Rašedár- Demonology warlock [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Rašedár
Class:: Warlock

Rašedár- Demonology warlock [NEPRIJATY]

Příspěvekod Rašedár » čtv 08. srp 2013 15:56:33

Nick: Rašedár- ingame Rashedar
Class/ main spec:Warlock / Demonology
Věk: 20
GearScore: cca 5.8k GS (tenhle addon nepoužívám).
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Rashedar
FPS: cca 30

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: Vzhledem k tomu že tohle je provizorní přihláška, tak to napíšu rychle- WoWko hraju od patchi Fury of (the) Sunwell, TBC. Moje WoW historie jako taková je moc dlouhá, takže dodám později, nicméně na Twinu jsem 3 roky coby Demo lock =).

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..): Raid time mám volný, ale podle školy že jo... Na tom se dá domluvit.

Definujte svůj PvE skill: Ouu... Já bych řekla, že jsem schopný support raidu, co může něco vytočit. Byť teda nevím jestli budu Rdps nebo Pdps, myslím, že jsem jedna z mála, kdo za demo locka umí hrát.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: O tom bych pokecala jindy, kdy nebudu mít 60min do test raidu =)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Poslední aktivní gilda byla Loading. Osobní důvody.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ze spamovacího macra an worldu.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?: Protože hledáte demo locka, podle slov Atheny jste gilda, která chce hrát na profesionální úrovni, ale také chcete vytvořit pohodovou gildu (viz gild sraz =D ).

Koho znáte v <SFU> ?: Athena- z pokecu, Javier- z pokecu, Araoth- pokec. Malá haluz na TS =)

Co nám můžete nabídnout?: schopného support demo locka a nekonfliktní holčinu pro každou srandu a špatnost >=D

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? : Headset mám v reklamaci, jinak ano-ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): Mám jenom banku, alty nevedu.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: ah... není moc čas, jsem 20ti letá holčina z Olomouce, studuju vysokou školu v Olmu. Mám ráda WarCraft (všechno k tomu- knížky, forka, BlizzCon apod), z muziky snesu všechno nejraději mám však metal a soundracky z různých her nebo filmů. Ráda jinak čtu fan-knížky, kreslím nebo píšu povídky... A ráda kecám s lidma na mmble/ts. Pokud je možnost jsem pro gild sraz.

PS: Raději bych vám napsala mnohem hezčí přihlášku, ale nemám na to moc čas =(. Jakékoli dotazy mile ráda zodpovím.

S pozdravem

Rašedár of the Shattered Sun
Araoth

Re: Rašedár- Demonology warlock

Příspěvekod Araoth » čtv 08. srp 2013 16:00:11

Bavil jsem se s ní na TS, vzal bych ji na test raid, přihlášku doplní po raidu.
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

ObrázekObrázek
Marty
Class:: Mage

Příspěvekod Marty » čtv 08. srp 2013 23:07:44

proti
Blokong
Class:: Shaman

Příspěvekod Blokong » čtv 08. srp 2013 23:51:56

Nepotřebujem dalšího locka, který netočí....Jinak kolektivní zdá se je a vzhledem k jejímu pohlaví stejně na dps nesejde :)

Jinak to dps u Botzuho v prihlasce ;)
arwyn

Příspěvekod arwyn » pát 09. srp 2013 9:13:31

+ komunikativnost
+ vacsie zastupenie neznejsieho pohlavia by sa tu hodilo
+ pristup ku raidovaniu

+ - celkom slusne dps

- nepytala sa na taktiky, ked si nebola ista, a tak to niekedy pokazila (schytanie kocky na sindre ked kocku nemala, pripadne na DB HC sla pod bossa s formou a (predpokladam) immo aurou a tak lahko preagrovala addov a umrela)
- nema vlastnu postavu na deimose

a otazky na zaver: iba sa mi zda, alebo Javier ma aj DFO a na armory ho nevidim? (odlozila si ho do batohu?)
a taktiez co som inspectovala si moja hlava zapamatala ze nemal stvorset, aspon na lady este nie, to som si inspectla nespravne, alebo si to lootol vcera? (so stvorsetom sa to dps za locka zvysi o tak +-5%)
Obrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » úte 13. srp 2013 14:57:51

iniciativa, kolektivnost, komunikace, zápal, (možný) potenciál

nebyla na své postavě tak se těžko dá hodnotit DPS, faily jsem neviděl, nechám CL co s tebou provede, máš za mě + že jsi se chtěla ukázat na sraze, ale podle mě by to nebylo dobré, dokud nejsi v guildě... podle mě může ještě něco předvest a pokud jí zůstane ta snaha kterou dosavaď předvedla, mohla by se ukázat jako kvalitní přírustek do guildy.
Za mě bych tě rád viděl ještě jednou na raidu, pokud ti Javier půjčí postavu, pokud si převedeš svojí máš velké + na druhou stranu, když tě nevezmeme tak aby jsi pak nelitovala převodu, hold je to krok na slepo, ale pokud chceš mít šanci, je potřeba ho udělat, nikdy nikdo ti nedá jistotu, takto jednoduchý život není...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Rašedár

Příspěvekod Rašedár » stř 14. srp 2013 19:32:35

Mnu já nevím lidi, hlavním problémem je, že nemám na Deimosu char a spoléhat se, že mi Javi půjčí locka, to nejde, navíc já bych ho musela nějak upravit podle svého. Navíc, se k vám hlásí jiný demo lock z Deimosu, takže by bylo místo za mě zaplněné. Kdosi mi stejně do přihlášky napsal, že demo locka, co netočí, nepotřebujete =D. Dalším problémem je, že na Phobosu se mi povedlo najít gildu (upa náhodou =D) a hrát na dva realmy je hloupost. I když to nebude vypadat "růžově", tak spolupráci s vámi bych dále uvítala.
PS: Atheno, prosím tě, pošli mi znova svoje číslo, já jsem ho ztratila a event. bychom se domluvili na osobním meetingu =)
Araoth

Příspěvekod Araoth » stř 14. srp 2013 20:30:09

Ahoj, pokud si seženeš postavu na Deimosu, tak nemám problém tě do guildy vzít, poradit a něco zkusit udělat... Pokud ale máš guildu na Phobosu a budeš radši chtít hrát tam, tak taky nevadí... Napsat mi ale můžeš, když něco budeš potřebovat, tak buď ingame a nebo... si mě můžeš zkusit najít na xichtoknize :D
Hrdý občan Koněpůlek, momentálně v učení na mastičkáře a řezníka v Mechově.

ObrázekObrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 21. srp 2013 8:22:33

žádná reakce od doby co byla na testraidu, evidentně už nemá zájem, po dešní poradě bude uzavřeno...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
teonit
Class:: Warrior

Příspěvekod teonit » stř 21. srp 2013 8:50:45

Rašedár píše: spolupráci s vámi bych dále uvítala.
PS: Atheno, prosím tě, pošli mi znova svoje číslo, já jsem ho ztratila a event. bychom se domluvili na osobním meetingu =)

Pošli mi číslo a domluvíme se na další spolupráci :P
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » stř 21. srp 2013 10:55:12

jeste bych pockal, je cas dovolenych. uvidime
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”