DK frost tank dualwield [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Walenda
Class:: Death Knight

DK frost tank dualwield [NEPRIJATY]

Příspěvekod Walenda » čtv 08. srp 2013 11:56:49

Nick: Waflenda
Class/ main spec: frost DW tank/ frost dps
Věk: 20
GearScore: 4600gs/ 2 furi weapony koli 2.6speed a stamine
Link na armory: [armory=3]8568[/armory]
FPS: 60 vsync/ 15ms (obcas 5000)

WoW hram niekolko rokov... hlbsie sa Wotlku venujem rok a pol... kedysi som mal guildu na blizz servery (na meno si nespomeniem) na patchi s ulduarom... posledny rok som na deffe presiel som snad vsetkymi lepsimi guildami a odchadzal z nich vacsinou po rozpade... na Deffe bolo niekolko wipov a skoro vzdy som sa dostal k realm firstom asi najvacsim "uspechom" bol first kill LK 10 HC odvtedy som ho zabil cca 20x (kym bol datelny)
Moja main classa bola vzdy holy paladin (http://www.youtube.com/watch?v=Iz6hKK0XEiI)
Od poslednu wipu som hraval shadow priesta ktoreho na wotlku poznam takmer dokonale (http://www.youtube.com/watch?v=BJuyNoTW9WA) dmgovat ma nikdy neak moc nebavilo skor som sa priklanal k dolezitejsim postom ako je healer a tank

Raid time na deffenderi ? hram na deffe koli tomu ze sa raiduje takmer kazdy den a teda vedenie nikdy nehrotilo ked clovek prisiel na 5raidov zo 7mich neda sa hrat kazdy den ze... time tak od 16:00-21:00 (potom vacsinou vyrazam do ulic no da sa to predlzit bez problemov )

PVE skill ? za to za co som hraval som sa snazil byt vzdy najlepsi. no vprvom rade mam radsej podrzat raid ako len tocit DPS

Naxx cely progress (undying aj immortal)
Ulduar cely progress (1x realm first, starcaller)
Toc cely progress
ICC cely progress (25HC LK na 38% frostmourna bola nedatelna,10HC farma)
http://oi39.tinypic.com/9bg3dy.jpg dbm, omen, skada, bartender, cooldowns, power auras, quartz a par nepodstatnych addonov....

Moj DK je ladeny viac na offtankovanie kedze idem az po howling blast(+glyph na howling blast) (dokazem si udrzat vsetky mobky v encountery) a koli tomu sa meni rotacia na jednoduchsiu a to bez plague striku

byvale guildy : Darkcross moja uplne prva deff guilda bol som ako spoluzakladatel po polroku uz proste nebola chut (stara parta pomaly odisla)
zalozili sme Challenge Accepted najuspesnejsiu guilda ktora doposial na deffenderi posobila ta po wipe a inej core odisla znechutena
potom som bol v double penetration ale pomer Ego-skill bol tak nevyrovnany ze som musel odist :P
Uvidel som na worlde spammovat vasho clena ze naberate: (zaujal ma ten profesionalny kolektiv)
Mozem vam ponuknut skusenosti co sa tyka PVE mozno neake vychytavky v taktikach, theory crafty na spomenute classy a podobne
TS je samozrejmost
Alt je ten shadowpriest Nick:Walenda

Preco frosttank ? lebo healer je tu na to aby vas healoval, blood tank je podla mojho nazoru zbytocny vacsina self healu ide overheal... ostatne classy selfheal nemaju a utankuju... frost ma vyhody vysokeho agra, spell resistu(v icc je snad polovica dmgu spell) a dokaze ucinne plosnit a vsetko si udrzat... dual wield ma bavi inak som hraval aj klasickeho frost tanka s two handov a talentami (po frost strike/ acclimation a v blood spell deflection)
Revilo

Re: DK frost tank dualwield

Příspěvekod Revilo » čtv 08. srp 2013 13:50:19

Máš postavu na deffendery alebo aj na twinstari? Lebo ak je ta tvoja postava na deffendery tak to bude asi trošku blbé no...
Ataecina
Class:: Paladin

Příspěvekod Ataecina » čtv 08. srp 2013 16:07:24

-Prihlaska dost kratka a prijde mi trosku neprehledna
-Chlubis se videama od class, za ktere se nehlasis
-PVE skill mi uz jen z prvniho pohledu na video za shadow priesta prijde slaby prumer....napocital jsem asi 4 neclipnute vampiry....zbytek jsem radsi nepocital. -> tvrzeni ze znas sp temer dokonale dalsi -
-Na armory se taky podivat nemuzu, dokud nepostnes znova a spravne
-Slaby gear na icc 25 HC(ano bohuzel jsem to hodnotil podle GS, protoze nic jineho jsem nenasel

Celkově...myslim, že sis spletl server nebo si z nas jen děláš srandu proti
Luckyseven

Příspěvekod Luckyseven » čtv 08. srp 2013 21:47:55

Vzhledem k tomu, že žádný char s tímhle nickem na armory neexistuje, tak si troufám říci, že jsi si spletl server, my hrajeme na Twinstaru :D
Kalo

Příspěvekod Kalo » sob 10. srp 2013 20:12:01

Pokud je to nedorozumění, tím lépe pro tebe. Nemám stejně pro tebe využití a pro frost tanka už vůbec ne. Nepřijatý

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”