Class/ main spec: Shaman / resto
Věk: 27
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5420 - gear nieje uplne idealny
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Zaryn
FPS: +/- 40
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hram od patchu 1.7. Pamatam si este dlhocizny quest na dungeon set 2 a war effort bohuzial len na free. Na twine od jeho vzniku s paru postavami ktore uz nejestvuju a s magom ktoreho mam doteraz teda od TBC. V case ked twinstar prechadzal na WOTLK som sa rozhodol pre retail, kde som som odraidoval z vynimkou EOE a UD(len weekly raidy) vsetky wotlk encountery. S prichadzajucim cataclysmom sa v guilde v ktorej som bol stale menej raidovalo takze som bohuzial pre mna LK nezabil, ale RS25 ano

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pozrel som sa na vas raid time a vyhovuje mi.
nedela od 16:00
po-st od 18:00
pokial je moznost a raid vcas ohlaseny viem sa prisposobit
Definujte svůj PvE skill: PvE je u mna prioritou cislo jeden, PvP menej ale uplne ho z hry nevylucujem. Skusenosti ktore som nazbieral na TBC (twin) som vyuzil na retaile kde som ich doplnil novymi z WOTLKU, a niecomu som sa priucil aj na cataclysme (moltenwow). Na kazdom serveri som spoznal ludi, ktorym som dal nieco ja, a ktori dali nieco mne. Stale je co ucit sa, bud opat od inych hracov alebo z webov kde je mnoho priruciek(mnohokrat mi uz pomohli prave tie).
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Uz som ti vyssie spomenul, ale nech sa paci. IMHO Vanilla servery niesu podstatne, takze prejdem rovno TBC. Chvilu OG-narnias s okamzitym prechodom na TS po jeho vzniku. Zopar postav som mal u hordy a neskor som presiel k aliancii. Tu som vyexpil maga, ktoreho ako som spominal som chranil pred vymazanim. Pocas prechodu TS na wotlk som zamieril na retail kde som zotrval do preCata patchu. Nasledovala Anthoria, a Molten-wow uz s cataclysmom. No a konecne navrat na twinstar co je vlastne pritomnost.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
screen shamana v raide nemam, ale toto je moje UI
DxE : encounter addon
ForteXorcist : Sledovanie CD na liste
Power Auras Classic : sledovanie stackov, pouzitelnych itemov a spellov a ich cd
Skada / Recount : dmg/dps/hps/ etc meter
Grid : raid frame
SBF : buff frame
Prat : chat addon
Healbot : mam sice grid ale na retaile som si tak zvykol na healbot ze ho pouzivam doteraz
Time to die : ukazuje cas kedy target zomrie
Omen : ofc

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vyuzivam hlavne http://forums.elitistjerks.com , forum servera molten-wow, a samozrejme google prostrednictvom ktoreho sa da najst uplne vsetko. Nevyuzivam stale jeden guide ale porovnavam ich a snazim sa vyuzit tie najdolezitejsie informacie.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Posledna Order of the Silver Hand, ktora sa pocas mojej jesennej (pracovnej) inaktivity rozpadla.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Zalovit v pamati a spomenut si bude asi velmi tazke. Pamatam si vas este z anthorie, o vasich uspechoch som cital casto aj na worlde.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Kvalitnych guild s dlhorocnou tradiciou je malo. Rad by som sa stal sucastou prave takejto guildy, co vasa guilda vlastne je.
Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Skusenosti s encountermi, zodpovedny pristup k raidom, komunikativnost.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme je to sucast kazdeho raidera, mala by byt. Sluchatka a mikrak mam stale necely polmeter od seba, funkcne ofc.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Asya - mage - arcane/fire(neuplny gear) - 5719/5737 - momentalne inactive
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Volam sa Rado, som z Kosic. Pocuvam v podstate vsetko okrem ceskoslovenskej hiphopovej sceny, trance, chillhop, metal(trash/nu/power/speed hlavne), rock, old school hiphop, luquid dnb. Z filmov najviac dramy, no moja srdcovka je Votrelec a vsetky jeho pokracovania + AvP. Sice uz velmi malo ale hravam futbal pripadne zajdem niekam na bicykli. Rad si vychutnam pivo s priatelmi najlepsie na opekackach/grilovackach.
Ak ste docitali moj sloh do konca tak vam dakujem, pripadne otazky zodpoviem.