RACING - Mage [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Racing
Class:: Mage

RACING - Mage [NEPRIJATY]

Příspěvekod Racing » ned 12. led 2014 21:27:06

Nick: Racing
Class / main spec: Mage / FFB
Věk: 17 let
GearScore: 6389
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Racing
FPS: V raidu 10-30

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju už 4 roky a začínal jsem tady na Twinstaru. Vše jsem si tu poctivě odproggresoval od RHC až po ICC.

Váš raid time? Jsem student takže mám spoustu volného času :D. Dokážu se přizpůsobit a nevadí mi proggresovat do večerních hodin.

Definujte svůj PvE skill: PvE skill není o tom kolik hráč dokáže vytočit na bossovi, ale je to o tom jak dokáže reagovat na dané situace, jestli dokáže dmgovat za pohybu, dokáže někam popoběhnout aby udělali něco pro raid. Prostě udělá něco jiného než, že by tuneloval bosse. Ale hlavní věc je, aby lidi používali mozek (což si myslím, že spoustu lidí na Twinstaru dělá problém :D ). Já si myslím, že toto splňuji a dokážu se pro někoho obětovat.

Vypište svůj progress na Twinstaru: Jak jsem psal na Twinu hraji 4 roky takže mám odproggresované vše od RHC až po ICC 25 ( Kromě LK HC - mám to odprogresované ale ne zabité - 11% °,,,° :D ). Jinde jsem zatím nehrál.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/r/10h60ee/5

Spoiler:
X-Perl - úprava svého profilu
Omen - sledování aggra
Mage Fever - sledování dotek a proců
Grid - sledování raidu
Razer Naga ( Bartender ) - používám myš Razer Nagu a s tou se Bartender nesnese ( nejdou nastavit bindy atd...)
Recount - sledování DMG
Sexy map - vylepšení minimapy
Mage Nuggets - sledování aktuálních statů
Quartz - vylepšení cast baru
Power auras - sledování dotek a proců
MSBT - úprava combat textu
DBM - sledováni ability bosse
Bison - buffy+debuffy

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google, ale spíš ostatní hráči přímo ve WoW

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Na začátku to byli Titáni Azerothu, ta se pak spojila s guildou Warong Riders. Důvod byl prostý neschody s vedením a malá kvalita raidu. A s kámoši z te guildy jsme si založili vlastní - Nudus Mors. Tam jsem moc dlouho nebyl protože se guilda rozpadla. Pak to byla Viva la Resistance. Na raidy jsem se moc nedostával a tak mě to přestávalo bavit a přemýšlel jsem, že si dam od WoW pauzu. Pak jsem znovu začal chodit wrold pugy s Ixfym a tak jsem se dostal do Never Back Downn. První měsíce byli parádní, ale pak přišli krize a kvalita raidu je pryč. Nebavilo mě koukat na lidi kteří to ostatním akorád kazí a znepříjemňují hraní.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Když se spojil Phobos a Deimos od kamaráda.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jste guilda na TOP úrovni. Vaše raidu probíhají v klidu, žádné zmatky, dobrý přístup k lidem. Rád bych dosáhl hraní na vysoké úrovni a myslím, že vy jste ta správná cesta k tomu :).

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho.

Co nám můžete nabídnout? Jsem pohodový člověk. Rád si s někým pokecám na mumble / ts3. Proggresování do večerních hodin. A hlavně u hraní používám mozek :D.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Zatím jsem používal jen Mumble, ale není problém nainstalovat TS3 :). Používám headset ( steelseries siberia v2 red )

Vypište svoje alty:
Imperathor - Warrior / Furry (v offu mam tanka, ale gear nic moc, co nikdo nechtěl to mám :) ) - 6298 - V pondělí budu mít Shadowmournu takže aktivní jsem dost :D
Mcsnuk - Warlock / Affli - 5700 - moc aktivní na nem nejsem, není na něj moc čas :D (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Petr a žiju v Jižních čechách. Studuji na SPŠ-Technické lyceum. Kromě hraní WoW si zajdu někam ven s kámoši. Sport aktivně žádný nedělám :D. Jsem fanda do Sci-fi filmů a seriálů (TBBT, Game of Thrones). Rád si vyslechnu jakoukoliv kritiku na mě a vyslechnu rady od ostatních.
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Re: Racing - FFB Mage

Příspěvekod Praedator » pon 13. led 2014 1:07:38

Mám otázku, prečo hráš FF mága miesto TTW (prípadne arcane)? V čom vidíš výhody (prípadné nevýhody) tvojho specu?
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Racing - FFB Mage

Příspěvekod Crafty » pon 13. led 2014 4:59:16

Mame vplanu neprijmout jednoho mozna dva z vas 3 co jdete z "Never Back Downn".
Byl by pro tebe problem jit do guildy sam?

+ jsi prostridal hodne guild, proc ti mame verit ze jsi schopny se usadit v kolektivni guilde jako je Six Feet Under?

Ceho by jsi chtel dosahnout za 2 roky?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Racing

Re: RACING - Mage

Příspěvekod Racing » pon 13. led 2014 12:08:10

Výhody:
V FFB talentech nepotřebuji tolik hitu jako v TTW takže může být o něco více critu / haste.
FFB má větší burst dmg než TTW, díky Icy Veins.
Nevýhody:
Má sice menší plošný dmg, ale to vyrovnává tím burstem.
Je trochu více náročný na crit rating => lepší hrát s dobrým EQ.

No problém by to asi nebyl, ale přihlášku jsem si dávali společně takže by to bylo trochu zklamání, protože spolu hrajeme už celkem dlouho dobu.
Skoro v každé guildě jsem byl poměrně dlouho např. v té první jsem byl cca rok. Odcházím pouze pokud je to nutné pokud cítím, že jsem v té guildě "navíc", nehraji kvůli EQ, ale abych si zahrál. Myslím, že když mě lépe poznáte uvidíte, že jsem člověk kterému se dá věřit.

Za dva roky bych rád udělal maturitu protože teď jsem ve druhém ročníku střední školy. Pak bych se rád dostal na vysokou :).
Racing

Re: RACING - Mage

Příspěvekod Racing » stř 15. led 2014 15:42:12

Zdravím, jak už jste si možná jste si už přečetli co napsal Nettlik ve své přihlášce. Já s ním naprosto souhlasím, možná, že jste guilda s hodně hlubokými kořeny a vybíráte si lidi které jen chcete, ale něco by jste mohli napsat. A potom co jsem si přečetl co jste napsali u Dumpstera, že přijmete jen 2 tak to asi nemá cenu. WoW hraji hlavně s kámoši a nechtěl bych o ně přijít. Takže stahuji mojí přihlášku.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”