Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Nikolay
Alt: Nevedu
Spec/class: ARMS/WARR
Věk: 26
GearScore: 355ilvl
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3? Aktualne jsem dodelal full PVP eq a hledam partaka/partaky do 2s a 3s, do tehle doby jsem chodil jen na odehry pro CP, kazdopadne uz je na case to trosku zacit hrotit.
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Jak jsem napsal vyse
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Jak jsem napsal vyse
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? 2800 wotlk rele sezona s Hpalou, nick Archdiablo
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? 2k+ wotlk rele sezona, TSG s Archdiablo a Neno
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Ne
Je postava kupovaná (ano/ne)? Ne, vyexpena
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Ne, kazdopadne je to muj cil na teto sezone
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano
Chodíte aktivně BG? Ano, ikdyz mam ful eq, rad pomuzu ostastnim s jeho nabranim a navic je to sranda.
Jste kolektivní hráč? Ano, hral sem zavodne 12 let fotbal a jsem vzdy pro cokoliv v parte

Koho znáte v <SFU>? Nejak poradne nikoho, maximalne z videni z BG, ale rad poznam.
Předchozí guilda + důvod odchodu? Beyond Unrivalled(Horda), duvod - prechod k alianci, hlavne z duvodu jednoho kamarada z RL, co je u aliance take, slibil jsem mu to

Co očekáváte od guildy? Ze si zahraju kvalitni BG a najdu pohodove partaky do aren

Zkušenosti s ostatníma classama? Takhle, poradne jsem hrotil vzdy jen wariora, kazdopadne odzkousel jsem si krome DK vsechny classy a specy a to jen z duvodu, abych poznal sveho soupere, na CATA hraji sice jen warra a nemel sem tuto moznost projeti vsech class jak na wotlku, kazdopadne sem si prosel vsechno nove, co kazda classa/spec na CATA nabizi a uz vim, co mohu od nich ocekavat.