Class/ main spec:Paladin Retri/Holy
Věk:18 v Březnu 19
GearScore: 5893(Retri) 5705(Holy)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Diegoxx
FPS: 40-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? wowko Hraju CCa 7 let začinal sem jsem na SPiderwow tam se vyexpil prvni postavu paladina od te doby už mě nebavi nic jinyho
Jinyho potom sem přešel na Funy například (giga fun,lifewow atd...) no přestalo mě to bavit, tak sem přešel na anathemu tam jsem
Tam sem hrál tak 3 roky potom sem se dozvěděl od kámoša o twinu tak sem šel za nim a zustal jsem tu do tet.
Váš raid time? Každý den jak jen to bude moct
Definujte svůj PvE skill:Rotaci zvládám na jedničku, určitě bych byl dobrým přinosem, ale to už by ste museli posoudit sami
Vypište svůj progress na Twinstaru: určitě v době tocka progres Anuba na 25 hm 4 hodiny v kuse Progres ale nikdy nepadl nevim proč ale nebylo nam to souzenu,jinak na twinu ICC 10 11/12 8 hm Lk jsem tu bohužel nesundal pač sem chodil z off grupou a ICC 25 11/12
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:http://oi41.tinypic.com/nr11mb.jpg Tak hlavně na healovani používám Vuhdoo nejlepší

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: takže hlavne od kamošu co hravali na offi v době iccečka dost o tom vijou poradi ve všem co potrebuju
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Prvni guilda byla Soul reavers ta se rozpadla(beliana to už nezvladal

u nich se me docela libilo ale nema to žadnou budoucnost
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? na Worlde už hned jak ste jsem přešli z AA
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Tak určitě kvuli kvalitnímu raidovaní což me scházi
Koho znáte v <SFU> ? Akxustičku chvilu sme spolem arenovali

Co nám můžete nabídnout? tak určitě kvalitní DPS a kvalitni heal a žádne faili
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? TS3 mám, mikrofon by byl problem pač nevim proč ale prostě mě nejede ale už se na tom pracuje na pohovor bych mohl na skype pač ho mam v mobilu
Vypište svoje alty Daragon Warlock Demo/Afli 5815 aktivita hodně velká