Class/ main spec: Priest Holy off shadow alebo disco(gs čosi pod 6k ale nemam to v oku tak ako holy)
Věk: 23
GearScore: adon ukazal 6235 a pvp item žiadny
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Esseker
FPS: 20+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? wow 4ti rok, priesta koncom toc sezony
Váš raid time? v piatok nedelu a utorky nebyvam online ale ine dni od nevidim do nevidim
Definujte svůj PvE skill: dokažem zapnuť monitor a vyčistiť uši, dbm až bije do oči aby som nefailnul a pred novym bosom vždy kuknem taktiky, čeknem bugreport a pokecam s hračmi aby som pri progrese čo najviac pomohol.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Na twinstare za priesta nax25, togc10 madskill togc25 4/5 icc 10/25 12/12 icc10 hc stagnuje tam nemam ani rota ale bude tým že 10tku nechodim a icc25hc sindru profa lk rs 10/25 normal mam, ak možem spomenuť progres na inych serveroch (molten, anthoria) tak nax10/25 fc undying eoe10/25 aj na drakoch viemd mgovať ale nehealoval som dlho na nom, togc10/25 insanity a icc10/25 hc vše až na lk naj pull čo som zažil tak 50%:D
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: na Elitsjerks bola taka dobra guide tu som si po večeroch tak rad prečital, potom ethien či ako sa vola ten priest u genesis ma celkom peknu guide a inak zbytok z whispov od ostanych hračov pripadne google pak twin forum a hlavne skušam a testujem a čumim na ostanych priestov a pak ich otravujem:D
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:veterans of anthoria leave kvoli nezhodam s gumkom, potom sme s par členmi zložili vlastnu guildu refuge kde som doteraz ale prišli prazdniny progres upadol a už je to len guilda na slack par ludi odišlo do exa jeden tu
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? top guilda na aa ako jedina dala toho beasta v dire maul som fandil na hupacom koniku, ale inak z twinfora world spamu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? u ostatnych guild sa meria skill podla gs(česť vynimkam) podla prihlašok čo chvilku sledujem na vašom fore vidim že si zakladate na skile a to je dovod prečo chcem isť tu
Koho znáte v <SFU> ? Umadbroqd či jak sa piše:D
Co nám můžete nabídnout? holy priesta:) ktoreho ovlada hrač ktory vidi počuva a aj už dačo pozna, a hlavne rychle dohealovanie(coh pom er)pripadne mojty run with b&s
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ts mam aj mikrofon
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) ele shaman luxanna, unholy dk toviskarle, demolock corgo(su to darovane postavy ak som ich lognul 2x tak to prehanam)
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:volam sa andrej študujem v žiline a mam rad borovičku a bernarda 11ku:D