Class/ main spec: Hunter
Věk: 19
ItemLvL: 359/0 PvP itemov.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Mitrandiel
FPS: Stabilné
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?:
Takže Wow hrávam take 3 roky + pričom som začinal na iCe určite to každy poznáte, bohužial s inými datadiskami skúsenosti nemám ale čo sa týka caty tak tu ovládam myslím výborne. Tu na TS hrám asi 2 mesiace a to z dôsledku toho že ma sem zavolal kamoš s tým že dosť veľa ľudí z iCu sem prešlo tak prečo nie

Váš raid time?:
Váš Raidtime my úplne vyhovuje... nie som časovo obmedzený
Definujte svůj PvE skill:
Ohľadom PvE skillu je to tak že 3 roky hrám len PvE a s Huntrom nemám najmenší problém v ničom čo sa týka PvE skillu, aj keď Hunter nebol nikdy môj main ale ako som už povedal problém s ním žiaden nemám.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT N 4/4 HC 1/5
BwD N 6/6 HC 1/6
ToT4W N 0/2
iCe Online
Full Clear BoT a BwD HC ToT4W vtedy keď sa to progresovalo bolo to bugnuté odtiaľ nemám achív
FL HC chýba už iba Ragnaros HC ..
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Používam UI ktoré vám nemožem postnuť pretože si to neželá creator od ktorého to mam a venuje s takýmto veciam aj keď ja by som stým problém nemal pretože to zas nieje žiadna sláva ale vyhovuje mi

Čo sa týka addonov tak základ ako je:DBM,Recount,Atlasloot,Quartz....
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vlastné zdroje a nejaké tie fóra ale najhlavnešie zdroje a rady od skúsenejších hráčov, rád sa učím.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Variato Delectat - momentalny počet hračov schopných raidovať asi tak 6 aj som zo mnou, G sa rozpadla už pred tým ako som došiel čiže z chuti si zaraidovať nemožne...
Jak jste se dozvěděli o SFU?
Krčma ale najhlavneši dôvod je že skladate 25 tie ma vžy viacej priťahovali ako 10 man čiže hlavne preto sa o ás zaujímam.
Proč chcete jít právě do SFU?
Jeden z hlavných dôvodov je o riadok vyšie ale taktiež si s chuti zaraidovať ten gear až tak neriešim, ide mi o to aby sa zobrala parta ľuďí niečo zabila pobavila sa a tak schuti si zájsť raid

Koho znáte v SFU?
Prakticky nikoho ale verím že aj tu je niekto z iCu čiže možno tu opäť stretnem kamošov

Co nám můžete nabídnout?
Spoľach, ochotu a osoch

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejmosť..
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Mám len 82 arms wara snažim sa ho predať čiže altov žiadnych.
Něco o mě:
Som 19 ročný bezkonfliktný mladý chalal ktorý mimo školy neda dopustiť na partiu kamošov a WoW

ďakujem že ste si to prečitali