Nick postavy: priestiikill
Class/main spec: Paladin Holy off retri
Věk:18
ItemLvL: 358
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... iestiikill
Jak dlouho vlastníte tento char: tož je to tak různě expil sem ho asi do 54 lvl a pak sem asi 2 měsíce na něho kašlal .. ale pak sem si řekl ze chci mít holy .. takže abych odpověděl asi pul roka ho mam
FPS: 40 cca
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? No začal jsem hrát na wotlku kvůli sestřence asi před 6 lety pak mě to začalo bavit tak sem přesel na ofik .. byl jsem tam asi 1 rok , ale nechtělo se mi furt dávat do toho peníze tak sem přesel na twin.. Moje první postava byl shaman resto a ele .. hral jsem ho na ofik wotlk a pak na twin wotlk.. pak jsem přesel za sestřenku na cata ... no a začalo se mi tu líbit tak sem si vyexpil dalších 5 postav protože ele shaman mě nebavil už tak sem sel na priesta holy... zjistil sem že mě baví cosi víc healeři .. tak sem začal s tím priestem .. mam ho jako maina ... ale s guildou kde sem máme raidy utery a středu .. pak sem začal s tím shamanem healovat a taky mi to šlo .. tak sem si pak doexpil toho palacha .. nevím co dal říct..
Váš raid time: čtvrtek ( 6-7 az do 11-12)
Vaše DPS na: retri asi 10k

Dummy: 11k

Chimareon HC/Normal : na priestovy mam hc
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
10tky:
BoT - (4/4) - HC (2/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (4/6)
TotFW - (0/0) - HC (0/0)
toto mam odejite všechno na priestovy
na palach max 1/5 bot .. guilda si nemuže dovolit vic
Screen vašeho UI: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ omlouvám se ale nevím jak tu fotku sem dat
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): http://forum.warmane.com/showthread.php ... -PvE-4-3-4
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Napsali jste na world ze hledáte nějaké postavy
Proč chcete jít právě do <SFU> ? tak jak sem si o vás četl tak se zaujalo to ze si důvěrujete .. což důvěra je hlavni.. zaujalo mě vaše vedeni .. ze nejste zadní agresivní lidi .. taky co mě hodně dostalo.. je ze se střetáváte.. nebyl by problém vzít auto a jet na ten sraz ( kdyby ste mě vzali) . a to ze ste zůstaly i přes zlé časy v teto guilde je hodně dobré... což se neviíi jen tak
Koho znáte v <SFU> ? asi nikoho
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? tak to nevím .. možná to že budu přispívat do guildy G tak i surkama .. a znalostma svoji class
Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita)priestikill holy 363 /sh 362 ... Dk Frost 360/ blod 356.. shamanmirek resto 360 / cement 350
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Jmenuju se Miroslav Rožnovjak , mam manželku a 1 dítě a v budoucnu možná i druhé , jsem společenský , ale někdy nemám náladu ani na slovo.. pracuji v Zametu ( dělají se tam různé kovové věci a pak se lakují bud na suché nebo mokré lakově ) omlouvám se ale víc vam neřeknu , jednou se mi to vymstilo .. a nechtěl bych zažít to samé
Děkuju za přečtení teto přihlášky
Naschledanou