Daimo - Warrior [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Searinox
Class:: Warrior

Daimo - Warrior [NEPRIJATY]

Příspěvekod Searinox » pát 11. pro 2015 17:30:51

Typ prihlasky: (divoká karta)

Nick: Daimo
Věk: 26
Vaše FPS: 134
Váš raid time: neděle (od 08:00 do 02:00) - primární raid
úterý (od 18:00 do 01:00) - primární raid (progres)
čtvrtek (od 18:00 do 01:00) - sekundární raid

>>> Část zabývajcí se Historii

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Od začiatku TBC až po príchod WOTLK. Zhruba tak 3 až 4 roky.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Properthy of Blood rage vedenie bolo neochotné tak sme leavli a založili si novú guildu , Six Feet under

Link na postavu na jiném serveru

Anthoria padla 80lvl paladin Searinox

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

Som jeden zo zakladajúcich členov guildy.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

Pretože po tom čo som sa dozvedel o tom že guilda stále funguje rad by som sa v nej zase raz ocitol.

Koho znáte v <SFU> ?

Podla toho kto tu (ak) ostal s pôvodnej časti SFU

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru

3 dny 1 hodiny 33 minut
som tu druhý týždeň

Máte Character na Twinstaru?

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Daimo
iLVL: 63
Class: Warior
Main Spec: Tank
Off Spec: Dmg

>>> Část zabývajcí se Skillem

S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami?

Paladin, War, DK

V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?

War, Tank

Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd)

Dlho nehrám Cata

Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft): Od dectva hrávam Warcraft takže históriu poznam celú- War 1,2,3 plus knihy a smozrejme net WOWhead, wow wiki a podobné stránky.

Co nám můžete nabídnout ?

Čo by som ponúkol, seba ! Ale chcem doexpit 85 a vrátiť sa k tankovaniu. A jednu vec som už ponúkol vďaka mne sa táto guilda nevolá Grand Theft Kodos ( mal som posledný hlas čo sa týkalo hlasovania o názve guildy pod odchode z POB a to som SFU proste nemohol spraviť navyše to vyšlo a nakoniec sa po nás pomenovala aj jedna kapela :D )

Napište nám něco o Vás (info z real lifu):

Čo by som o sebe napísal. Takže študujem resp končím v Trnave na UCM. Trocha som si štúdium predĺžil vzhľadom na to, že som medzi tým pracoval. Som pohodový zhovorčivý človek. Je zrejmé že mám rád hry po Wowku som hrával Dotu CS a pod. No ale z reálu som single mam rád futbal, cyklistiku (cross coutry slabší downhill vzľadom na obmedzenie mojho stroja :D ) bary a život čo dodať rozpisovať sa mi tu nehce račej odpoviem na otázky na TSku.
Naposledy upravil(a) Searinox dne ned 13. pro 2015 20:44:36, celkem upraveno 1 x.
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Re: Prihláška

Příspěvekod mellysko » pát 11. pro 2015 18:13:27

Zkus si přihlášku ještě trošku upravit ať je to čitelnější :)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
GeeGee
[ Class Leader ]
Class:: Rogue

Příspěvekod GeeGee » ned 13. pro 2015 22:17:42

uz ta prihlaska vypada mnohem lip ...hmm Grand Theft Kodos zni dobre, proc se tak nejmenujem? :-D
sice te neznam, nicmene to neznamena, ze bys nemohl byt prospesny, zkusim ti dat sve male bezvyznamne ZA vyzkouseni prospesnosti
doporucuji nastudovat theorycrafty ohledne jak classy, tak boss taktik, budes hodne tazan...
dale bych poprosil o vyjadreni guildmembery, kteri tuto individualni osobu znaji o vice info, pro ostatni, kteri ho neznaji, dekuji o:-)
ziarovka
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ziarovka » pon 14. pro 2015 0:01:34

1.Prečo si myslíš že by si bol prospešný gilde.
2. čo očakávaš od gildy v pripade prijatia?
3. za aku dobu by si bol schopný isť raid.(čitam tu že si hral po wotlk/cata nehráš dlho? si schopný sa rychlo adaptovať??)

