Theliath - Holy Paladin [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Carnesir
Class:: Paladin

Theliath - Holy Paladin [NEPRIJATY]

Příspěvekod Carnesir » pát 23. srp 2013 18:50:14

Nick: Carnesir
Class/ main spec: Paladin - Holy
Věk: 20 let
GearScore: 6124gs
Link na armory: ZDE
FPS:
Jak kde... například u Sindragosy se pohybuji kolem 30 fps, u méně graficky náročných bossů to jde samozřejmě nahoru. Nicméně mi to nebrání v plynulém hraní ani orientaci v encounteru.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraji něco kolem 5 let. Můj příběh začíná na serveru Mystiq.org, kde jsem vyexpil jednu 70 asi po půl roce - nicméně jsem se na to hned vykašlal protože jsem nevěděl co dělat když jsem doexpil. :-D
Poté jsem měl lvl 70 na onlinegamers.cz, ale to už je hrozně dávno. Měl jsem tam kamaráda a tak mě zasvětil do "jádra" hry.
Když se odtrhnula od OG.cz twinstar komunita, přešel jsem na offi. Jenže člověk jak stárne a dostává rozum, tak už nechce platit za hru, ale potřebuje benzín, cigarety, drogy, děvky a alkohol.
Zkrátka jsem zase přešel na free a to na molten-wow.com, kde jsem vyprogressoval kompletně celý wotlk. Je to tak měsíc co nám rozpadla guilda a já bych si chtěl na jiném serveru užít zase ten pocit z progressu a následnýho killu, který jiste všichni známe a je k nezaplacení.

Váš raid time?
Nemám nijaký vážný problem přijít na raid kdykoliv, když to budu vědět alespoň nějakou dobu dopředu.

Definujte svůj PvE skill:
Řekl bych, že tohle jde těžko vyjádřív slovama, ale spíš ukázat činama :-) aneb samochvála smrdí.
Protože by bylo neslušný na otázku neodpovědět, tak napíšu, že jsem zvyklý progressovat tvrdě několik hodin denně na profesionální úrovni.
Nemyslím si, že bych byl nějaký chytač malleable, šipkotoč ani backpedaler.

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Bohužel téměř nulový - byl jsem pár world raidů a vypadá to, že všichni bossové fungují tak, jak jsem víceméně zvyklý.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek
http://www.upnito.sk/0/ygqenn4fgxj6wnd5 ... wsqwpc.jpg

Bartender - Možnost skrytí nepotřebných barů (člověk už nepotřebuje vidět spelly, když umí bindy), komfortnější bindování, velikost barů.
Xperl - Můj raid frame, možná to není úplně nejlepší volba, ale mě to vyhovuje. Neovlivňuje to mojí rychlost healování a člověk už si po těch letech špatně převykne. :-)
Prat - Chat addon - kopírování textu, barevnější chat, praktičtější.
DBM - Netřeba komentovat.
Recount - Netřeba komentovat.
Classtimer - Sledování duration beaconu a haste z judgementu.
eCastingBar - Modifikace casting baru - velmi praktické.
Atlasloot - Netřeba komentovat.
MoveAnything - Posunování všeho možného kamkoliv.
Pallypower - Buffování ještě nikdy nebylo pohodlnejší! :-D said like Horst Fuchs :-D

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Protože paladina hraji opravdu dlouho, tak jsou to jen tvrdé zkušenosti. Občas když jsem váhal tak mi hodně pomohl elitistjerks.
A zdroje informací o WoW? :-) Občas wowwiki, ale zase hlavně hra samotná.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Vzhledem k tomu, že jsem nebyl na twinstaru zatím v žádné guildě, považuji otázku za zbytečnou, ale na ostatních serverech to bylo hlavně kvůli rozpadům nebo neshodám s vedením.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Než jsem si podal přihlášku, pročetl jsem si twinstar forum a vypadáte, že máte rozum. Dobrý progress, slušné vyjadřování, to značí parádní kolektiv :-)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Viz předešlý dotaz

Koho znáte v <SFU> ?
Asi zatím nikoho, ale rád bych poznal nové lidi a třeba pak i s někým zašel na pivko v realu :-)

Co nám můžete nabídnout?
Několikaleté zkušenosti za holy paladina, profesionální gameplay (ano, samochvála smrdí), ochotu, kolektivnost a schopnost se rozvíjet.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Stažení a nastavení je otázka pár minut - mikrofon mám, to je samozřejmost

Vypište svoje alty (stačí level 80):
Kdyby byl potřeba alt na nějaké alt raidy, asi není problem vyexpit / koupit.

Něco o mě:
Tak, jmenuju se Tomáš, je mi 20 let a chodím v Plzni na Masarykovo gymnázium.
Blokong
Class:: Shaman

Re: Carnesir - Holy Paladin

Příspěvekod Blokong » pát 23. srp 2013 19:15:31

PROTI, ty vis proc ;)
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 23. srp 2013 19:16:18

A jak sis uzil prazdniny v SODE? ;)

Nenapadny jak monsterTruck na parkovisti
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Revilo
Class:: Death Knight

Příspěvekod Revilo » pát 23. srp 2013 19:40:03

Vyzeráš celkom slušne som ZA na test raid :)
Marty
Class:: Mage

Příspěvekod Marty » pát 23. srp 2013 19:55:27

Vtipálek :D Proti
Ataecina
Class:: Paladin

Příspěvekod Ataecina » pát 23. srp 2013 20:05:26

aneb samochvála smrdí

mě tu smrdí něco jiného...kdybys měl koule na to zrovna říct kdo jsi, byl bych ochotný dát pro za skillovou stránku
Ratslayercz
Class:: Rogue

Re: Theliath - Holy Paladin

Příspěvekod Ratslayercz » sob 24. srp 2013 11:56:34

equip pekny, pohadku si taky vymyslel peknou, ale bereme jen top hrace, nema zabiteho LK25 HC PROTI
Marty
Class:: Mage

Příspěvekod Marty » sob 24. srp 2013 12:01:16

Jako vážně, co sis myslel? :D Po těch scénách na TS fórum.. Radši bych vzal paladina s 3500gs jak tebe
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » sob 24. srp 2013 12:27:13

Kdo zaseje vitr, musi cekat ze sklidi bouri nebo cim kdo zachazi, tim take schazi.
Myslim ze s tvojim "aktivnim" pristupem by jsi v nasich principech jen tezko mohl fungovat.

Zaroven te nechci vystavit na pranyr a nechat si kazdeho guildaka do tebe kopnout nebo te tady ponizovat.
Proto davam status neprijaty a zamykam tema.
Ber to jako act dobre vule a ukazku vyssich principu nasi guildy.

Pokud by sis chtel "rozumne" popovidat a ne si tu hrat na "MonsterTruck na parkovisti" napis mi ingame nebo PM
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”