Mekon - Holy Paladin [NEPRIJATÝ]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Mekon
Class:: Paladin

Mekon - Holy Paladin [NEPRIJATÝ]

Příspěvekod Mekon » čtv 23. led 2014 21:32:32

Zdravím,

je to dva dny co jsem koupil char na twinu, kde jdu hrát převážně PvP, ikdyž mám zkušenosti s PvE, ale to mě ani zdaleka tak neláká. Jinak do k samotným údajím o zdejším serveru to nepatří, protože můj exp na twinu je momentálně nulový, ale mé arena Exp:

Deffender: 2v2 - 3k
3v3 - 2.25k

AT: 2v2 - 2950
3v3 - 2850

3x Wf Glad, 6x Glad

Pozadujeme:
- 2v2 top100 - nemám
- 3v3 top50 - nemám
- HK 10.000+ na charu jsou, ale já je nenahrál
- Titul - Champion of Frozen Wastes
- Reprezentativni chovani
- Kvalitni povest
Vzor prihlasky:

Nick: Mekon - na twinu jinak - Nosimtanga
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Nosimtanga
Spec/class: Paladin - holy, prot v PvE
Vek: 21
GearScore: nemám ten addon, ale něco okolo 6k

Aktualni rating / bilance v 2v2 + 3v3? ( bilance = pomer vyhry:prohry )
Aktuální nemám a v statistikách je 273
Skym hrajete 2v2? ( nick/spec ) To se uvidí

Skym hrajete 3v3? ( nick/spec ) To se uvidí

Hrajete 5v5? Neplánuji

Ziskal jste v minule sezone nejaky titul? ( rele gladiator, gladiator, duelist, rival, challenger )
Nezískal
Ucastnite se For The Aliance? Neučastním

Chodite aktivne BG, popripade v premade nebo solo join? Občasný premade

Koho znate v <SFU>? Cockstona

Předchozí guilda / duvod odchodu?

Pouzivate TS/VT a mate mikrofon? TS a ano
coston
Class:: Mage

Re: Mekon - Holy Paladin

Příspěvekod coston » čtv 23. led 2014 21:52:14

za :D wf glad na atcku, co viac dodat?
Tofifee
Class:: Shaman

Příspěvekod Tofifee » čtv 23. led 2014 22:19:32

Ked som hladal holadina do 3s kde si bol ? Za meškanie - za AT exp + za deffender playtime na tom servery - ale sancu ti dam :D
Za mna ano-na skusku
For everything you have missed , you have gained something else.
And for everything you gain , you lose something else.
It is about your outlook towards life.You can either regret or rejoice.
Martypunk
Class:: Warlock

Příspěvekod Martypunk » pát 24. led 2014 12:45:52

Jestli to neni fejk tak by stalo za to mit takoveho cloveka v gilde. Prihlaska dost odflaknuta rekl bych, ale stejne zalezi na tom jak se zaclenis do gildy takze na zkousku proc ne.
Mekon

Příspěvekod Mekon » pát 24. led 2014 15:04:44

Tak já klidně lognu AT vid :D
Mekon

Příspěvekod Mekon » pát 24. led 2014 15:05:27

Tak já klidně lognu AT :)
Athena

Příspěvekod Athena » ned 26. led 2014 14:00:09

stačí když hodíš nick nebo armoy at mame na co podivat:-)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » ned 26. led 2014 14:11:55

Ten pomer nic moc nato jak si odflaknul prihlasku, a jeste tam misto tebe hraje nejaky priest

zatim nevidim jediny duvod proc te mit v guilde, jako kolektivni kvalitni clovek se zatim vubec nechovas, vysledky na twinu nemas a nemas ani plan jak jich dosahnout.
Takze pokud chces knam do guildy, dokaz mi ze to myslis vazne jak s guildou tak na twinem
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Mekon

Příspěvekod Mekon » stř 29. led 2014 0:29:03

Tak v přihlášce je vše podstatné, co vy jste chtěli vědět a jinak to pozor, ty si pletes pojmy s dojmy, PvP není PvE, kde potřebuju kolektiv. V Pvp jedu akorát tak s hrstkou lidí v týmu, pomáháš v premadech a děláš jméno guildě. Jinak armory zde máte a na AT mám stejný nick a mimochodem k tomu týmu, který mám zde. Stačí si ho rozkliknout a vidíte mé skore 41:6, což s komplet FURIOUS warriorem není tak zlé a prohry máme jen díky zdejšímu SHM ret, kde mi globálnul warriora. Samozřejmě jsme potkali zdejšího WF Glada Nasa, který by si ten titul měl radši smazat, ale já sám o sobě se nemám vůbec proč obhajovat, když tu mluví o PvP člověk, který s prominutím nemá o něm jakoukoliv potuchu, což by GuM mělo mít, ale bohužel.

