Bambuso PVE Holy/Disco Priest [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Bambo
Class:: Priest

Bambuso PVE Holy/Disco Priest [NEPRIJATY]

Příspěvekod Bambo » stř 21. kvě 2014 8:33:15

Nick: Bambuso
Class/ main spec: Priest/Holy
Věk:19
GearScore: Nepoužívam tento addon, ale môj ilvl je momentálne 333 :)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Bambuso
FPS: 40-60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
hrávam už od časov TBC i keď mal som aj pauzy. Na twinstare hrám asi 3 roky respektíve od vtedy čo nahodili WOTLK, potom som mal zase pauzu pri konci ICC sezóny a teraz dávam comeback na WOTLK.

Váš raid time?
Ako sa hovorí "Ako si zariadiš tak máš!", takže vlastne kedykoľvek okrem neskorých nočných hodín cez týždeň.

Definujte svůj PvE skill:
Na WOTLKU bol môj main Frost DK(dmger), takže s priestom tu nemôžem veľmi hovoriť, na Priestovi som hral prevažne PVP. Ale zopár krát som raidy healoval. V ICC bol prvý otvorený quarter a ten sme dali vtedy - aj keď je najľahší tak vtedy nebol x).

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Nuž vyexpil som tu veľa postáv asi (7) zostali mi dve a to je DK(80lvl) a priest. A čo považujem za úspech tak to bolo, že pred otvorením Lich Kinga a a HC celkovo som dosiahol 5.9gs(261ilevel).

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://imgupload.sk/images/5/1/51zrc13wp2yqzrd676ka.jpg
DBM - používam nato aby som vedel kedy ide pri bossovy aká fáza a aby mi to vyšlahalo oči keď stojím napr. v ohni :D
Gatherer - zapamätávanie lokácií suriek.
Quartz - prehľadnejšie Cast bary
a to je asi tak všetko

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
o WoWku som sa dozvedel skrz to, že som bol strašný fanatik do W3(teda aspoň som si to myslel :D) tak som hľadal na internete či nieje nejaké pokračovanie ešte a nebolo, ale prezmenu som našiel túto "Never ending online game" s ktorou som strávil pár chladných večerov... O svojej classe som si na nete našiel množstvá návodov a videonávodov a z nich som aj čerpal ak tu nie je zakázané propagovať tak prevažne zo stránky molten wowu.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Tak prvá taká lepšia guilda(podľa môjho) bola Navitas Cordis - pohodoví ľudia a dobrí kolektív. Lenže dostali na 3 týždne ban ako mnohí iní a išli hrať inde tak som to zavesil vtedy na klinec aj ja.
Ďalšia guilda terajšie bol The Game of Thrones ale povedzme si rovno. Nemalo to tam zmysel čo sa týka nejakého kolektívu, je to proste expiaca guilda, kde sa nikto o nič nestará a Gumko si len hrabe prachy z Cash flow(v konečnom dôsledku nie zlý nápad, keďže tam ma 1500 ľudí :D) a ja už expiť nepotrebujem.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Veľa krát sa mi stalo, že som bol s niekým z vašej guildy dung alebo tak a videl som aj na worlde trošku spamu - zaujalo :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Lebo hľadám guildu s aktívnym a dobrým kolektívom s ktorým sa dá povtipkovať ale aj poriadne zaraidovať!

Koho znáte v <SFU> ?
Rixxy a to je asi všetko.

