Nikolay, Arms/PVP [PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Nikolay
Class:: Warrior

Nikolay, Arms/PVP [PRIJATY]

Příspěvekod Nikolay » pát 06. čer 2014 18:30:33

Nick: Nikolay

Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Nikolay

Alt: Nevedu

Spec/class: ARMS/WARR

Věk: 26

GearScore: 355ilvl

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? Aktualne jsem dodelal full PVP eq a hledam partaka/partaky do 2s a 3s, do tehle doby jsem chodil jen na odehry pro CP, kazdopadne uz je na case to trosku zacit hrotit.

S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Jak jsem napsal vyse

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Jak jsem napsal vyse

Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2800 wotlk rele sezona s Hpalou, nick Archdiablo

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2k+ wotlk rele sezona, TSG s Archdiablo a Neno

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Ne

Je postava kupovaná (ano/ne)? Ne, vyexpena

Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Ne, kazdopadne je to muj cil na teto sezone

Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano

Chodíte aktivně BG? Ano, ikdyz mam ful eq, rad pomuzu ostastnim s jeho nabranim a navic je to sranda.

Jste kolektivní hráč? Ano, hral sem zavodne 12 let fotbal a jsem vzdy pro cokoliv v parte :)

Koho znáte v <SFU>? Nejak poradne nikoho, maximalne z videni z BG, ale rad poznam.

Předchozí guilda + důvod odchodu? Beyond Unrivalled(Horda), duvod - prechod k alianci, hlavne z duvodu jednoho kamarada z RL, co je u aliance take, slibil jsem mu to :)

Co očekáváte od guildy? Ze si zahraju kvalitni BG a najdu pohodove partaky do aren :) a sem tam se odreaguju potazmo v nejakem RHC ci Raidu.

Zkušenosti s ostatníma classama? Takhle, poradne jsem hrotil vzdy jen wariora, kazdopadne odzkousel jsem si krome DK vsechny classy a specy a to jen z duvodu, abych poznal sveho soupere, na CATA hraji sice jen warra a nemel sem tuto moznost projeti vsech class jak na wotlku, kazdopadne sem si prosel vsechno nove, co kazda classa/spec na CATA nabizi a uz vim, co mohu od nich ocekavat.
Kamikaze
[ Class Leader ]

Re: Nikolay, Arms/PVP

Příspěvekod Kamikaze » sob 07. čer 2014 16:49:19

Ten tvoj RL kamarát už skončil s wow alebo ako to, že si s ním neni v jednej guilde? Nebudeš o mesiac leavovať kvôli tomu, že pôjdeš k nemu? :)
Ani nebude dobre na svete,
kým ruky, ktoré plnia náboje,
nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv?
Nech tečú nápoje!
Nech miesto hromobitia kanónov
znie krotký cengot fliaš.
Nikolay

Příspěvekod Nikolay » ned 08. čer 2014 20:22:19

On guildu nevede, chodime spolu bgcka a na pokec, jednou jsme mu to slibil a to se musi dodrzet :) nic vic v tom neni, takze nejake prechody z g do g nehrozi.
Sayka
Class:: Hunter

Příspěvekod Sayka » pon 09. čer 2014 2:10:25

Dost stručna prihlaška aspon podla mna, a tak preto sa pýtam,
-ako dlho hraš wow?
-hral si aj na inych srv, či len na twine?
-ake combo/a planuješ hravat na cata 2vs2, 3vs3?
-čo možeš ponuknut Guilde?
Nikolay

Příspěvekod Nikolay » pon 09. čer 2014 13:06:49

-ako dlho hraš wow?
4 Roky a z 90 procent warriora, 10 procent jsem venoval poznavani ostatnich class, abych vedel jak proti nim hrat.

-hral si aj na inych srv, či len na twine?
Na offiku, mam tam porad warra a retrinu lvl 90, kazdopadne offik neni nic pro me.

-ake combo/a planuješ hravat na cata 2vs2, 3vs3?
Tak v 2s s healerem, bylo mi i jedno s jakym, ikdyz jsem nejvic tihnul k rshamanovi a rdruidovi, ale co chci hlavne rict, ze uz jsem ho nasel, chodime ted s Rshamanem jmeno Deadsong, maina ma Notheal z EA a zatim i bez TS je to takovej facepalm.
Mno a v 3s nejsem jeste pevne rozhodnuty, urcite budu hledat neco ke mne a tomu rshamanovi, premyslel sem nad mm hunterem, sikovnym affli lockem nebo Dkckem potazmo i retrinou, tady budu spis uz preferovat ne podle samotneho komba, ale podle lidi, co ho hraji, jestli ten clovek bude v pohode, bude komunikativni atd atd.

-čo možeš ponuknut Guilde?
Jsem pohodar, dokazu povzbudit a v RBG budu chtit byt urcite vzdy top dmgem, ktery zaroven pomuze v nouzi svemu healu a vi, co ma kdy delat, celkove chci jen rict, ze chapu, ze ma prihlaska se muze zdat hodne stroha, ale ja radeji ukazuju ciny, nez abych psal ody na to jak jsem dobry :) pokud mi date prilezitost, rad to ukazu v praxi.
Nikolay

Příspěvekod Nikolay » pon 09. čer 2014 13:08:19

Bump!
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » úte 10. čer 2014 10:31:32

Nahraj rating a pak se můžem o něčem bavit :roll:
Sayka

Příspěvekod Sayka » úte 10. čer 2014 13:53:19

A kedy planuješ previest postavu k ali?..
Nikolay

Příspěvekod Nikolay » úte 10. čer 2014 20:03:21

Uz se stalo a nahrat rating, kdyz neni partak to je pak celkem zacarovany kruh a chci jednoho partaka na stalo(z hlediska healu) a rikal jsem si, ze bych ho prave mohl sehnat v guilde, v ktere budu, ale tak pokusim se sehnat a nahrat mno.
Kalo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Kalo » úte 10. čer 2014 20:44:24

Zoyka, resto shaman co se k nám hlásí nedávno sháněl parťáka, tak se ho zkus zeptat, jestli je to ještě aktuální.
Sayka

Příspěvekod Sayka » stř 11. čer 2014 14:30:01

Mno kedže mi nick Nikolay nenašlo evidentne si zmenil nick, kontaktuj ma v hre Sayax najlepšie v piatok 13-teho :twisted:
Nikolay

Příspěvekod Nikolay » čtv 12. čer 2014 14:31:37

Nick sem zmenit musel po prechodu, jinak jsem ted pod nickem Cloudx a pokud by bylo mozne te kontaktovat uz dnes bylo by to pro me lepsi, pokud teda ve hre budes, v Pa mozna nebudu online, jeste to nemuzu potvrdit ani vyvratit.
Atray
Class:: Shaman

Příspěvekod Atray » pát 13. čer 2014 8:37:04

TEST/POHOVOR

DATUM: 15.06.2014
DEN: neděle
ČAS: 17:00

Potvrď svou účast.
Nikolay

Re: Nikolay, Arms/PVP [TEST/POHOVOR]

Příspěvekod Nikolay » pát 13. čer 2014 10:30:27

Psali jsme si v noci se Sayaxem a jsme domluveni na dnesni odpoledne, jinak potvrzuju jak dnesek tak i pripadnou nedeli.
Sayka

Re: Nikolay, Arms/PVP [TEST/POHOVOR]

Příspěvekod Sayka » pát 13. čer 2014 12:17:01

Tak dali sme nejake BG, boli sme i na TS a za mna ANO

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”