Priest pve holy/pvp sh UZAVŘENO

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Schweinkerl
Class:: Priest

Priest pve holy/pvp sh UZAVŘENO

Příspěvekod Schweinkerl » pon 15. zář 2014 16:20:27

Nick: Schweinkerl
Class/ main spec: priest/ holy(pve)
Věk: 22
GearScore:pve holy 357/ pvp full vici
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... chweinkerl
FPS: 50fps (stormwind náměstí)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju od TBC, na twinstar sem přišel na začátku toc sezóny

Váš raid time? teď můžu kdykoli (ještě nemám rozvrh ho školy :-D), jinak přes rok k večeru většinou můžu každej den, krom pátku a soboty

Definujte svůj PvE skill: stačí se mi jednou vysvětlit boss a pak už no fail

Vypište svůj progress na Twinstaru: progressoval sem všechny wotlk dungy, nejvíc si asi cením togc 25 mad skill, jinak icc 25 9/12hc, z cata mám 3/4 cho'gall přežil s 370k (bot sem byl asi 3x), bwd 5/6 (to sem byl jednou, last se nějako bugnul, mával křídlama nad lávou, nebyl combat a nešlo nic dělat), chodim každej den hc od začátku léta, takže mám full repky + sem nasbíral hodně valorů

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: moc addony nepoužívám, používám jenom ty nezbytný, do pve používám dbm, healbot, recount + pvp addony http://tinypic.com/view.php?pic=23mtunr&s=8

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: informace většinou čerpám z Internetu nebo podle zkušených lidí ze hry, když mi něco nevyhovuje měním podle zkušenosti podle sebe, např sh pvp priest, dělal jsem si talenty podle cápků z Internetu, ale od léta sem se mu snažil dostat na chuť, talenty mám nakonec podle sebe a v arenách a bg začínám mít konečně dobrý výsledky, wotlk max rat 2489

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: hrál sem za hordu v allianci jsem od cata, v alianci sem byl akorad ve vir něco a teď sem v Pivo dělá hezká těla (teď se tam nic neděje leaderovi spadnul rated bg rat o 100, tak se nestará :-D )

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? world, začátek cata jsem potkával pár lidí v RHC a celkem dávali, vim že i v bg jsou dobří

Proč chcete jít právě do <SFU> ? kvalitní guilda jak pvp, tak pve, dobrý raid time

Koho znáte v <SFU> ? nikoho

Co nám můžete nabídnout? velmi častý online

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mám ts 3 a mumble, radši poslouchám, ale mluvit můžu taky

Vypište svoje alty (stačí level 80): alty nemám, všechny sem prodal, měl sem mága (80), warlocka(80) a druida(80), gear score byl kolem 6k

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: nějak nespěchám, můžu bejt klidně náhradník na sekundární raid, když nebudou lidi můžu jít healovat, heal mám dobrý a gear taky, můžu poskládat i pve sh, na wotlku to byla moje main spec, ale teď sem radši v healu nebo můžu hodit pve disco
Enforcer
Class:: Warrior

Re: Priest pve holy/pvp sh

Příspěvekod Enforcer » stř 17. zář 2014 9:07:56

ktoré pvp addony používaš konkrétne? Prečo chceš ísť práve do SFU? Keby si musíš vybrať buď jednu alebo druhú sekciu, ktorá by bola ta srdcu bližšia?
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 17. zář 2014 9:44:21

Postni aktualni screen UI.

Napis mi co vsechno ovlivnuje mana regen.
(poradne si promysli odpoved)

Co myslis ze je lepsi DISCO nebo HOLY?
(hlavne me zajima oduvodneni tveho rozhodnuti)
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Schweinkerl

Příspěvekod Schweinkerl » stř 17. zář 2014 14:47:43

O něco blíž mi je pvp, ale na wotlku sem byl v pve guildě. Věnoval jsem se jak pve tak pvp,
pak záleží jestli se hráči z pvp sekce můžou dostat na sekundární raid v úterý.

PvP addony používám Gladius, LastSecond, CooldownCount, Atemi.

Hned po Intellect dávám spirit, prist (holy/disco) má o 50% méně mana regen v combatu, ale díky talentu Holy Concentration
se mu přidává +30% v combatu, takže by měla bejt ztráta 20% mana regen v combatu + redukce instant spellů talent mental agility
a buff Inner Will + doplňovací spelly Hymn of Hope, Shadowfiend + trinkety, možná sem něco zapomněl :-D

Nevim jestli je lepší Disco nebo Holy, disco sem hrál jako heal na wotlku, to mi přišlo jako lehkej support zbývajicího healu v raidu,
vracela se mi mana z rozbitých nebo dispelnutých štítů. Disca sem na cata nehrál, ale koukal sem, že teďka může healovat
50% z dmge z holy fire a smite. Chtěl sem změnu, tak sem si teď dal holy.

screeny nemám, tak sem vyfotil aspoň rhc... http://i61.tinypic.com/152kgn8.jpg
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » stř 17. zář 2014 17:37:19

Co pro tebe znamena guilda?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Schweinkerl

Příspěvekod Schweinkerl » stř 17. zář 2014 18:10:41

Stálý kolektiv lidí na které se můžu spolehnout.Vědět co čekat a neplácat se s Worldem v různých instancích nebo pvp sekcích hry. Dozvědět se nový rady a informace. Dobrá guilda zvedá jméno hráče a špatná naopak shazuje. Díky dobrý guildě jsem na vyšší úrovni hraní než ostatní hráči.
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » pát 19. zář 2014 18:55:41

Co nám můžeš nabídnout co ostatní ne ?
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Schweinkerl

Příspěvekod Schweinkerl » sob 20. zář 2014 9:09:29

Mám dlouholeté zkušenosti s raidováním, vysoký rat jak v 2v2 tak 3v3, played priesta 136 dní. :D Jsem přátelský a nekonfliktní, rád spolupracuji a jsem schopen se obětovat pro tým. Umím zachovat chladnou hlavu a v těžkých chvílích neztrácím smysl pro humor, na druhou stranu jsem rád, když je v guildě disciplína a pořádek. :-D
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » ned 21. zář 2014 21:53:05

Zkusil bych tě na test raidu uvidíme co řekne crafty
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » ned 21. zář 2014 23:10:41

Proc bych te mel chtit?

Utery 18:00 test v BWD, BOT, BH
Obrázek
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » čtv 02. říj 2014 19:13:07

Proč si nedorazil na test raid ?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”