Class / main spec: Warrior / Fury
Věk: 23
GearScore: 6609 PVE
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Vrsekk
FPS: Ping:15 ms / Download:6.25 Mbs / Upload:5.26 Mbs / Poskytovatel:UPC Ceska republika, a.s. / FPS: +- 40
Profese: ENG 445 / JWC 450
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW sem zacal hrat možná před 6ti lety nejsem si jistej abych nekecal při zakládání Twinstaru kde sem nijak aktivne nehral jednou za čas sem lognul na pár Questů aktivně sem wow zacal hrát asi před 4-5 rokama když mě známej z města ukecal jít hrát na server Drahy.com kde sem si vyexpil první 80stku a dal sem si pauzu po 2urokách mě známí ze třídy ukecaly z5 na Drahyho server odkud sme šli z5 na Twinstar a založili Guildu po ukončení jejich hraní tu hraji dále.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Jelikož pracuji v jedne nejmenované fabrice u nás kde se nám točí ranní a odpolední směny od 06:00 do 14:00 a od 14:00 do 22:00 a do odvolaní mame od pondělka do čtvrtka nucené přezčasy do 00:00 tak na wow se ob týden kouknu a jinak po ránu, vejkendy mívám ale Free.
Definujte svůj PvE skill: No tady nvm

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
UD 10 / 25 Full HC
Togc 10 / 25 Insanity
ICC 10 12 / 12 HC
ICC 25 11 / 12 HC - LK HC (10,6%)
Vše na Twinstáru.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Nevlastním žádné Screany UI během faitu nerad hledám to tlačítko

Spoiler:
Addony sem vzal postupně ty co jdou vidět ty méně důležité sem vynechal.
Spoiler:
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
- Využívam tito talenty, ale záleží na každého stylu hraní. Enrage využitelný především na LK procující z Infestu a přímím mele dmg např od Ghulu u Marrowgara při bonestormu u Profesora při odhození zelené Ozzy. Piercing Howl dobrý na zpomalování addek na Surfangovy tak aj na LK pro zpomalení valkýry. Heroic Fury též velmi užitečný talent usnadnění pohybu po mistnosti například u Profa mezi Ozama a Bossem (čili 2x Intercept + mám v záloze Nitro boty).
-Dmg Rotaci začínám Indestructible Potionem > mele attack > bloodrage > Recklessness(podle bose) > odpalim si BF a DW s klasickou rotací BT / WW / BT/ volny GCD (ak procne slam / execute / sunder armor když mám CD na BT a WW a neni procnutý Slam) při BL klasicky Haste potion.
Heroic Throw se u káždého bose nák využít u Marrowgara například při bone stormu kdy neni boss na mele vzdalenost Lejdy při odbíhání od spiritů čidobíhání k mobkám u princů třeba na kinetiky...
-Staty preferuji Armor Pene po cap, Strenght, Crit po cap pokud je lepší možnost Leather/Mail itemy tak poté samozřejmě AP a Agility. Gemování Meta agi+crit dmg, jeden prismatic gem do modrého socketu a jinak červený ArP a když je cap tak Str do žlutých str + hit / crit jak je potřeba.
Můj stav Statu: Bez Battle Shoutu

MUJ TALENT BUILD
http://armory.twinstar.cz/talent-calc.php?cid=1&tal=3220030023300000000000000000000305033100502310053120511351000000000000000000000000000
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Metalic Warriors - už od vanily co založili známí z města později na twinstaru Phobos kde sem dělal GuM (rozpad) lidi co sem znal prestaly hrát.
Imemrsion - (Mage) sem ztravil asi nejvíc času výborný kolectiv lidí ale progres a přístup k raidum nulový. Tady sem ztrávil asi nejvíce času možná bych i tvrdil že kolem roku dodnes sem snimi v kontaktu.
Bloodfury rippers - (Mage) Rozpad, moc lidi od té doby sem nepotkal mozná vědšina už zkončila bohužel

Viva la Resistance - (Mage) Od tud jsem odešel po hádce s GuM Noidym o jeho namyšlenosti a spousta dalších věcí které tu vypisovat nechci neboď i tu bylo hodně dobejch lidí na to za tejden dva ukončily své působení Rozpad.
Never Back Down - (Změna main Charu na Warriora kvůli stavu 0 počtu warriorů) sem sem přešel po odchodu z Viva na progres festra rota a kvíny kde sem si odprogresoval z Mage strany all krom profesora kde sem už po leavnuti CL Warrioru zároven jedineho Warriora nastoupil jak Fury CL rád sem byl v tomto kolektivu hodne sme se za tu dobu pobavily je mi líto odcházet ale po odchodu lidí co to táhly dopředu nemám chuť zůstávat.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Twinstar Forum
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Raidy na úrovni a dobrý kolectiv.
Koho znáte v <SFU> ?
Jelikož před spojením sem působil na Phobosu tak asi nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Nejsem výbušnej člověk dokážu toho zkousnout celkem dost, Jsem hrac ktery dava vzdy prednost pve nad pvp ovladam svoji classu i kdyz se priucim novym vecem
Nebudu psát že nefailuju každý někdy nakej udělá / udělal ale snažim se tomu co nejvíce varovat.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Od doby co sem odešel z guildy co sem založil už při Raidu radši puštěnou hudbu (nerad skáču někomu do řeči). Ale jinak ano microfon mám když nastane doba kdy je potřeba se ozvat tak se ozvu někdy se i lidi po určité době divý že kdo to promluvil

TS ano nainstalované to někde mám ale použil sem ho asi jen jednou takže náké zkušenosti stim zázračné nemám.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Vrsek - FFB / TTW Mage 6100gs +- (main char od Ulduaru do ctvrt ICC sezony)
Tarwick - Enha shaman 5800 +- mam na půl se znamim (Racing

Zastihnout mě můžete např. na Facebook
- Rád bych se omluvil za všechny ty chyby co sem v přihlášce napráskal čeština neni moje silná stránka

Vrsek(k)