Jinak tohle neber jako kritiku, ale pohled z mé strany na tvůj příspěvek, který jsi napsal. Radši s každým mluvím na rovinu a nepodlízám ani neaccclimbuji vedení, jen proto abych dostal invite. Řídím se tím, že upřímnost je lepší, než lež a jinak hlásil jsem se sem, protože Coston mi řekl, že jste v pohodě guilda, s kterou se dá v dobře vycházet, což v dnešní době je opravdová vzácnost.
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » stř 29. led 2014 8:39:16

ty si sem prídeš a rozprávaš nám tu otrepané pičoviny a podkopávaš autoritu Craftyho? Tiež nevidim jediný dôvod prečo ťa prijať, na armory vidim obyčajného random pala bez gearu a ratu. Prihlaška 0 bodov takže o tebe vlastne nič neviem PROTI
Martypunk

Příspěvekod Martypunk » stř 29. led 2014 11:01:20

Podivej se na principy nasi gildy. Chapu, ze jako at pvpckar nemas s kolektivem moc zkusenosti, ale pouze vysoky exp je pro existenci v gilde malo. Popremyslej nad tim, jestli jsi ochotny skusit neco noveho. V opacnem pripade by to byla ztrata casu pro obe strany
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 29. led 2014 11:04:10

Vychazet se da pokud si neudelas hned ze zacatku svymi narazkami nepratele v guilde kam se hlasis.

Co se guildy tyka, nechces kolektiv, tak pak te nepotrebujem. Nezajima me tvuj pomer, nezajima me jestli si mel na AT, defenderu nebo kdekoliv jinde mistra sveta protoze hrajem na Twinu, takze vysledky na ktery koukame jsou tady.

klidne ti dam sanci, ale jestli se dostanes, chci videt nejaky vysledky, lanarit lidi na BG, FTA, zapojovat se na TS a zkouset lidi ucit PVP aby je to bavilo.
Pustis se do toho?, nebo budes pohodlnej a nic delat nebudes?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Ratslayercz
Class:: Rogue

Příspěvekod Ratslayercz » stř 29. led 2014 11:10:38

Mekon urcite nedosel na twin, aby delal dobre jmeno nejake guilde. Prisel za vidinou "kvalitnich" aren a mozna i zmenou prostredi. To ze se neboji jednat s lidma na rovinu je super, kazdy nemusi v prihlasce lezt vsem do zadku. Od podani prihlasky si nasel arena partaka a uz pracuje na dosazeni vrcholu. Ja bych mu dal sanci, treba vas jeste vsechny prekvapi svou kolektivnosti a kdyz ne, tak to bude jen dalsi clovek o kterem ani nebudete vedet, ze v guilde je.
Pepíkus
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pepíkus » stř 29. led 2014 12:43:03

Mekon píše:...ale já sám o sobě se nemám vůbec proč obhajovat, když tu mluví o PvP člověk, který s prominutím nemá o něm jakoukoliv potuchu, což by GuM mělo mít, ale bohužel.
ehm.. k tomuhle moudru si došel jak? na základě jednoho příspěvku na fórku? :mrgreen: nejdřív si radši o tom člověku něco zjisti než ho začneš nesmyslně odsuzovat, jseš úplně mimo

Mekon píše:...Řídím se tím, že upřímnost je lepší, než lež a jinak hlásil jsem se sem, protože Coston mi řekl, že jste v pohodě guilda, s kterou se dá v dobře vycházet, což v dnešní době je opravdová vzácnost.
já bych spíš řekl, že v dnešní době jsou vzácné top guildy, které dlouhodobě vydrží tolerovat výstřelky a silné "ego" některých top pvp hráčů, nic osobního, chtěl jsem být jenom upřímný

