Carodejnik / Disco / Holy / priest [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

hughlaurieblues
Class:: Priest

Carodejnik / Disco / Holy / priest [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Příspěvekod hughlaurieblues » stř 21. srp 2013 10:31:28

Nick: Carodejnik
Class/ main spec: Priest, Disco
Věk: 19
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hrajem priblizne 5 rokov, zacal som na free serveri Altron, tam som sa dozvedel ze existuje aj wow mimo free serverov (:D) a potom som sa vydal skusit stastie na officialne servery (konkretne Drakthul eu). Tam som hral na konci wotlku warlocka (http://www.wowprogress.com/character/eu ... ul/Ufonero ), s nim som si odprogressoval skoro cele icc, na cata som naexpil priesta a maga, s magom som dalej pveckoval tych niektorych cata bossov. Po urcitom case, ma to na offiku prestalo bavit, myslim ze to bolo za cias ked koncili firelands, tak som zacal hrat na free serveroch, konkretne tu a este na serveri arena-tournament. Naexpil som si tu maga, o ktoreho som bohuzial prisiel, no potom som si naexpil este priesta ktoreho do teraz mam. Po pravde priesta v pvecku a vo wotlku som zacal hrat az tu, na twinstare, co neni az taka dlha doba.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Nemam problem sa prisposobit raid timu.

Definujte svůj PvE skill: V pve ovladam 3 classy, maga, locka a priesta. Nejake tie skusenosti mam, presiel som si cez free serveri, az po officialne servery Mam nieco od dpskovane, nieco odhealovane. Stale sa este ucim (jak som spomenul hrajem priesta kratku dobu), snazim sa vzdy hladat nieco, co by mi pomohli zlepsit moje dovednosti.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) 10/12 heroic icc (pri professorovi som nebol v ten den ked ho dali, ale bol som pri progresse ked mal 1% atd), nieco s lockom vo wotlku na offiku, ale pisem prihlasku za priesta takze pocitam ze sa to nepocita

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) no popravde nemam este screen ui, kedze som instaloval wowko na ntb a este nemam hotove ui, ale moje ui vyzera priblizne takto ako to ma tento shaman : http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=149595 s tym, ze po bokoch okolo gridu mam power auras classic, kde mam v holy procy spellov a cooldowny dolezite, v disco tak isto, + ku kridu mam par plugginov, ktore mi umoznuju si tam pridat veci do urcitych miest (mozem si vybrat napr v pravom hornom rohu ci to chcem lavu stranu laveho rohu alebo pravu atd atd), a mam tam magic, disease, inspiration, renew, shield, debuff so shieldu

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: ked som zacinal tak som cerpal s elitistjerks, teraz skor z mmo-champion for, wowhead diskusii, for guild ktore hrali vo wotlku na top world rankoch (hlavne paragon forum)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: soda – nezhody, nepacilo sa mi chovanie par clenov atd (nechcem to moc rozoberat do detailov)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z twinstar fora, zaujal ma v as ,,raketovy,, nastup v togc, kedze vetsina guild to progressovala cez rok a stale este nedala anubaraka dole s bis gearom

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Ste pohodova guilda s dobrym progressom a kolektivom

Koho znáte v <SFU> ? Craftyho

Co nám můžete nabídnout? Moje liecitelske schopnosti, zabavu, kolektivneho hraca so 100% dochadzkou a popravde neviem co by osm mal este spomenut, goldy nemam, flasky nemam (:D)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Hej hej mam oboje

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS – aktivita)
Ufonero – mag – fire – 4500 – nemal som ho moc cas hrat
Johnybanana – rogue – subtlety – 5000 – ked sa nudim a mam chut si zahrat pvp tak lognem

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Volam sa Maros a som liecitel. Som Kosican, mam rad zeny, burbon, hudbu a hlavne zabavu, nemam rad pokrytcov a hlupych ludi.
Joul
[ Warlord ]

Re: Carodejnik / Disco / Holy / priest

Příspěvekod Joul » stř 21. srp 2013 11:03:04

Mine is back (Maroš z Košic), jak by jsi stíhal zítra od 18:00 na sekundární ICC 25?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Marty
Class:: Mage

Příspěvekod Marty » stř 21. srp 2013 11:03:39

Slyšel jsem na tebe jen chválu, ale na základě dobrýho jména nikdy neberem ;) Takže jsem pro test raid
hughlaurieblues

Příspěvekod hughlaurieblues » stř 21. srp 2013 11:08:18

Popravde planoval som az na buduci tyzden, lebo som nehral teraz mesiac a daco a nechcel som sa ponahlat lebo som este trosku zaspaty, ale crafty ma prehovoril a kvoli tomu som vcera migroval, len dufam ze stihnem dorobit UI :D
Blokong
Class:: Shaman

Příspěvekod Blokong » stř 21. srp 2013 11:51:56

Konecne poradny diskac na primar :D PRO
Evo

Příspěvekod Evo » stř 21. srp 2013 20:47:04

Prihláška neúplná, ale ako disco si dobrý, takže máš moje PRO, ešte by som chcel vedieť ako by si využil multiproc Rapturu na LK ak máš dobrý eq a je jasné že tvoje shieldy infest nepohltí a teda nedostaneš manu... Na LK normal to nepohltí pri tejto stratégii s tvojim gearom a 5% aurou tak či tak, ale na LK HC by to malo urobiť svoju prácu, takže mňa by zaujímalo ako by sa zachoval pri infeste na LK HC, aby si mal z toho čo najväčší profit many a aby raid nebol ohrozený. Ďakujem za odpoveď.
hughlaurieblues

Příspěvekod hughlaurieblues » čtv 22. srp 2013 10:46:57

Evo píše:Prihláška neúplná, ale ako disco si dobrý, takže máš moje PRO, ešte by som chcel vedieť ako by si využil multiproc Rapturu na LK ak máš dobrý eq a je jasné že tvoje shieldy infest nepohltí a teda nedostaneš manu... Na LK normal to nepohltí pri tejto stratégii s tvojim gearom a 5% aurou tak či tak, ale na LK HC by to malo urobiť svoju prácu, takže mňa by zaujímalo ako by sa zachoval pri infeste na LK HC, aby si mal z toho čo najväčší profit many a aby raid nebol ohrozený. Ďakujem za odpoveď.

ten problem na hero pride az asi s 30 % buffom, a vyriesim to tak, ze vypocitam power word formulu, do ktorej pripocitam +30 % buff s icc, od toho odpocitam shadow resist a s toho by mi malo vyjst priebezne cislo absorbu a podla toho by som sa dalej riadil a to tak, ze o kolko by bol absorb mensi o tolko by som dal nizsi rank pws, tzn do pws formuly by som do cisla base absorb nedal absorb s max ranku, ale z nizsieho a pocital by som dokial by mi nevyslo take cislo, ktore by aj po aplikovani divine aegisu stale bolo pod dmgom z infestu, tak by som mal pokrity infest a zaroven zaruceny proc.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”