K otazkám sa možeš kludne rozpísat.
Obrázek
Searinox

Příspěvekod Searinox » pon 14. pro 2015 13:05:21

ziarovka píše:1.Prečo si myslíš že by si bol prospešný gilde.
2. čo očakávaš od gildy v pripade prijatia?
3. za aku dobu by si bol schopný isť raid.(čitam tu že si hral po wotlk/cata nehráš dlho? si schopný sa rychlo adaptovať??)

K otázkam sa možeš kludne rozpísat.

Pozdravujem celé osadenstvo ! Tak teda sú tu dáke tie otázky a dokonca mám aj povolené sa t u rozpísať tak idem na to a prajem príjemné čítanie :D

Prečo by som mal byt prospešný, hm tak keď nad tým uvažujem rozvediem odchod z PoB ako som už vyššie uviedol. Dokázali sme za necelé dva mesiace postaviť guildu ktorá na anthórii bola svojho času najlepšia na serveri bolo nás zhruba 30 čo sme leavli z PoB bez nejakeho extra equipu sme dali dokopy sily a vznikol s toho nakoniec celkom zaujímavy projek guilda ktorú v tej dobe riadil taťka šmoula Impuresoul jediný človek ktorému sa vtedy chcelo hrať na kapitána našej lodi aj keď jeho autorita padla po prvom guild zraze kde sme na neho usporiadali raid a nakoniec musel v trenkách pobehovať okolo chaty a zbierať si svoje veci lebo zopár opitých členov ho malo za bosa a chcelo ho lootnuť ale keď po chvílke zistili, že mikina kenvelo neni žiaden epic ale akurát tak dáky trash item tak sa zahodila ako aj boty a pod. Podstate som tým chcel povedať to, že bez nášho úsilia by SFU bola akurát guilda ako každá iná, takže môj prínos sú dáke tie znalosti ohľadom budovania guildy. A ďalší prínos hm no ak by ešte Crafty ako spravca stránky vyhrabal pôvodnú históriu guildy (Čo ma inak celkom sklamalo keď píšete, že ste hrdý na svoje horďácke korene mohli ste nehať pôvodných zakladateľov na stránke keď som si prvý krát otvoril stránku tak ma to celkom mrzelo, že pôvodná história tam chýba celkom ma pri tom zabolelo pri srdiečku :D ale nie vážne aspon Thrandira ste mohli nehať :D ) No a k tej historií by ste si prečítali, že som bol jediný člen guildy a možno aj tank v tej dobe na servery ktorý, keď prišiel v piatok na raid zbombovaný ako Sarajevo po amerických útokoch tak z 2 a pol promile bol schopný utankovať Brutalusa v enragi :D a to človeku dá celkom zabrať keď si uvedomíte, že zrazu máte 6 spell bar líšt v hre a 3 traja bosovia idú na vás a uhadnite ktorý je ten pravý :D Tak tankovanie by bolo to ďalšie.
Trocha off ale skončím tú myslienku na začiatku príspevku ,,a vznikol s toho nakoniec celkom zaujímavý projek guilda´´ ako som už písal velké CG dotyčným, že sa im podarilo tie roky po našom odchode to ustáť. Vôbec som nečakal, že guilda prežije tie roky a vlastne som ani nečakal, že sa ešte niekedy vrátim k WOW dlho som odolával ale nakoniec :D WoW je WoW