Ať už chceš nebo nechceš být součástí pve kolektivu, tak ti dám stejně neutral, pvp jsem hrával, tak mám k tomu určitej respekt. Ale přemýšlej o tom, až někdy nastane situace, že budeš mít zájem o trinkety typu Bauble Solace hc které získáš díky pve divizi.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Athena

Příspěvekod Athena » stř 29. led 2014 15:55:43

Je potřeba si uvědomit, že se vubec k životu nepotřebujeme. Nicméně při akceptování určitých minimálních pravidel, mohou obě strany velmi dobře profitovat. Jde jen o to jestli si ochoten přistoupit ke kompromisu nebo bude všechno podle tebe, protože jsi 6x WFGlad. Takže se tě ptám.

Co očekáváš od naší guildy?
Co jsi schopen jí nabídnout mimo WFGlada?
Tofifee
Class:: Shaman

Příspěvekod Tofifee » stř 29. led 2014 17:43:22

Ratslayercz píše:Mekon urcite nedosel na twin, aby delal dobre jmeno nejake guilde. Prisel za vidinou "kvalitnich" aren a mozna i zmenou prostredi. To ze se neboji jednat s lidma na rovinu je super, kazdy nemusi v prihlasce lezt vsem do zadku. Od podani prihlasky si nasel arena partaka a uz pracuje na dosazeni vrcholu. Ja bych mu dal sanci, treba vas jeste vsechny prekvapi svou kolektivnosti a kdyz ne, tak to bude jen dalsi clovek o kterem ani nebudete vedet, ze v guilde je.

Som podobneho nazoru.Jak som uz pisal,ja mu sancu davam.
For everything you have missed , you have gained something else.
And for everything you gain , you lose something else.
It is about your outlook towards life.You can either regret or rejoice.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 29. led 2014 18:38:06

vyborne, vyborne :) opradu jsi me potesil zes tak krasne sezral navnadu a dokonce i s navijakem :) malokdy se najde clovek, kteremu dokazeme slapnout na kuri ocko uz v prihlasce tak dokonale aby ukazal jaky opravdu je :) vecinou si musime pockat na ragequit na teamspeaku pri pohovoru ;)

Jinak doufam ze tohle jen jen velmi nepovedeny zert, protoze doufam ze si nemyslis ze mas sanci se knam dostat s prihlaskou, kterou si naspal za minutu stylem "nemam, to se uvidi, neplanuji, neucastnim".
Potom to podtrhnout tim ze kolektiv je pro tebe hovadina, svoje neuspechy hrdinsky svest na partaka. Coz jen potvrzuje to co sem psal ze nejsi schopny ani zajistit aby jsi mel skym hrat.

Nemluve o tom ze jsi uz temer tyden nebyl v arene.
Jinak ktomu tvemu pomeru, kterym se tak chvastas, je to spis ostuda ze v debilcleave combu Holy+Arms mas tak mizerny rating/pomer, kdyz ty mas vpodtstae full wrath a tvuj partak Wrathlul-Furi + shadowedge, jelikoz pomer 7:1 sem dokazal zahrat i ja (jako clovek ktery o pvp nema potuchy) v rele gearu s partakem co 3mesice nehral wow.

Vtuhle chvili nam nabizis jen cloveka co nam pokazi povest po prvni porhrane arene uz v prvnim dnu co bude v guilde.

Ano coston mluvil pravdu, ze jsme pohodova guilda, ale to jen proto ze se vyhybame typu clova jako jsi ty

PS. kdyby si nahodou doustal rozum, a rozhodl se si prestat hrat na "glada z AT" a chtel ukazat ze jsi kvalitni clovek a ze mas i jako clovek nejakou hodnotu rad zapomenu nato jak si tu hrajes na neco co doufam nejsi.
Protoze neverim ze coston by byl vkontaktu s takovym clovek za jakeho se tu prezentujes.
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Mekon

Příspěvekod Mekon » stř 29. led 2014 19:15:28

Zkusím vyjít všem vstříct a odpovědět vám každému zvlášt, tak prominte ten delší topic.

V prvné řaděk bych chtěl říct, že nevím, proč neustále narážíte na přihlášku, protože jsem vám onehda odpověděl na veškeré otázky, které vás zajimali.

