Starlyn <PvE> feral(tank i dmg) Druid[NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Starlyn
Class:: Druid

Starlyn <PvE> feral(tank i dmg) Druid[NEPRIJATY]

Příspěvekod Starlyn » úte 06. kvě 2014 21:34:40

Nick: Starlyn
Class/ main spec: Druid, feral(tank)
Věk: 18
Link na armory: Prozatím nedoexpeno - můj současný level je 7, takže nepovažuji za nutné dávat link na armory...
FPS: 40-60 stabilně

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraji 4 roky, 3 roky jsem strávil na freečku Ice-wow kde jsem se většinu informací o wow dozvěděl a naučil se hrát za většinu class. Necelý rok jsem byl na offi, bohužel z nedostatku peněz jsem musel skončit (zařizuju domácí posilovnu :D )

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondělí až čtvrtek + sobota 19:00 - 00:00
Neděle 20:00-23:00

Definujte svůj PvE skill: Raidy a dungy jsou z 80 % to jediné, co mě ve Wow baví a snažím se to zlepšovat jak jen to jde. Brát to jako ve škole, tak bych řekl něco mezi 1 a 2

Vypište svůj progress na Twinstaru: Na Twinstaru začínám, je to pro mě nový server. Na Ice-wow jsem odraidoval celé BoT a BWD HC a část Firelandů (4 bosse). Naneštěstí tam jsou občas naprosto jiné taktiky než mají být takže nevím jestli se to počítá. :D Pak tu je rok raidování na Pandách.. ToT full clear na normal a Soo 3 dole na HC

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/r/34sib1v/8 popř. bude-li třeba tak se pokusím najít screeny mého UI z dob raidování na Ice, žádná podstatná změna neproběhla. Addony: Lui - nevyhovuje mi Blizz UI. Omen3, Atlasloot, Bartender4 - potřeba pro Lui, Gatherer, Recount, DBM a WIM.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Především vlastní zkušenost a rozum.. Jinak Google a přátelé kteří za danou classu nějakou dobu hrají.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Žádné nebyly.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ptal jsem se kamaráda na gildu s normálními lidmi, odvětil tuto.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Už jen podle struktury a propracovanosti webu lze poznat kvalitní gildu. A takovou přesně hledám, především co se progressu týče. Vím, že nemám doexpeno a ani ze začátku nepřinesu do gildy takový benefit co se raidů týče, ale jsem vášnivý WoWkař který miluje raidy i s dungy. A když se vrhnu na expení, letí 1 level za druhým. 8-)

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho

Co nám můžete nabídnout? Aktivního nekonfliktního hráče, který se nebojí experimentovat a přijmout kritiku.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano a ano.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Neexistují

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Jakub, je mi 18 a jsem ve třetím ročníku na veřejné správě (kancelářské krysy :D ) Zájmy: Posilování, a samozřejmě WoW.
Yoshimo

Re: Starlyn <PvE> feral(tank i dmg) Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 07. kvě 2014 18:17:19

Mno, level 7 neni uplne diskoteka, o kolik si pokrocil za ty dva dny, co sem na forum nekoukal?
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Starlyn

Příspěvekod Starlyn » stř 07. kvě 2014 18:53:37

Je mi jasné, že můj level dosti odrazuje.. Trochu jsem doufal ve shovívavost, když je tu je teď Cataclysm a většina lidí ještě expí a equip je na úrovni normal/HC dungů a každý v podstatě "začíná". Můj postup nebyl teď příliš velký(level 10), ve škole byly jedny z posledních možností jak nahnat dobré známky předtím, než budou maturity v plném proudu...
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » stř 07. kvě 2014 21:37:10

Bohuzel, do 85ky te ceka dlouha cesta, shovivavost by samozrejme byla, kdyby si byl 77-80, ale lvl 10 je opravdu malo.

Pokud te neodradim, zkus to az doexpis. uvidime co v tobe drima pozdeji. zatim neprijaty
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”