Nick: Taria
Class/ main spec: Priest / Disco
Věk: 24
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 6200 +- nemám adon bez PvP itemu
Link na armory: http://tbcarmory.twinstar.cz/character- ... n&cn=Taria
FPS: Tet jsi nejsem jist ale nemám problém nikde
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? 6 rokem +- 1rok hraní na Vanyle 2-+ na TBC a zybtek na Wotloku.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) Asi takhle pracuju v Hotelu a dělám krátkej dlouhej sem tam se to mění jinak řečeno když mám volno mám čas furt
Definujte svůj PvE skill: Nechci tady defunovat svůj skill mohlo by to znít moc povrchně tak že by bylo moudřejší když ho definujete po té co poznáte mé schopnosti.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) na twinstaru jsem od jeho samotného počátku tak že jsem si prošel věškýrý jeho progres co se týče tbc na wotloku jsem vynechal jen ToC v té době jsem měl pauzu..
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://tinypic.com/view.php?pic=kb4ys9&s=5#.UsYH-rQVuUk , http://tinypic.com/view.php?pic=21ezqq8 ... sYIMrQVuUk
Jediný Addon co stojí za povčimnutí je Vuhdo který je ve středu mého UI a pro mě je dosti přehledný co se týče debafů a hlavně mám přehled o svých bublinách což je pro mě priorita ,) a rychle to samozřejmě klikám...
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Exalted . Nemá smysl se tím zatěžovat už to tam prostě není co bejvávalo .
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Slečná Yoslin mi o vás řekla.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Bylo by totiž příjemné si zajít 25tku kde přemýšlí 25lidí na jendou to už jse mi dlouho nestalo a byla by to příjemná změna ..
Koho znáte v <SFU> ? Yoslin
Co nám můžete nabídnout? Své drahocené skušenosti co se mé classy týče a více Absorbu do gildy.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano nemám stím problém http://steelseries.com/products/games/d ... ii-headset
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Alty sice mám ale nepoužívám je
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: No jak jsem napsal je mi 24 let bydlím v Českém Krumlově což je pivní město a napovídá to i o mém zaměstnání což je číšník v 4* Hotelu myslím si že to město budete někteří určitě dobře znát proto že vás sem jezdí mraky na vodu no jinak poslouchám převážně trance ale líbí se mi od všecho všechno kořalky nepiju jen pivo a to je Kozel 10 nebo Plzen 12 , a jako každý heterosexual líbí se mi ženy a to je tak na začátek asi vše no těším se na další spolupráci tedy aspon v ní doufám přeji zatím hezký den s Pozdravem Taria...
TARIA - Priest [NEPRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Re: Taria Disco Priest
Mel bys zajem hrat HOLY?
Dokazes si udelat cas kazdy CTVRTEK v 18:00? (popripade zaridit smeny)

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Re: TARIA - Priest
Takže... Tariu znám už nějakej ten pátek, je to namyšlený vošklivý priest s kterým jsem se xxx krát pohádala, ale furt ho mám ráda a vím že umí být věrný guildě a se vším pomoci i nějakej ten skill se u něj najde...
Za mě velké PRO
Za mě velké PRO
Re: Taria Disco Priest
Crafty píše:Mel bys zajem hrat HOLY?
Holy není problém i když si myslím že na ICC už je Holy priest k ničemu pokud nemá aspon Valanyrku.Co se týče těch čtvrtků tako to nemoho slibovat.
Skus rozvest problematiku casu ve CTVRTEK:
-muzes si nejak upravovat smeny?
-popripade si je s nekym prohodit?
-v kolik hodin se normalne dostanes ve ctvetek domu?
-popripade vkolik by ses byl schopny nejdriv dostat?
-pokud by se nic nepodarilo zmenit jak vypada tvuj pracovni plan?
(Nas RAID TIME je ve CTVRTEK v 18:00)

V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Crafty píše:Skus rozvest problematiku casu ve CTVRTEK:
Moje zaměstaní už nasvětšuje tomu že to není tak lehké upravovat směny si opravdu nemohu prohazování směn je tak 50/50
a dostanu jse domů někdy ve 22 nědy ve 2ráno
a jak jsem říkál dělám krátkej dlouhej což znamená KRÁTKEJ PO,UT volno - ST, CT práce - PA,SO,NE volno a dlouhej je obrácene sem tam se to mění podle potřeby začíná nám zima tak není takový kšeft.
Proc nevyplnis poradne prihlasku a chces po nas, abychom se ti venovali
Yoshimo the Kingslayer

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”