[code]
Enforcer píše:ty si sem prídeš a rozprávaš nám tu otrepané pičoviny a podkopávaš autoritu Craftyho? Tiež nevidim jediný dôvod prečo ťa prijať, na armory vidim obyčajného random pala bez gearu a ratu. Prihlaška 0 bodov takže o tebe vlastne nič neviem PROTI

Nic ve zlým chlape, ale ty svým vyjadřováním čest své guildě opravdu taky neděláš a já nepřišel podkopávat tvou zmíněnou autoritu, ale když mám svůj názor, který mám něčím podložený, tak ho řeknu, at je to kdo chce.

Martypunk píše:Podivej se na principy nasi gildy. Chapu, ze jako at pvpckar nemas s kolektivem moc zkusenosti, ale pouze vysoky exp je pro existenci v gilde malo. Popremyslej nad tim, jestli jsi ochotny skusit neco noveho. V opacnem pripade by to byla ztrata casu pro obe strany

Já s kolektivem zkušenosti mám a né malé, na retailu jsem hrál okolo roku na wotlku, kde mám odprogressovaný komplet naxx, ulduar, toc a začátek ICC. Na deffu, když jsem si dával pauzu od PvP, tak jsem během 4 měsíců, které jsem na tom realmu působil, vedl guildu s jménem Double Penetration, kdy jsme jako v první v historii dalí LK 25 HC. Vím, není to určitě ani zdaleka taková údálost jako zde, ale podařilo se nám to.

Yoshimo píše:Vychazet se da pokud si neudelas hned ze zacatku svymi narazkami nepratele v guilde kam se hlasis.

Co se guildy tyka, nechces kolektiv, tak pak te nepotrebujem. Nezajima me tvuj pomer, nezajima me jestli si mel na AT, defenderu nebo kdekoliv jinde mistra sveta protoze hrajem na Twinu, takze vysledky na ktery koukame jsou tady.

klidne ti dam sanci, ale jestli se dostanes, chci videt nejaky vysledky, lanarit lidi na BG, FTA, zapojovat se na TS a zkouset lidi ucit PVP aby je to bavilo.

Pustis se do toho?, nebo budes pohodlnej a nic delat nebudes?

Nemůžu si vycucat z prstu instantní ratting s furious warriorem :) a já vždy na dotazy ohledně PvP, když se mě někdo zeptá, tak odpovím, konec konců jsem napsal na Deffenderu rozsáhlý PvP ez pohledu paladina pro 2v2. Dále nemůžu učit lidi PvP, aby je to bavilo, na to musí přijít každý sám :)

Pepíkus píše:ehm.. k tomuhle moudru si došel jak? na základě jednoho příspěvku na fórku? :mrgreen: nejdřív si radši o tom člověku něco zjisti než ho začneš nesmyslně odsuzovat, jseš úplně mimo

já bych spíš řekl, že v dnešní době jsou vzácné top guildy, které dlouhodobě vydrží tolerovat výstřelky a silné "ego" některých top pvp hráčů, nic osobního, chtěl jsem být jenom upřímný

Ať už chceš nebo nechceš být součástí pve kolektivu, tak ti dám stejně neutral, pvp jsem hrával, tak mám k tomu určitej respekt. Ale přemýšlej o tom, až někdy nastane situace, že budeš mít zájem o trinkety typu Bauble Solace hc které získáš díky pve divizi.
[/quote][/quote]

Tak to mě omluv, ale pokud mi napíše at už to byl on, nebo by to byl kdokoliv z Vás, že v týmu hraje nějaký priest, bez toho aniž by si dal tu práci, rozklikl tým, podíval se na skore a dále by se mohl podívat na především jeho gear a jako třešničku na dortu mi to začne ještě vytýkat, tak to už o něčem svědčí a ještě podotkl něco o "plánu do budoucna", který se v Pvp absolutně nedá udělat, protože to není PvE, kde vím, co si můžu dovolit, kdy půjdu daný raid a kolik bossu přesně bychom měli zabít. Mě to ovlivnuje o mnoho víc faktoru a to je třeba, jak už zmíněný gear všech, nálada spoluhráčů, samotná intenzita logování.

Jinak já master skore v 2v2 braketu nepotřebuji, protože z PvP itemů mám téměř všechny a to je důvod, proč si ten warrior šel navýšit ratting, ač už na zhoršení celkového winrattion.

