Nick postavy: Kysoer
Class/main spec: Arms/Prot(off spec jen na RHC, nikdy jsem netankoval)
Věk: 21
ItemLvL: 375
Link na armory: Kysoer
Jak dlouho vlastníte tento char: /played mam 38dní, achiev za lvl 10- cca 2 roky
FPS: 50-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
S wow jsem začínal(můj první char byl hunter) na datadisku TBC na offi serveru DrakThul, ale moc mi to nešlo

Váš raid time:
čtvrtek - od 15:00- 24:00
Vaše DPS na:
Dummy: http://imgur.com/a/B8Xw5
Baleroc HC/Normal:nemám screen, jestli je nutný, přidám u příštího ID

Vypište svůj progress na Twinstaru:
10tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
FL - (7/7) - HC (1/7)
25tky:
BoT - (4/4) - HC (4/5)
BWD - (6/6) - HC (5/6)
TotFW - (2/2) - HC (1/2)
FL - (7/7) - HC (1/7)
Screen vašeho UI: http://imgur.com/a/khmpw (nic se nezměnilo, ale mě to tak vyhovuje

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft):
...zdroje infromací ? ... strarej dobrej google a léta praxe

Staty: hit a expertise cap a pak všechno reforgovat do critu, upřednostňovat mastery před haste
Glyphy: Mortal Strike, Slam, Overpower
Long Charge, Colossus Smash, Sweeping Strikes
Battle, Berserker Rage
Sockety: +40strenght všude => jiné jen v případě aktivování Meta socketu, socket bonusu +strenght
Single Target rotace: Charge => Rend => Deadly Calm => Colossus Smash + Heroic Strike(HC) => Mortal Strike =>Overpower + HC => Slam => Overpower +HC => (konec Deadly Calm) => Inner Rage + Sweeping Strikes + Bloody Fury + Berserk Rage => Colossus Smash + HC => Mortal Strike => Overpower(když neprocne tak Slam) + HC => pod 20% health bosse vystřídá Slam Execute a takto pořád dokola stim, že Recklessness, Golemblood Potion používám podle toho, jaký je boss( jak dlouho bude encounter než bude kill, jestli jsou tam části, kdy nemůžete ject full dmg atd.)
Multi Target rotace: Heroic Leap/Charge => Rend => Cleave + Whirwind => Sweeping Strikes + Bladestorm => Deadly Calm => pokračuje se jako u single targetu akorát místo HC se používá cleave a doplňuje se to Whirlwindem.
Moje macra: využívám stance dancingu, nebudu tu vypisovat všechny macra co mám(je jich spousta), ale dám vám náhled, jak to vypadá:
#showtooltip Charge(Battle Stance)
/cast Battle Stance
/cast Battle Shout
/cast Charge(Battle Stance)
#showtooltip Colossus Smash
/cast Berserker Stance
/cast Colossus Smash
#showtooltip Mortal Strike
/cast Berserker Stance
/cast Mortal Strike
#showtooltip Overpower
/cast Battle Stance
/cast Overpower
+ využívám ještě Survival macra, kdyby náhodou:
#showtooltip Shield Wall
/cast Defensive Stance
/equip Bloodlord's Protector
/equip Shield of the Blood God
/cast Shield Wall
#showtooltip Shield Block(Defensive Stance)
/cast Defensive Stance
/equip Bloodlord's Protector
/equip Shield of the Blood God
/cast Shield Block(Defensive Stance)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
The Independent- GuM to leavnul a guilda se rozpadla
Ownage- neochota, zaplej autoinvite, raidtime který mi nevyhovoval
Infernus Ascensores- neochota, zaplej autoinvite, nedostával jsem se do raidů kvůli už určeným raid groupám, které byla pevně dané
- tyto guildy byly všechny na Hordě, na ali mám teď jednu, ale spíše kvůli bonusům(port, ress atak

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? No začalo to spamem na worldu u hordy, pak jsem se k Vám chtěl dostat, tak jsem emigroval no a teď už Vás prostě znám

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Protože jste prostě borci, protože se chci učit novým věcem a vy jste ty, kterým věřím, že mi vtom pomůžete => už jste mě toho naučili dost, když jsem chodil na test raidy a na dummy s ostatníma warrama, s addonama jste mi pomohli atak

Koho znáte v <SFU> ? Kamikazze a Todya s TSka
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Co mě odlišuje od ostatatních ? Co mě odlišuje ? Asi to, že se nechci vzdávat, jen tak mě něco nerozhodí, jsem nekonfliktní a pohodář

Vypište svoje alty (stačí level 85): alta nemám, na co taky, když mi chybí furt full gear a 800 achievů

Napište nám něco o Vás (info z real lifu): No bydlím v Chebu na západě čech, jsem ještě na střední škole, bo jsem to pěkne do**bal