Class/main specc: Fire Mage
Vek: 18, čoskoro 19.
Gearscore: ilvl 359
Link na Armory : http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&cn=Legac
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoWko hrám asi od svojich 13 rokov. Najprv som hrál TBC (server GigaFun) asi 2 roky čisto len PvE(všetky classy) ale to bolo už dávno. Potom som prešiel na Wotlk (server Defender) tiež to bolo cca 2 roky, a tam som hral len PvP za destro/afli locka. Po Wotlku som si dal chvíľu pauzu a hral som LoLko. Keď ma to prestalo baviť, kamaráti ma zavolali na Cata(Twinstar).Hrám tu prázdnin 2014.
Váš raid time?
Môžem každý deň, hocikedy.
Definujte svůj PvE skill:
Myslím si o sebe, že mám troška viac ako priemerný ale nie až taký super, no taktiky na všetkých bossov viem skoro naspamäť, rád si vypočujem ak niečo robím zle, a ak vidím,že niekto niečo robí zle, tak mu to normálne vysvetlím

Vypište svůj progress na Twinstaru:
BoT, BwD, ToTwf (10,25) taktiky za dpsko naspamäť , za heal tak letmo.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů
http://tinypic.com/r/25kspao/8 .... používam addony CombustionHelper-názov hovorí za všetko:) ...potom samozrejme DBM, Recount a Carbonite(tento addon používam už od Wotlku, zvyk na minimapu).
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
http://www.tauri-veins.tk/ alebo youtube alebo google a hľadám všade kde sa dá.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Názov prvej guildy bol "Ja nevjem uš" ... bol som v nej len dokým som expil. Odstúpil som z nej keď mi dali ponuku do druhej guildy ale názov si už nepametám, bol to nejaký dlhý názov. Boli tam síce kvalitný hráči ale bolo ich strašne málo (väčšinou 3-6 ľudí online cez deň), a to bol aj dôvod prečo som odišiel. A momentálne som v Warriors Of Freadom. Som tak ako Raid Leader s Main postavou, ale dostal som ponuku do tejto guildy(od hráča Tygricka/Arowist).
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Keď som si pozeral, kto kedy daval bossov, tak som videl vaše meno často, aj keď som chodil RHC a bol niekto dobrý tak väčšinou s vašej guildy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Ako som už spomínal, napísal mi hráč Arowist, a od neho som sa o vás dozvedel.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Počul som, že ste jedná z najlepších PvE guild na servery, a že chodíte 25m BoT/BwD/ToTfw. Rád by som sa toho zúčastnil.
Koho znáte v <SFU> ?
hráča Arowist/Tygricka.
Co nám můžete nabídnout?:
Tak ja nič nesľubujem, ale stále sa snažím dodržať slovo ktoré dám, vždy všade som väčšinou načas a niekedy aj skôr. Keď je raid, tak stále sa snažím, aby to šlo čo najlepšie a nerobím žiadne iné veci okolo toho(napr. nemám zapnutý Facebook alebo nevečeriam, nepočúvam hudbu)plne sa sústredím a rád by som vám ukázal že to myslím vážne

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Aj TS3 aj Mumble aj Skype aj Overwolf aj Hamachi a mám aj slúchatka aj mikrofon aj webkameru

Vypište svoje alty:
Iamlegacy (druid = resto 353/tank 352)
Henari (blood dk = tank 358)
Hráč Arowist mi písal, že pôjdem na test raid, a nejakú stručnú prihlášku