Class/ main spec: Paladin, retri PvE / holy PvP
Věk: 20let
GearScore: nevlastnim tento addon, ale mam UD gear takze cca 4,7-5k gs
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Firesoul
FPS: 30++ plne detaily kdekoli

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: Tak tohle bude na dyl

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) muj raid time je kazdy tyden jiny, pracuju a mam kratky/dlouhy tyden takze raid ktery je kazdy ctvrtek budu moct jit kazdej druhej tyden.. co se tyce casu tak mam pritelkyni, ale je velice benevolentni a klidne me uvolni na tech par hodin do raidu

Definujte svůj PvE skill: Haaa

Vypište svůj progress na Twinstaru: na twinu mam odchozene, OS,EOE,NAXX,OL,UD zbytek jsem nemel prilezitost projit, ale taktiky bych mel umet, behem banu ktery mi tu znemoznil pokracovat ve hrani jsem hral na ruznych fun serverech kde jsem prosel i ostatni raidy jako ToC a ICC, nemuzu zarucit ze to fungovalo stejne jako tady a ani si to nemyslim, ale zaklady mam a zbytek poberu z netu a test raidu svama (pokud se na nej dostanu

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) Tak addony mam klasicke, dbm, QH, recount a pally power, omen jinak UI asi nema ted cenu posilat jelikoz mam hozeneho protekta hlavne kvuli dungeon finderu, pac jako tanka me to logne hnedka a este kdyz mam off heal tak je to parada, samozrejme se hlasim jako retri a pokud budete trvat na talent stromu a ui jak to vypada, predelam a poslu screen

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Jelikoz uz to wow hraju nejakej ten patek tak tech stranek jsem prolistoval hromadu, ale nikdy jsem nemusel neco extreme hledat, spise jsem si cetl co se tyce historie

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Patronus Ignis 1.5 roku zpet cca, duvod byl ban.. Ted co jsem se vratil a zacal zase poskromnu hrat jsem vstoupil do guildy Legion, ale este jsem snimi nebyl ani jeden raid, nevim proc, ale nemel jsem moc chut snimi do toho jit takze v guilde jsem spise pro pocit ze si mam skym pokecat

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z worldu kde jsem uvidel macro od Anathemy, velice vtipne podano tak jsme si chvilku psali, no a ted tu skrabu prihlasku

Proč chcete jít právě do <SFU> ? kvalitni guilda co si to dava a jelikoz si myslim ze jsem takovej malinkej veteranek tak jsem si rikal proc neumrit v guilde kde by to melo smysl

Koho znáte v <SFU> ? Nekdo mi nickem pripomina lidi co este hrali v Patronus za UD dob, ale nejsem si jistej jestli to opravdu jsou oni, jinak asi nikoho.
Co nám můžete nabídnout? Clovicka ktery ma chut to nekam dotahnout

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mam vsechno a funkcni, ikdyz ted hraju na ntb a ten mikrak mi krapet zlobi

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) alty mam, jsou u hordy a je to rogue a warr, gs netusim, ale jsou low a moc za ne nehraju, spise daily bg a casem je stejne prodam

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Tak jmenuju se Vašek, studoval jsem rok na autotronikovi, ale nemel jsem dobrou dochazku na praxi a vyhodili me, na posledni chvilku jsem se prihlasil na kuchare a zazrakem jsem dostudoval a zacal se tim i zivit, momentalne pracuju v restauraci ktera se nachazi v centru Prahy kde i bydlim. Ziju stale s rodici jelikoz jsem dostudoval tento rok tak si chci prvni neco nasetrit a pak se porozhlidnout po svete. Jak jsem zminoval nahore je mi 20 let a mam pritelkyny s kterou za dva tydny budu rok

btw. omlouvam se za cestinu, jsem proste lenoch