TO CRAFTY: Ale takový sloh vůči mé osobě, ale bohužel tě budu muset vyvést z omylu, já opravdu rage quit nedostávám, protože kdybych byl nervní a cholerický, za kterého mě ty označuješ, tak bych nemohl hrát PvP na žádné úrovni.

Dále ten bod číslo dvě, opět nesmysl, ten warrior je můj kamarád a to je důvod proč s ním hraji, jinak na forku kde jsem psal, že někoho hledám, tak se mi pár lidí ozvalo, ale já si radši zažiju pohodu u arén, ikdyž nemá gear a je to znatelný fakt, ale pouze na zdejší poměr dmg ku jeho gearu, tak se prosím nechytej každého slova.

Dále ano nebyl, na přepočet odehrané mám, respektivně kamarád má a já mám zkouškové, navíc je to začátek sezony, tak proč to hrotit a tu tvou sarkastickou poznámku, ale na tak to byla celkem hodně nadsázka, ale jestli se chceš poměřovat, tak já si klidně wargames zahraji, když by jsi to dal i ty, ikdyž máš výhodu v tom, že znáš tenhle server respektivně jsi zvyklý na ty all HC itemy. Dále já sice PvP gear mám, ale ten je mi bez pár části PvE na nic, proto mám třesný haste,můj neck je tragedie a potřebný ratting na něj mám a warr má možná tak WF off party, ale aby nabral resil, tak ten čni v hlavních částěch a proto tedy, když mám zkoušku, nebo se učím, tak i tak nelenivím a sháním hvězdy atd, abych mu mohl sehnat lepšího warriora.

Jinak to s tou arenou, přiznávám, že přesně jsem to nepochopil, ale proč bych po prohře probůh měl kazit jméno guildy?

Jinak se mi líbil ten dotaz od hráče Pepikus a tedy, jelikož jsem si odpvečkoval už hromadu času a jsem na VŠ (zrovna ted v zkouškovém), tak aktivní PvE hráč určitě nejsem, ikdyž znám taktiky po ICC 25 HC a začátek RS, ikdyž za nejlepší encounter považuju osobně Mimiron HC :) Každopádně proto jsem se hlásil do PvP sekce, kde jak jsi říkal zminované itemy jako Bauble, který je pro PvE absolutně nepoužitelný v porovnáním s ostatními trinkety, nebo spíš věci z 10 ICC HC, které by se mi hodili.

Snad jsem všem nějak zdárně odpověděl.

Mekon
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » stř 29. led 2014 20:37:08

Coston potvrdil, že Mekon dosáhl WF glada na AT, takže není o čem. Pro

edit: Sháním kvalitního holy palu do 3s. Pokud budeš mít zájem, více info ingame. (shadowmourne tsg)
Mekon

Příspěvekod Mekon » stř 29. led 2014 20:56:11

Děkuji za nabídku a budu upřímnej, dojedu až v pátek, protože mám ještě zkoušku a to jdu slavit své narozky, takže v sobotu bychom teoreticky mohli něco dát, ale upozornuji dopředu, že nemám gear na dvojky natož na trojky :) ale pro zábavu proč ne :)
Martypunk

Příspěvekod Martypunk » stř 29. led 2014 23:06:09

na skypu proc neodpovidas?
Mekon

Příspěvekod Mekon » stř 29. led 2014 23:30:09

No jsem tam prakticky pořád a ikdyž nevím kdo jsi, tak každopádně, jestli jsem ti neodpověděl, tak proto že se mi to nezobrazilo :)
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 02. úno 2014 1:12:31

Co to Vaše QQ v arénách včera? Taky nám takhle budeš brečet do guild chatu? A ještě bych se zeptal jestli si budete dávat všechny lidi do ignoru, kteří vás dají. :mrgreen:
Obrázek
Mekon

Příspěvekod Mekon » ned 02. úno 2014 11:30:03

tygriczka píše:Co to Vaše QQ v arénách včera? Taky nám takhle budeš brečet do guild chatu? A ještě bych se zeptal jestli si budete dávat všechny lidi do ignoru, kteří vás dají. :mrgreen:

