Vsetko je okej,skill,skusenosti atd...ale obavam sa,ze na twine v PvP si moc nenajdes oblubu.Hral som PvP na twine s partakom z AT,co sme spolu hrali nieco okolo dvoch rokov kazdy den,ale to co sme na twine zazili bolo nieco neskutocne az priam neuveritelne.Nevedeli sme,ci naozaj hrame hru WoW alebo sme presli na inu hru,ktoru sa este len ucime hrat.Neviem ako dlho hras PvP na twine,ale ja som s partakom vydrzal 3 mesiace a skoncili sme.PvP na twine nikdy , never ! Neviem ci to pofixoval(neverim tomu) ale hraci lietali po plafone ked dostali blind(resap nemozny) , hrac dostal fear,po sekunde fearu sa portol na random miesto(resap takmer nemozny,dalsie melee attack takmer nemozne) ak si nahodou dal fear + stun tak ten hrac nemohol pouzivat ability,trinkety,iba sa mohol pozerat a pisat,textura ? (vies co,neviem to nastavit aby boli spravene textury,hodim tam 10 yardov hore dole nech sa nepovie,aby bola priblizna textura a dam za to bodkociarku,nech sa zapamata prikaz,hadam to bude okej) priest na twine ? papier..zavolaj priesta do trojok,chyti ho jedno meleecko,pri najhorsom hunter a vysoluje si ho kedy len chce a moze mat aj PSko,hrat niektore comba,ktore su hratelne na inych serveroch je nemozne,napr. priest warr,hunt priest,double dmg(rogue + dmg nie priest) comba nehratelne..pokial si hrac twinu aspon dva roky,tak pohoda jahoda,zvyknuty na bugy a vies co hrat,pokial si novy a prides z ATcka,tak ta to pvp rychlo prejde...moj nazor

ale tak drzim palce,snad si najdes to svoje miestecko a spravis meno SFU ako aj na AA