Reilie-Druid [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Reilie
Class:: Druid

Reilie-Druid [NEPRIJATY]

Příspěvekod Reilie » stř 12. bře 2014 16:38:46

Základne údaje o postave
Nick: Reilie
Class/ main spec: Druid - Feral tank
Věk: 19
GearScore: 5,8K gs na Tanka mam aj nedorobený Resto chyba tam offhand tiez nejak 5,7-5,8 K s offhand
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Reilie
FPS: 40+

Základne údaje o Wowku
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Váš raid time? Každý deň okrem pondelkou a utorkou od 15-neobmedzene

Definujte svůj PvE skill: skusený hrač hrám od dob TBC aj na offi aj na twine Cata som proggresoval na offi, prestriedal som radu class

Vypište svůj progress na Twinstaru: Proggress all raid na wotlku na twine ICC aj na offi, na offi som hral skoro celý Cata kde sme postupne proggresovali

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Obrázek - TukUI zakladný baliček všetkých addonou čo potrebujem pekne upravené mam tam Raid, DPS meter, DBM, Thret meter

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Dlho som bol u Exodusu - dovod odchodu pokazený PC Wings of Azeroth- terazjšia guild a chcem prejsť k vám lebo hľadate ľudi na Kodenie a chcem pracu na nejakom projekte čo ma zmysel :D

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World macro :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Ako som už spominal hľadata web developerov a ja projekt :) dokonalé

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho

Co nám můžete nabídnout? Kvalitného tanka pripadne môžem Feral DPS si urobiť a moje pracovné skusenosti ktore uvediem nišie. Som pohoďák hrám pre zabavu ale keď niečo robim, robim to kvalitne.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): Zarcon tank/unholy 6100/6200Gs - hravam sem tam :)

Napište nám něco o Vás: Som študent strednej školy som s Košíc, tento rok maturujem ako zaľubu programujem hlavne weby, venujem sa PHP/MySQL JavaScriptu CSS a HTML samo.. pracujem ako externý programator pre spoločnosti hlavne pre spol. http://www.bart.sk/. Moju prácu ak chcete môžete si vyskušať :) to hovorí za všetko.
Ori
Class:: -

Re: Reilie-Druid [SUPPORT]

Příspěvekod Ori » stř 12. bře 2014 21:12:35

Ak ma uvidis niekedy online v hre na nejakom z mojich charov[Atlantica, Archus, Cassandra, Martyy]. Zaujimalo by ma to tvoje programovanie :D ... popripade ma pokni na nasom teamspeaku ts.sixfeetunder.cz nick Ori, som tam skoro 24/7

+ si pozri framework codeigniter :)

PS: netradicne vyjadrenie ale ako dev ti ine nemozem napisat :D, kazdopadne sa tesim na pripadnu spolupracu
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » stř 12. bře 2014 21:27:19

Keďže som na horde skôr to TS :) zajtra sa tam zastavim :)
Ori
Class:: -

Příspěvekod Ori » stř 12. bře 2014 22:16:34

najlepsie okolo 17:00-18:00 18+ mame raid
Obrázek
Yoshimo

Re: Reilie-Druid [NEPRIJATY]

Příspěvekod Yoshimo » čtv 13. bře 2014 21:52:27

ok, zmena na huntera, zaviram
Yoshimo the Kingslayer