Za prvé brečet do whispers jsi mi začal ty, za druhé do ignoru jsem si nedal ani tebe ani nikoho jiného, protože to nedělám a za třetí jsi opravdu QQ asi očividně nezažil, takže je celkem worthless to vůbec používat. Jinak samozřejmě to bylo hrdinské se povyšovat za full geared LD s Valanyrkou, kdy dokonce i prohrají a pokud ne, tak vždycky výhra style, že warrior mi umře za SH stun, to máte v guildě velice vyzrále členy. ^^
Ratslayercz
Class:: Rogue

Příspěvekod Ratslayercz » ned 02. úno 2014 12:56:59

opet tema "Reakce po arene", bez screenu naprosto nepodstatne tvrzeni proti tvrzeni
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 02. úno 2014 15:08:16

Mekon píše:
tygriczka píše:Co to Vaše QQ v arénách včera? Taky nám takhle budeš brečet do guild chatu? A ještě bych se zeptal jestli si budete dávat všechny lidi do ignoru, kteří vás dají. :mrgreen:

Za prvé brečet do whispers jsi mi začal ty, za druhé do ignoru jsem si nedal ani tebe ani nikoho jiného, protože to nedělám a za třetí jsi opravdu QQ asi očividně nezažil, takže je celkem worthless to vůbec používat. Jinak samozřejmě to bylo hrdinské se povyšovat za full geared LD s Valanyrkou, kdy dokonce i prohrají a pokud ne, tak vždycky výhra style, že warrior mi umře za SH stun, to máte v guildě velice vyzrále členy. ^^

škoda že my nehrali LD ale MP :D
Obrázek
Mekon

Příspěvekod Mekon » ned 02. úno 2014 15:21:24

Aha, tak to promin, spletl jsem si tě s někým jiným, nicméně to mění situaci v tom, že tobě jsem nenapsal ani čárku, a to že hrajete to co hrajete a ještě za absolutní counter proti WP, si ještě takhle zdvihat ego + jste taky prohráli, tak to je uvážování tak dětí do 15ti let. Jestli ti je víc, tak by jsi se měl nad svým chováním zamyslet, jinak jak tu někdo zmínil, je to trapné se hádat na forku o poarenových kecech.
Wiro

Příspěvekod Wiro » ned 02. úno 2014 15:22:33

O žiadnom QQ neviem, a čo sa týka toho ignoru tak to bolo odomnňa a nie od Mekona, pretože nemám chuť si písať s niekym, kto mi napíše provokatívnu správu do whispu, tak to riešim rovno ignorom.
Naposledy upravil(a) Wiro dne ned 02. úno 2014 15:41:47, celkem upraveno 1 x.
Athena

Příspěvekod Athena » ned 02. úno 2014 15:36:28

Správný PVPčkař hraje v busy a s nickem v azbuce. Předchází to žabo myším válkám :-))
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 02. úno 2014 15:41:54

Mekon píše:Aha, tak to promin, spletl jsem si tě s někým jiným, nicméně to mění situaci v tom, že tobě jsem nenapsal ani čárku, a to že hrajete to co hrajete a ještě za absolutní counter proti WP, si ještě takhle zdvihat ego + jste taky prohráli, tak to je uvážování tak dětí do 15ti let. Jestli ti je víc, tak by jsi se měl nad svým chováním zamyslet, jinak jak tu někdo zmínil, je to trapné se hádat na forku o poarenových kecech.

Absolutní counter je disco mage, ale np. Jediné co jsem napsali bylo, že hrajete dobře, ale okey. Nebudu to řešit. Většinou ten kdo něco takového napíše je sám 15ti letý :).
Obrázek
Mekon

Příspěvekod Mekon » ned 02. úno 2014 15:42:31

To je pravda :D ale pak mají problém s výslovností a Rusáci tě považují za bratra :D

A ten rádoby Hero... Děkuji, ano děkuji, že jsi prokázal, že víš o PvP absolutní exkrement.

Zde máš odkaz na 2v2 PvP guide z WOTLK od nejlepšího WP té doby.

http://www.arenajunkies.com/topic/14254 ... d-players/

Jestli neumíš anglicky, tak si to přelož. Dále MP(disco) opravdu není největší counter ani zdaleka, a čím vícm PvE je umožněno, tím je to akorát lehčí. Na Deffenderu, jsme byli asi jediné WP, které mělo s Costonem vyrovnané skore a je to spíš už o skillu, než o combu. Za to při Shatteru stačí, když má SP gear a mag může být deadly a trošku mozku a dá 90% všech WP, které tu jsou.
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 02. úno 2014 15:54:37

Mekon píše:To je pravda :D ale pak mají problém s výslovností a Rusáci tě považují za bratra :D

A ten rádoby Hero... Děkuji, ano děkuji, že jsi prokázal, že víš o PvP absolutní exkrement.