Hm a ta tvoja druhá otázka už sa tu začínam cítit ako v škole domáce úlohy a tak. Čo by som očakával ? Viem čo som neočakával a to, že budem musieť robiť pohovor na vstup do mojej pôvodnej guildy celkom ma to zarazilo a vlastne aj tie články keď pozerám, že dávate domáce úlohy, ale na druhej strane celkom som sa pri tom pobavil hlavne tá časť o ceste dom a domiešavači (ako kámo nič v zlom :D ) dúfam, že na tsku bola podobná nálada. Predsa len náš pôvodný odkaz bol vytvoriť guildu v ktorej skončili tak trocha pacienti ktorý sa pri tejto hre hlavne bavili (a aj napriek tomu sme boli top ) robiť koncentračný tábor z guildy je sprostosť ako si pamätám zopár guild čo sa pokúšali hrať sa na offik a pritom im to jednak nešlo a za druhé pokúšať sa o niečo na blizzlajku ktorý je 4 roky za offikom, na zabugovanom serveri:D a kde raidy čo sa práve otvorili zvláda každá ussles guilda je smiešne :DD Tu sa dostávam k tomu čo vlastne očakávam ako som už písal len návrat strateného syna :D Nečakám, že pojdem na raid len ako vyslúžilý veterán by som sa rád zaradil do svojej jednotky :D som na twinstary druhy týždeň mam zatiaľ 70 a keď budem 85 a bude niekde v dakom raide volno pôjdem rád a ak sa dostanem k equipu rad sa zaradím na raidy tak čo dodať viac.

No a k tej adaptácií adaptujem sa rýchležšie než by si čakal :D to máš ako jazdu na bicykli nezabudneš to.

Myslím, že už nemám čo dodať deti moje peace :D
ziarovka
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ziarovka » pon 14. pro 2015 14:07:38

Čakal som niečo čoho by sa dalo chytiť skill alebo niečo že opišeš a nie len dlhy text v ktorom oplakávaš ako si bol v gilde a musíš si niečim prejsť aby si sa mohol stať členom.

Ja som PROTI.
zaujímaju ma aj názory ostatných.
Obrázek
Searinox

Příspěvekod Searinox » pon 14. pro 2015 14:45:25

ziarovka píše:Čakal som niečo čoho by sa dalo chytiť skill alebo niečo že opišeš a nie len dlhy text v ktorom oplakávaš ako si bol v gilde a musíš si niečim prejsť aby si sa mohol stať členom.

Ja som PROTI.
zaujímaju ma aj názory ostatných.

Ocividne si nepochopil akym sposobom som to pisal tie smile tam nie su placuce oplakavajuce :D :D ak nahod nevidis, oplakavat co prosimta v tom texte oplakavam ? Popravde to bola celkom sranda napisat trocha nostalgie :D. O skille co chces aby som ti odovodnil z otazky ako budes pre nas prospesny ked v texte je jasne ze som sa k WoWku vratil po rokoch ? Podstata toho co som ti odpisal bolo to ze som sa chcel vratit ku guilde. Fakt nechapem tvoje pochody ohladom toho. Mam napisat strukturovany zivotopis podlozeny podrobnou spravou a percentualne vyjadrenie skillu :D
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pon 14. pro 2015 16:03:30

Máš přihlášku typu divoká karta, takže je to převážně na Kamim jakožto CL Warů. sednete si spolu na TS, případně tam pokud bude třeba můžeme být já a Crafty a můžeme pokecat co a jak, takto to u divokých karet funguje.

za mě určitě budu chtít něco o tobě vědět jako člověku (skill se pak ukáže na testraidech) Crafty už tě +- zná nebo znal... vyřízení přihlášky se s tímto jejím typem prodlužuje, takže neočekávej třeba že budeš do týdne v guilde :-)... domluvím se s Kamim a případně Craftym pokud by měl zájem a ozveme se ti tady s termínem pokecu...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Kamikaze
[ Class Leader ]

Příspěvekod Kamikaze » pon 14. pro 2015 20:20:53

Wohoou bojujeme s tým, že máme moc warrov a hľa tu je ďalšia prihláška warra schovaná na takom mieste kde by som ju nehľadal. :D No ale to, že si protect je fajn hodil by sa nám minimálne do sekundáru jeden. Mohol by si ma niekedy odchytiť na teamspeaku ale najdeš ma tu iba po večeroch a dosť možné, že zaneprázndeného ale skús. :P
Ani nebude dobre na svete,
kým ruky, ktoré plnia náboje,
nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Nech miesto hromobitia kanónov
znie krotký cengot fliaš.
Peterk
Class:: Shaman

