lvl -> příjmy do guild banky a pak mecheche.
U vás jsem koukal, že fungujete už nějaký ten pátek a pácháte srazy, což už značí opravdu supr kolektiv do kterého se chci dostat a mít "svatý klid" od všech spamerů, chytrolínů a další verbeši, které je na serveru plno.
Dnešní raid jsem kvůli práci absolutně nestihl, ale příští týden s tím budu počítat, do té doby si dovybavím postavičku, ať mezi vás nejdu jako vandrák:)
Je pravda, že trpělivostí moc neoplývám, na přijetí nespěchám, ale přijde mi, že z vaší strany není moc velký zájem o přijetí nového člena a ničí mě, když nevím, na čem jsem. Proto mě zpráva o test raidu velice potěšila.
Takže aloha příští čtvrtek a rozbijem to spolu:)
U vás jsem koukal, že fungujete už nějaký ten pátek a pácháte srazy, což už značí opravdu supr kolektiv do kterého se chci dostat a mít "svatý klid" od všech spamerů, chytrolínů a další verbeši, které je na serveru plno.
Dnešní raid jsem kvůli práci absolutně nestihl, ale příští týden s tím budu počítat, do té doby si dovybavím postavičku, ať mezi vás nejdu jako vandrák:)
Je pravda, že trpělivostí moc neoplývám, na přijetí nespěchám, ale přijde mi, že z vaší strany není moc velký zájem o přijetí nového člena a ničí mě, když nevím, na čem jsem. Proto mě zpráva o test raidu velice potěšila.
Takže aloha příští čtvrtek a rozbijem to spolu:)
- Azzinoth
- [ SFU Clen ]
- Class:: Druid
To vobec nieje pravda. Je vás momentálne strašne veľa :ˇ) .... Maj strpenie. GL HF na dalšie ID.
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Re: Bluesomethin - Rogue (subt) [TEST/-/-]
Ahoj,
docela by me zajimalo proc si vcera nedorazil na test, na ktery te jiz pred tydnem posilal ziarovka.
Diky za odpoved.
docela by me zajimalo proc si vcera nedorazil na test, na ktery te jiz pred tydnem posilal ziarovka.
ziarovka píše:nebuď neodčkavej....To je moje rada pro tebe.
Čau
Diky za odpoved.
1010 101 1100 1 10011 1000 1

Spoiler:
- Pepíkus
- [ Class Leader ]
- Class:: Mage
Re: Bluesomethin - Rogue (subt) [TEST/-/-]
Uzavírám. Dlouho nereaguje.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”