Zde máš odkaz na 2v2 PvP guide z WOTLK od nejlepšího WP té doby.

http://www.arenajunkies.com/topic/14254 ... d-players/

Jestli neumíš anglicky, tak si to přelož. Dále MP(disco) opravdu není největší counter ani zdaleka, a čím vícm PvE je umožněno, tím je to akorát lehčí. Na Deffenderu, jsme byli asi jediné WP, které mělo s Costonem vyrovnané skore a je to spíš už o skillu, než o combu. Za to při Shatteru stačí, když má SP gear a mag může být deadly a trošku mozku a dá 90% všech WP, které tu jsou.

Sorry kámo ale asi si neviděl gear od parťáka :) A navíc úúúrčitě nevíš o tom že je bugly sacred cleansing
Obrázek
Mekon

Příspěvekod Mekon » ned 02. úno 2014 19:26:18

A tím chceš říct co. At už má či ne, tak jediné co jste předvedli bylo, že ty sám jsi sundal warriorovi za Deep 80%. Na čem jsme se samozřejmě dost smáli, ale tak co už... ještě mám nejradši ty, co začnou tvrdit, že když jsou špatní, tak jejich gear nehraje žádnou roli a měli bychom být schopní je porazit s našim EQ. Neříkám, že je to tvlůj případ.
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 02. úno 2014 20:38:40

Mekon píše:A tím chceš říct co. At už má či ne, tak jediné co jste předvedli bylo, že ty sám jsi sundal warriorovi za Deep 80%. Na čem jsme se samozřejmě dost smáli, ale tak co už... ještě mám nejradši ty, co začnou tvrdit, že když jsou špatní, tak jejich gear nehraje žádnou roli a měli bychom být schopní je porazit s našim EQ. Neříkám, že je to tvlůj případ.

J na tom se shodneme :D
Obrázek
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » úte 18. úno 2014 13:34:37

Přihláška tu je skoro měsíc a stále není verdikt. Mekon už nějaký ten rat nahrál, pokud zájem stále platí z jeho strany, tak už by se s tím mohlo začít něco dělat.
Antizerg
Class:: Priest

Příspěvekod Antizerg » pát 21. úno 2014 13:42:10

Dal bych ti příležitost, Ega máš na rozdávání, ale není se co divit :)

Do PvP divize by se Nám takový holadin hodil, jen tvé ego nesmí přerůst na takovou uroveň, aby jsi pak zesměšňoval další hráče (to ale nebude asi tvůj případ).

Co jsem koukal, tak score, které jsi nahrál je celkem pěkné.
Také vidím, že jsi v guildě, máš ještě tedy zájem ??
Enforcer

Příspěvekod Enforcer » sob 22. úno 2014 21:09:03

Máš čas v stredu o 26.2. o 19:00? Potvrď účasť, tvoja prihláška je posunutá na pohovor. Enforcer
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » sob 22. úno 2014 21:58:24

Preboha, zmeňte farbu mena pvp leadrom....
Mekon

Příspěvekod Mekon » ned 23. úno 2014 14:14:13

Antizerg píše:Také vidím, že jsi v guildě, máš ještě tedy zájem ??

S Cartagem jsem hral a jsme kamarádi, tak mě tam jen vzal, at si mám s kým pokecat a o tom je celá guilda.

Enforcer píše:Máš čas v stredu o 26.2. o 19:00? Potvrď účasť, tvoja prihláška je posunutá na pohovor. Enforcer

No bral bych radši čtvrtek kolem 18:00, nebo od tohoto času kdykoliv, jestli teda nevadí.
Enforcer

Příspěvekod Enforcer » pon 24. úno 2014 8:05:29

Takže Nedeľa 16:00. Štvrtok je sekundárny raid. Enforcer
Mekon

Příspěvekod Mekon » pon 24. úno 2014 11:02:45

Okey :)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”