Class/ main spec: Paladin/ main spec Holy
Věk: 20
GearScore: 6010 (ještě je třeba vyměnit back, zbraň) PVP okolo 5900 (holy), exp 2600+ ofi, zde zatím jen 2200rat.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Starth
FPS: v ICC25 stálé nad 25
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
World of Warcraft jsem začal hrát už jako malý kluk od roku 2005 kdy začla první open beta a já měl to štěstí, že jsem mohl hrát WoW mezi prvnímy

Má historie sahá, až po kořeny samotného WoW v roce 2006 jsem začal hrát na US serveru Mannoroth kde jsem měl 60 rogue a zdolal všechny vanilla raidy, kde jsem hrál až do roku 2007. Poté jsem přešel s kamarádem na Drak'Thul (alliance) kde jsem byl v guildách No Way, Motion, Impiks, Mayhem kde jsme postupně zdolali všechny TBC a Wotlk raidy. Měl jsem i to štěstí zaskakovat za kamaráda na pár raidů v Black Division u hordy při ICC farmě

Dále jsem hrál v roce 2010/2011 na serverech Anathema, Equilibrium kde jsem byl i krátce GM a Deffender kde jsem byl v PvP topce rank 2 2740rat.
Váš raid time?
Čas mívám teď o prázdninách poměrně tak jak si ho sám zařídím, až mi začne vysoká škola měl bych dodržovat primární raid time v pořádku, doufám, že mi škola tu přispůsobivost umožní.
Definujte svůj PvE skill:
Svůj PvE skill považuji zde na Twinstaru rozhodně za lepší průměr vzhledem k tomu, že mám dlouholeté zkušenosti z ofi a přehled, samozřejmě tento pohled je subjektivní ( samozřejmě nikdo není dokonalý a také mám své mezery, rychle se učím a novým poznatkům, které mi pomohou ke zdokonalení se nebráním ). Včera jsem byl na vašem test raidu za Holadina EFFANCY, tak si rád počkám na kritiku od vás se kterýma jsem byl, každopádně jsem půlku raidu měl nedořešené UI a bindy.
Nabindovaných kláves mám okolo 34
Macra okolo 7
Vanilla raids Full clear
TBC raids Full clear
Wotlk raids Full clear ( až na sindru, profa, lk HC, které mám nastudované )
Vyjádřil bych se i k PvP ale to by bylo na dýl a PvP přihlášku nepodávám

Vypište svůj progress na Twinstaru:
ToGC10 mad skill
ToGC25 jen FC vyhledem ke špatným grupám
ICC 10 12/12 normal 8/12HC
ICC 25 12/12 normal 8/12HC
viz. achievy eq.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Atlasloot
Bagnon
Bartender
Cooldowns
Daltanius Beacon ( odpočty beacon, sacred, viz. screen )
Deadly Boss Mode
Gearscore
Grid
Omen
PallyPower
Recount
SexyMap
TicTac
UI: http://tinypic.com/view.php?pic=2gujith&s=5
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Dlouholeté zkušenosti, kamarádi + WoWwiki/ WoWhead
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
BRAZZERS DOT COM - zde jsem byl asi týden, nová guilda kam to nikam nevedlo, nesehnali se lidi ani na 10tku
Deathbringers - zde působím doteď ( důvod přestupu k vám je v dalším bodu )
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World a přes vaše super výsledky.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Athena mě oslovil, prý vám vypadl aktivní holadin a potřebujete nahradit místo, z důvodu stagnace na našich DB raidech a mnohdy nepříjemném vedení ( více na TS ) nechci tu nikoho veřejně napadat jsem se rozhodl, že zkusím šanci, která mi byla nabídnuta a zkusím se připojit mezi vás, protože po test raidu jsem viděl, že lidi u vás jsou daleko více uvolnění, klidnější a pohodovější, než jsem doteď zde na twinu zažil.
Koho znáte v <SFU> ?
Moc lidí ne, Akxustika/Kacki, Mirotane, Athena
Co nám můžete nabídnout?
Můžu vám nabídnout kvalitní heal + samozřejmě vpohodě hráče, který má rád hardprogress a výsledky

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Mám mumble, TS 3, takže žádný problém.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Alty nemám zde na Twinu hraji ani né 3 měsíce, takže mám jen maina Starth
Napište nám něco o Vás:
Jsem začínající student jedné vysoké školy v Praze, rád a hodně sportuji ( judo, thai box, MMA, běh, fitko ), umím ve 3D programech Cinema 4D, After Effect na výborné úrovní mám znich totiž maturitu

Díky za přečtení a trpělivost.