Příspěvekod Peterk » stř 16. pro 2015 6:41:53

Ahoj
Skoč večer na TS vždy tam najdeš někoho na pokec :) já osobně jsem taky zvědavý na zakladatel :shock: historie mě zajímá
Quajmei
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Quajmei » stř 16. pro 2015 9:33:38

peťa historik :lol:

ale k veci podľa mna to ze si bol zakladajucim clenom guildy ktora sa podla mna pretransformovala od tej doby a dosiahla nejaku uroven je prijemne len nezabudaj ze obmenilo sa aj osadenstvo a mozno nebudes tym ludom sediet teraz ako predtym kvoli tomu ta prihlaska a pohovor nech ma kazdy sancu vyjadrit sa ci ma chut s tebou hrat a travit chvile ja osobne si myslim ze mas male + za historicku cast a ked si bol hrac schopny tak sa rychlo adaptujes a nebude ti vadit sem tam jemna kritika vravim ber to tak ludia ta nepoznaju A aky vidis rozdiel potom medzi novym clenom ktory sa hlasi v prihlaske a tebou ale inak drzim palce prot ktory to vie by sa podla mna uzivil
QUAJMEI - balance / off resto
QUAJ - feral cat / off feral guardian
Searinox

Příspěvekod Searinox » stř 16. pro 2015 13:28:44

Ahoj
Som rad, ze som dostal duchaplnu odpoved.

To mas uplnu pravdu je mi jasne, ze sa za tie roky guilda zmenila zmenil sa system a vlastne vacsina veci. Ale uroven tejto guildy bola vzdy vysoka, ked sme ju zakladali tak sme boli top guilda na serveri. Ide skor o pohlad z akeho sa na to pozeras z mojho pohladu ide o fakt, ze sme v PvE dosiahli to co sa dosiahnut dalo bolo to menej formalne ale tiez si clovek musi uvedomit, ze je na blizzlajku.
Ako som uz napisal moje prijatie nebolo miene v tom zmysle ako zaradit sa ako clen, okamzite ist raidy a podobne bolo to skor nostalgicky miene byt zase vo svojej guilde ist na tsko pokecat a zoznamit sa z ludmi ktory tu teraz su a potom sa uvidi. A hned na to sa stretnem s reakciou, ze 17 rocny chlapec vydedukuje z nadsadeneho textu to, ze oplakavam vstup na zaklade toho ze moja odpoved mu poskrabala jeho ego :D To cloveka celkom zarazi nemyslis ?
Ak mate zaujem pokecat zistiť co som za cloveka napiste mi kedy tu budete kto ma chut napriklad o siedmej pridi ta a ta room, rad pridem. Dnes a cez vikend som free. Zatial som nesiel na ts bo poznam, ze ked clovek pride v nevhodnu chilu je to celkom na prd.

Takze som zvedavy peace.

P:S A este k tomu historikovi zase nie som az tak stary, ze by ste ma dali do muzea :D
Sear …
Kamikaze
[ Class Leader ]

Re: Daimo - Warrior [-/-/-]

Příspěvekod Kamikaze » pon 18. led 2016 22:51:54

Toto ID pre teba ešte nemám miesto na raide, ale ak by si si nespravil ID tak môžeš sa dostaviť štvrtok s trochou šťastia ak bude treba tanka sa na teba usmeje šťastie. A tak rovno ti dám aj otázku, kukol si si tie taktiky pre 25many?

EDIT: Po niekoškých pokusoch kontaktovať hráča online ma vždy odignoroval tak považujem prihlášku za uzavretú... Neprijatý
Ani nebude dobre na svete,
kým ruky, ktoré plnia náboje,
nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Nech miesto hromobitia kanónov
znie krotký cengot fliaš.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”