Co nám můžete nabídnout?
Myslím, že celkom kvalitný heal do raidu(samozrejme vždy sa je čo učiť a rád sa tomu podujmem) a dlhoročné skúsenosti s WoW ako takým (Aj keď popravde catu hrám prvý krát a mám tam isté defekty ale učím sa rýchlo)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Momentálne to nepoužívam ale nie je problém stiahnuť a slúchadlá a mikrofón mám.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Bambo- DK/Frost DMG - 5900 - už moc nehrávam, ale myslím, že to ešte skúsim. (lvl80)

Napište nám něco o Vás:
Moje normálne meno je Vilo a chodím na Gympel a medzi moje záľuby patrí programovanie a Parkour/Freerunning. Som tolerantný a možno sem tam trochu vtipný človek, nenahnevám sa keď niekto spraví chybu, skôr keď spravím chybu ja a som ochotný utrácať goldy za opravy po WIPOvaní pri progresse :D. Toť asi odo mňa všetko.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Bambuso PVE Holy/Disco Priest

Příspěvekod Crafty » stř 21. kvě 2014 8:45:32

Pises o zalibe v programovani, o jakem jazyku se bavime?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Bambo

Příspěvekod Bambo » stř 21. kvě 2014 8:55:46

programoval som vo viacerých jazykoch. PHP, C a momentálne sa učím C#. CSS a HTML ovládam ale to samozrejme nieje programovanie.
Rixxy
Class:: Warrior

Příspěvekod Rixxy » stř 21. kvě 2014 20:48:02

Bamba poznam este zo stareho Phobosu a viem, ze za svoje DK podaval slusny vykon ;) Verim, ze na cate podas rovnako dobry vykon aj s priestom. Hlavne je to pohodovy typek, schopny hrac, ma charakter, je s nim sranda a da sa s nim pokecat. Urcite som ZA
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 23. kvě 2014 18:19:16

dneska kolem 20-21hodiny si me chyt na TSku (ts.sixfeetunder.cz)
(ts je ted offline, za cca 30min ho nahodim)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Bambo

Příspěvekod Bambo » ned 25. kvě 2014 13:18:38

Prepáč, že som sa nedostavil, ale bol som odcestovaný od štvrtka a na internet som sa dostal až teraz.
Bambo

Příspěvekod Bambo » úte 27. kvě 2014 18:16:08

Ja len taká otázka, či je ešte šanca sa dostať na ten pohovor? :roll:
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » stř 28. kvě 2014 10:26:59

udelej mi nejaky report z vcerejsiho rozhovoru a testu :) nazor, co se ti libilo co se ti nelibilo a co zmenis dobudoucna
Obrázek
Bambo

Příspěvekod Bambo » stř 28. kvě 2014 14:12:09

takže k rozhovoru :D pocit so seba som nemal veľmi dobrý ak mám pravdu povedať, ale pozdávalo sa mi keď si sa pýtal aj na veci, ktoré sa netýkajú len hry. Stejnak mám pocit, že som to dokefal :D :D
a čo sa testu týka tak som nemal žiadne výhrady. Páčilo sa mi, že aj keď sme wipli nikoho vôbec netrápilo koho to bola vina, ani sa nikto nehneval, proste sa povedalo ideme znova a dali sme to bez problémov. V závere asi len toľko, že nič také negatívne okrem mojich biednych vedomostí o cataclysme (ktoré určite vylepším) som nenašiel :)
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » stř 28. kvě 2014 19:08:45

V sobotu určím termín pohovoru
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 01. čer 2014 11:01:14

od 13hodin budu na TS, tak se domluvime na terminu
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pon 02. čer 2014 5:46:10

napis mi do soukrome zpravy tvuj mobil a od kdy budes mit dneska cas
Obrázek
Ratslayercz
Class:: Rogue

Příspěvekod Ratslayercz » stř 04. čer 2014 14:37:05

http://zidanbird.volovinky.sk/

az nahrajes děvať, tak dolož screen a muzem se o necem bavit
Bambo

Příspěvekod Bambo » stř 04. čer 2014 17:12:23

Obrázek máš to mať :D
Martypunk
Class:: Warlock

Příspěvekod Martypunk » sob 28. čer 2014 10:07:56

nejaky progress nebo nezajem? ozvi se bambuso
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » sob 05. črc 2014 19:12:03

Neprijaty
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”