NABIS - Mage [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Nabis
Class:: Mage

NABIS - Mage [NEPRIJATY]

Příspěvekod Nabis » stř 12. bře 2014 15:37:36

Nick: Nabis
Class/ main spec: Mage / Fire
Věk: 22
GearScore: 5200
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Nabis
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wowko parim od 15ti let... od patche 1.5.0, ceske free servery, potom wotlk jsem zacal hrat na tvinstaru ( ID uctu 165 ) :D takze mezi prvnima :-) potom, kdyz jsem prosel cely Naxx, jsem sel na offik, tam sem hral do ledna 2014 potom uz me pandy prestaly bavit

Váš raid time? mohu kdykoliv, ale chodim do prace na 12-ti hodinove smeny, tzn ranni 06:00-18:00 nocni 18:00-06:00 a dva dny volno, pokud by mi vysla nocni smena na raid, nemohu se dostavit :( ( vychazi to snad jednou dvakrat do mesice )

Definujte svůj PvE skill: dosti zkuseny na to, abych nebyl na Cataclysmu brzdou v raidu, guilde.

Vypište svůj progress na Twinstaru: na twinstaru jsem prosel jenom cely naxx na 25man, potom jak jsem jiz psal vyse, jsem presel na officialni server, kde mam BoT FC, BWD FC, FL FC, DS FC, pote na pandach MGV FC, HoF 4/6, ToT FC + nejake HC mody, SoO FC, vse na normal, 25man raidy

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://i62.tinypic.com/315o9r8.jpg

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: jelikoz jsem prisel pred nedavnem, a postavu jsem si koupil abych ji nemusel nudne expit od znovu, zadnou predchozi guildu jsem nemel

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? z worldu, psali jste ze hledate maga :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? protoze chci schopnou PVE guildu, a chci si znovu zaraidovat na Cataclysmu

Koho znáte v <SFU> ? bohuzel nikoho

Co nám můžete nabídnout? Zkuseneho maga, ktery ma vyprogresovano cely Cataclysm datadisk a vi co ma delat

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano mam, pouzivam

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Je mi 22 let, jmenuji se Radim, jsem z českého Těšína, pracuji v tiskarne, kde vyrabime knizni publikaci, mam peknou pritelkyni, prosezenou zidli u pocitace, a 10kilo nadvahy :D :D
Grease
Class:: Druid

Re: Nabis - Mage

Příspěvekod Grease » pát 14. bře 2014 11:40:07

No, z mého pohledu mi přijde, že na WOTLK nemáš vlastně co nabídnou, co se týče CATA možná ano, ale to by mohl posoudit leda některý z mágů, který se už jistě zabývá CATA mechanikami a rotací.

Dále tu máme Tvůj celkem nevyhovující raid time, pokud to chápu dobře 1-2x do měsíce se nedostavíš na raid (a na cata nejspíš nejen jeden..), nedej bože když Ti do toho občas ještě něco vleze.

Nebavily Tě pandy na offi, tak se vracíš na cata na neoffik? Nepřestane Tě to také bavit, nejlíp jak budeš mít nabraný equip?

edit: Za mne spíše PROTI
Bohus
Class:: Death Knight

Příspěvekod Bohus » pát 14. bře 2014 23:17:47

S týmto sa chceš dostať do Top guildy?
arwyn
Class:: Warlock

Příspěvekod arwyn » sob 15. bře 2014 11:16:04

Ak mas vyprogresovaneho maga na Cata, tak si aj myslim ze by si sa hodit mohol... ci uz sa to tyka nejakeho theorycraftingu alebo skusenosti...
ale kedze momentalne si taky zajac v klobuku a velmi si sa s tou prihlaskou teda nepohral, tak nam povedz, presvedc nas ze preco ti dat za, daj nam nejaky dovod, po ktorom si povieme: tak jeho chceme
Obrázek
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » ned 16. bře 2014 18:52:19

Zdravím,
každopádně než začneme řešit tvojí skillovou stránku tak mám pár otázek
1) Je tvých 2/2 raidů za měsíc staticky dáno nebo je to flexibilní a někdy můžeš mít 3/1 nebo 1/3.
2) Kolik času předem víš jestli budeš moct na raid nebo ne.
3) Jelikož ty nám nebudeš k dispozici na každý raid, tak jak moc by ti vadilo, kdyby se prostě na tebe nedostalo i když bys byl ve hře.
4) Na začátku cata bude určitě mnoho progressu. Jak jsi na to časově přes týden? Average počet nočních/počet odpoledních.
Obrázek
Yoslin
Class:: Shaman

Příspěvekod Yoslin » pon 17. bře 2014 11:07:00

Mohla bych tě požádat o link na tvé postavy co máš na offi?
Tygricka

Příspěvekod Tygricka » stř 19. bře 2014 12:05:21

Tuto přihlášku bych považoval za prvotní nadšení vrácení se zpátky na twinstar, které už pominulo. Myslím, že ji můžeme uzavřít.
Obrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 19. bře 2014 13:14:33

máš čas do dnešní porady, pokud neukážeš nějakou aktivitu, tak to uzavřeme...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”