Nick: Hypertanzee
Věk: 15
Vaše FPS: (při 25man) : 45-120 (podla odpálených cd teploty pc a detailov) zo skúsenosti mám na max detaily stabilných 65fps ale nechal som rezervu keby náhodou
Váš raid time:
neděle - (od17:00 do24:00) - primární raid
úterý - (od17:00 do23:00) - primární raid (progres)
čtvrtek - (od17:00 do23:30) - sekundární raid
>>> Část zabývajcí se Historii
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Takže WoWko hrám od mojich 11rokov čo je približne 5rokov Hrával som na Projekte Onlinegamers.cz (Narnias) čo bol WOTLK server v 13rokoch som sa dostal do elity servera (healera) neberte to pls ako EgoTrip ale iba ako informáciu o mne. Potom som hral chvílku na cataclysme na projekte Ice-Wow kde som po doexpení po 2týždnoch bol top v healingu (z guildy odišiel elitný disco priest koli tomu lebo som sa sním bil v healingu o pár K ) Hráč odišiel to Top guildy na servery koli tomu lebo nezniesol konkurenciu a ja som zostal z princípu som guildám verný ked si najdem guildu s ktorou progresujem a potím krv tak snou zostanem (guildy mením večšinou iba pri expení)
Ešte tak bokom Som veľmi disciplinovaný Ešte na wotlku sme mali raid leadera ktorému doteraz dakujem čo so mňa "stvoril" aby som vás uviedol do obrazu mal som 12rokov a týpek ma tak vypičoval IN REAL LIFE aj cez TS že odvtedy som sa nesprával ako malí kid a zrazu som ovládal wowku na profi úrovni viem crazy ale je to tak

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
(ze všech serveru) - Narnias pár guild bezvýznamných Potom guilda Numero Uno premna najlepšia guilda všetkých čias najlepší kolektiv ale odišiel som s požehnaním Guild Mastera za dosiahnutím ICC25Hc Do guildy Vir Aeternum. A potom na Ice-wow čisto Guilda Best-Way
Link na postavu na jiném serveru (popř. ofi) Projekt Onlinegamers.cz (Narnias) už bohužial nefunguje takže link nemám a na Ice.Wow je link tu http://server.ice-wow.eu/armory/char.php?guid=48875 Ale je to server kde sa nikdy nechodili 25manky koniec koncou tá populácia toho servera bola aj je biedna
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Opítaním na worlde hry o Elitné guildy servera
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Som "starý" hráč wowka ktorý si chce užiť to pravé wowko Hard prístup k hre progres nadávanie pri failoch proste hranie na aké som bol zvyknutý z wotlku , nie bandu splašených oviec bežiacich kde chcú.
Koho znáte v <SFU> ? Nikoho som nový na servery

>>> Část zabývajcí se postavou na twinstaru
Máte Character na Twinstaru?
Link na armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Hypertanzee
Link na twinheadu:https://cata-twinhead.twinstar.cz/?character=Hypertanzee&realm=Artemis
iLVL:čerstvá 85 315
Class: Restoration Druid
Main Spec: (herni uroven) : Restoration Druid ( v škole bola nuda a večšinu času som trávil čítanim rotácii tipou a trikou ) Povedal by som že som na nadpriemernej úrovni.
Off Spec: (herni uroven) : Momentálne nemám nič ale ten si nechávam čisto pre guildy či už dmg alebo tank
>>> Část zabývajcí se Skillem
S kterými classami máte zkušenosti, a rozepište váš skill s těmito classami? 2Roky hrania Shadow priesta na wotlku 2Roky hrania Resto Shamana na Wotlku 6mesiacov Hrania Disco priesta pve na Cataclysme a aktualne 6dní Hrania Resto Druida
V případě, že nemáte char, za jaký char + spec byste chtěl(a) v SFU hrát ?
Vypište vaše zkušenosti z datadisků cataclysm a výše (progres raidu, znalosti taktik a mechanik bossů, atd) : Kedže som mal čest hrať iba na servery 10man instancií tak ovládam 10man FL normal 7/10 a 1/7 hc potom Low raidy som moc nechodil proste boli low na taktiky by som si spomenul keby mi to rýchlo raid leader vysvetlil (prípadne youtube)
Odkud čerpáte informace o WoW (theorycraft): WoWwiky Youtube znalosti hráčou priamo zo servera
Co nám můžete nabídnout ? Možem vám Ponúknuť Klalitný Healing na profesionálnej úrovni vernosť a oddanosť JEDNEJ guilde za cenu trpezlivosti doladenia mojich detailov a aktualnych chýb
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Takže mám 15. Volám sa Mário a som proste mladý chalan ktorý si užíva život ale nieje ten typ jeblého decka čo Dissuje mamku ... If you know what i mean ... Som disciplinovaný Ambiciózni a neskutočne ma vie nahnevať zlý prístup k hre vzávanie sa troll a nedokončené detaily
Ešte na obhajobu som lvl 84 5.7.2016 zajtrá dokončím level nemám eq ani profesie ale toto sú pre mna najnepodstatnejšie veci vo wowku som zástancom skillu nie equipu poznám hráčov s full FL 25equipom a točia ako Wotlk Ulduar sezóna ... (7k cca)
Ďakujem za prečítanie prihlášky a dúfa mže to somnov aspon skúsite
S pozdravom Hypertanzee :*