Class/ main spec: Hunter BM/SV - podla potreby
Věk: 24
GearScore: PvE GS 5777
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Kessi
FPS: v priemere okolo 25
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hram od leta roku 2006. Samozrejme rozne dlhe prestavky, hranie inych hier, hranie na ofiku. Vzdy ale hram len huntera
Váš raid time? momentalne pracujem a koncim v praci po 17tej dostupny som tak po 19tej v podstate kazdy den, cez vikend aj skor..zalezi to aj od priatelky
Definujte svůj PvE skill: Teraz som dlhsiu dobu hral MoP a SWtOR takze to neviem posudil s ohladom na stav aky momentalne na TS je, ale myslim ze za tie roky som celkom schopny hrac a nerobi mi problem robit co treba. samozrejme.. kazdy obcas spravy nejaku chybu.. ja niesom vynimka
Vypište svůj progress na Twinstaru: na TS hram od sustenia WOTLKU, dokonca este aj kus na TBC.
T7 v dobe nahodenia odprogresovana
T8 pauza + zmena guildy, ale moc sme si nerozumeli s kolektivom, tak som potom presiel skor na PvP
T9 presiel som ku horde ale guilda sa tam po neuspesnom progresse anuba 25HC zacala rozpadat tak som si dal zas pauzu
T10 presiel som zas k aliancii lebo osm na horde uz nanesiel tak fajn kolektiv. Guilda sa vsak opat rozpadla... ICC 25 HC sme mali asi vsetko okrem princov, profesora, sindri a LK
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: vacsina je z vlastnych skusenosti a z diskusii s inymi huntermi
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: zaciatok v Cernej Ruke od jej zalozenia, potom Endless Agony, potom myslim Guardians of Faith, potom Unholy u hordy, a potom zas GoF. Ale v guilde som bol naposledy tak pred 9 mesiacmi a tie 2 posledne guildy sa rozpadli.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? od jedneho znameho s ktorym som rozoberal stav na TS
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Po dlhej dobe som stratil prehlad o tom ake guildy na TS za nieco stoja. Hladal som guildu ktora ma dobry kolektiv, zvlada aktualne PvE. SFU som si pozrel viac menej nahodne, ale popis na vasom webe ma zaujal. Prijemne spracovany a pre mna lakavy opis guildy a jej clenov
Koho znáte v <SFU> ? myslim ze asi nikoho
Co nám můžete nabídnout? Predovsetkym dospeleho cloveka. Mam uz nieco odohrane a odskusane.. takze viac menej co treba to spravim, rad prispejem, zucastnim sa, vyjadrym slusnou formou co sa mi paci a co nie a podobne. Samozrejme ako kazdy hrac nie som uplny slusak... pouzivam aj nadavky a snazim sa aj zasrandovat.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano mam oboje a pouzivam ts3, akurat ten mikrofon ... no nic moc kvalita zvuku
Vypište svoje alty (stačí level 80): nemam zatial ziadneho
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Volam sa Jakub, mam 24. Momentalne zijem a pracujem v Bratislave ako vychovavatel na zakladnej skole. Mam priatelku a vela malych ukvakanych starosti. Moje zaluby su pc hry ako wow ci dota, zvierata, priroda, filmy, opekacky (velmi caste akonahle zlezie sneh). Moc nesportujem ale ak je moznost rad strielam z luku alebo idem na bicykel, do lesa, staram sa o stromy, zahradu, alebo nieco zmajstrujem.