CHELSEASMILE - Rogue [-/-/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Chelseasmile
Class:: Rogue

CHELSEASMILE - Rogue [-/-/NEPRIJATY]

Příspěvekod Chelseasmile » pon 17. čer 2013 21:05:12

Nick: Chelseasmile

Dovolil bych si doplnit, že se hlásím s tou drzostí alespoň abych to zkusil , i když roguny máte evidentně closed
Class/ main spec: Rogue (Assa HFB)
Věk: 17
GearScore: 4800 > EDIT : už mam 5000 :) :D
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... elseasmile
FPS: 50
DPS Točim okolo těch 6k + jak kde

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Hraju cca 7 let, wowko je můj koníček, nedávno jsem přednášel o wowku i na geetaconu v UnL (geetacon.cz) co se týče PVE, tak na WotLK mam všechno odprogresováno až snad po ruby , vše za tanka, ale taktiky znám. Hraju už od patche 1.10.0 , mám za sebou AQ 20,40 , starej NAXX, MC atd..

Váš raid time?

Po-Čt > 19:00 > 00:00
Weekends > 8:00 > 13:00 , 19:00 > XX:XX , jak kdy :)

Definujte svůj PvE skill:
Ownage ... nevím jak bych to definoval , zkrátka umím svojí clássu ovládat výborně , taktiky mam vžité etc.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Magtheridon -EU > Vanilla, TBC, Wotlk clear
Twinstar, asi tak vše až na TOC HC , rok jsem tu nehrál , až do dnes

Screen UI: http://www.imagehosting.cz/?v=frames.png
http://www.imagehosting.cz/?v=twinstpkp.jpg (trošku rozhašený, ale v cajku snad)
Addony : Omen, abych věděl jak jsme na tom s threatem, xperl abych měl v UI pořádek, castbary abych věděl co castí target, focus etc. recount abych měl přehledné CD a skadu , abych věděl, jak všechny válcuju :)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vezmu to spíš formou theorycraftu
Slow MH,Fast OH, Daggers only ,MH = IP ,OH = DP
Začít ve stealthu kvůli bleed (rend od warra jistej není vždy) a overkillu - garrote - Hunger for Blood - Mutilate - SnD - Envenom - Mutilate - a pak držím HfB,SnD skrz envenom (talent v předposledním tieru) a envenomovat vždy když je na targetu 4-5 CP, nikdy ne méně, CP builder je mutilate
Co vidím jako další nejdůležitější věc je CAP .. kdo nemá HIT CAP,Expersite CAP.. je k ničemu (snažím se aspoň ty capy dát). Tak se tedy přesuňme k dalšímu oblébenému "itemization and gems"
Gemuji ze začátku full AP, nemám takový podíl fyzického poškození na arp osazení, itemy beru spíše s attack powerem, až budu mít extrémně dobré vybavení přehodím na full haste (jen z gearu, negemovat). Více haste = více úderů = více jedu = více critů = více energy = více abilit = více CP = více envenomu = delší % envenom buff uptime a tento fakt se dále cyklí s více jedy etc. Build preferuji
http://wow335.gamestool.net/roguet.php? ... 0000000000 každý jiný je v dnešní době špatně )

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Patronus Ignis, HornyHeadHunters..
Rok jsem vůbec nehrál wowko a teď se vracím a potřebuji vzít pod nějaká křídla. Kamarád z bývalé PI, která se následně rozpadla a kvůli tomu půlka PI šla do HHH , mi řekl , ať to zkusím u vás, že by jste mohli mít zájem.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Řekl mi o vás Solestia

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Rok jsem byl bez wowka a chci si pořádně zahrát s někým, kdo to umí a pokud vím, tak jste hodně dobří. Myslím, že máte příjemný kolektiv, podle toho co jsem slyšel a navíc potřebuju co nejrychleji dohnat gear, než začnu progressovat. Rád bych to uskutečnil s vámi. Samozřejmě gear na worldu se nenabírá moc dobře. Mám asi tak roční odskok od gearu všech top guild. Důvod asi ten, že jsem nehrál

Koho znáte v <SFU> ?
Nikoho :(

Co nám můžete nabídnout?
Srandu, určitě příjemnou atmosferu, flexibilitu, spolehlivost, ochotu, hodně pokecu. Rád poradím atd :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Jasná páka
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Nemam alty na lvl 80 )

Napište nám něco o Vás:
Mám rád srandu, jsem upovídanej. Studoval jsem IT, teď momentálně elektroniku ,dělám fitness a hraju na dost druhů kytar, bicí a klavír :)
Naposledy upravil(a) Chelseasmile dne úte 18. čer 2013 20:03:42, celkem upraveno 1 x.
Marty
Class:: Mage

Re: Chelseasmile - Assa Rogue

Příspěvekod Marty » pon 17. čer 2013 22:05:21

Hned po třetím jsem přestal číst,.. 4800 nám prostě v progressu Professora a LK heroic nepomůže. A btw, zrovna na rogue se ten gear shání hodně dobře, 5600+ vytahneš za chviličku..

proti
Enforcer
Class:: Warrior

Příspěvekod Enforcer » úte 18. čer 2013 5:19:37

Aj keby ti dáme šancu s týmto eq sa rozhodne nepresadíš už v terajšom pretlaku raiderov. Proti
Chelseasmile

Příspěvekod Chelseasmile » úte 18. čer 2013 6:21:35

Šlo by udělat nějakou dohodu, že kdybych dohnal gear, tak by jste mě vzali ? Protrpěl bych nějaký ten týden, dva na worldu
Chelseasmile

Příspěvekod Chelseasmile » úte 18. čer 2013 12:14:17

Snad by jsme se mohli nějak dohodnout , pod podmínkou, že nejdříve naberu gear s worldem, ne ? :)
GeeGee
[ Class Leader ]

Příspěvekod GeeGee » úte 18. čer 2013 15:50:31

+ ma odprogrosovanou citadelu

- male GS do progress grupy by si se s timhle nedostal a nemyslim si ze RL sekundarniho raidu potrebuje dalsi "nenagearovanou" rogunu
- v rotaci co si napsal do prihlasky chces rict ze jedes HFB, SnD a hned potom das Enve (to ho jako das na jeden CB kdyz sis SnD odpalil po mutilate a ne pred?) tak sem to aspon pochopil
- nezminil si se v therycraftu nic o envenom buffu, kdyz uz sis tam dovolil napsat theorycraft mohl si ho aspon zminit (u asa je to docela podstatne)
- talenty, pouzivas 15% speed namisto 20% vetsiho healu na tebe (15% speed bonus je jenom pro smatlave lidi, encountry jsou delane na normal MS takze kdyz nejsi smatlavy nepotrebujes vetsi speed "if u know what i mean" ;-) ...ale zas bych to jako zavaznou chybu nevidel, kazdy at si da talenty jak chce kdyz s tim vytoci
- rok si nehral, mozna si byl skilled imba top hrac, ale co nam zaruci ze nezacnes byt neaktivni znovu?
- rogue status closed (prihlaska me dostatecne nepresvedcila na to abych te posunul pres closed status)

bohuzel PROTI, a preju gl jinde :-(

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”