REILE - Hunter [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Reilie
Class:: Druid

REILE - Hunter [NEPRIJATY]

Příspěvekod Reilie » čtv 13. bře 2014 17:33:07

Základne údaje o postave
Nick: Reile
Class/ main spec: Hunter - MM
Věk: 19
GearScore: 6K gs
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Reile
FPS: 40+

Základne údaje o Wowku
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wowko hrám od patchu 2.4.3 začial som na narniase , potom Mfsoft, Anthoria, Offic, Twin :) Progress od TBC raid až po Cata na offi :)

Váš raid time? Každý deň okrem pondelkou a utorkou od 15-neobmedzene

Definujte svůj PvE skill: skusený hrač hrám od dob TBC aj na offi aj na twine Cata som proggresoval na offi, prestriedal som radu class

Vypište svůj progress na Twinstaru: Proggress all raid na wotlku na twine ICC aj na offi, na offi som hral skoro celý Cata kde sme postupne proggresovali

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Obrázek - TukUI zakladný baliček všetkých addonou čo potrebujem pekne upravené mam tam Raid, DPS meter, DBM, Thret meter

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Dlho som bol u Exodusu - dovod odchodu pokazený PC Wings of Azeroth- terazjšia guild a chcem prejsť k vám lebo hľadate ľudi na Kodenie a chcem pracu na nejakom projekte čo ma zmysel :D

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World macro :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Ako som už spominal hľadata web developerov a ja projekt :) dokonalé

Koho znáte v <SFU> ? Ori :P

Co nám můžete nabídnout? Kvalitného DPS a podporu pri tvorbe webu :) .

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): Zarcon tank/unholy 6100/6200Gs - hravam sem tam :)

Napište nám něco o Vás: Som študent strednej školy som s Košíc, tento rok maturujem ako zaľubu programujem hlavne weby, venujem sa PHP/MySQL JavaScriptu CSS a HTML samo.. pracujem ako externý programator pre spoločnosti hlavne pre spol. http://www.bart.sk/. Moju prácu ak chcete môžete si vyskušať :) to hovorí za všetko.

Ine Prihlašku som podal ešte aj za hunta po dohovore s Orim pojdem radšej s nim tu aby som nemusel prenašať druida
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Re: Hunter -MM

Příspěvekod Praedator » pát 14. bře 2014 18:20:36

1. Prečo si v prvej prihláške nevypísal tohto Huntra? To, že si nespomenul v tejto Druida už prekúsnem, nakoľko už vieme, že je tvoj... ale v prvej si neposkytol všetky požadované údaje. Máš ešte nejakých iných altov(80lvl)?

2. Prečo chceš odísť zo starej guildy? A už keď sme pri tých guildách, prečo máš 3 postavy v 3 rôznych guildách? 1. Druida zrejme vo Wings of Azeroth (neviem ho nájsť na armory), DK v údajne bývalej guilde Exodus a Huntra dokonca v ani nespomínaných Veterans of Anthoria?
Obrázek
Reilie

Re: REILE - Hunter

Příspěvekod Reilie » pát 14. bře 2014 20:38:28

Takto huntera som poskytol kamošovi on na ňom hraval už nehrá a druida a hunta sme teraz zmenili s učtu na učet aby mal aj on niečo keĎ tak ale mam ke nemu pristup .. a prečo v rôznych guild na DK už nehram tak tam ostala guild som vravel že prestavam hrať a druida som začal po oprave PC hrať aktivnejšie ale nechcel som zas farmiť eq u Exodusu bo už by mi to bolo blbe 2 postavy equipovať tam. A ešte crafty potom nvm či čita tieto prispevky alebo ako ale by mi mohol dať vedieť kedy ma čas sme sa rozpravali s Orim a potrebujem s nim par veci prediskutovať.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » sob 15. bře 2014 14:46:04

V poriadku, len potom pripomínam 2 pravidlá guildy (ak by si sa k nám dostal): 1. Všetky postavy lvl 80 musia byť u nás a 2. Nikto mimo guildy nesmie mať prístup na postavy, ktoré sú v guilde ;)

Tak ohľadne huntra: Hral si na Cate aj huntra, teda máš s ním skúsenosti?
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » sob 15. bře 2014 15:21:49

Ano huntra som hral na cate pri poslednych patch 4.3 a už+ som s nim hral aj na pande
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » sob 15. bře 2014 16:37:14

Okej, tým pádom by si mal vedieť viac ako ja ;) tak len pár kontrolných:

1. Aký je najlepší pet pre Huntra na Cate?

2. Ktorý spec sa chodí do pve a prečo? (nechcem odpoveď, že má najvyššie dps, ale aj prečo je to tak)

3. Skús mi o Huntrovi povedať nejakú špecialitu, o ktorej neviem :)
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » sob 15. bře 2014 19:01:59

1. Aký je najlepší pet pre Huntra na Cate?
Pety sa použivaju podľa zloženia raidu:
Ravager: Jeho debuff zvyšuje o 4% physical damage.
Wind Serpent: Dava debuff ktorý zvyši magic effect o 8%.
Cat: Buff agi+str pre raid.
Wolf: Buff 5% crit pre celi raid.
Raptor: Redukuje armor o 4%, stakuje sa 5 x do 20%.

2. Ktorý spec sa chodí do pve a prečo?

Jednoduchosť : MMma na nastarosti držať si niektore ability up celý čas a ich dmg je od toho zavisli pri niektorých boss to nieje výhodou BM sa musi starať o peta nie vždy pet može byť na boss hlavne na pri posledných riad na patch 4.3 viď deathwing, DMG : je stale nesi zavisli na CD ako pri iných napr BM vytoči viac ale chviľkovo.. a samozrejme celkove DPS avšak na začiatku pri kontekte 4.0 by som odporučal BM niekomu viac vyhovuje MM ale BM určo na začiatok bez EQ pet toči kotel

3. Skús mi o Huntrovi povedať nejakú špecialitu, o ktorej neviem :)
Možeš mať pri sebe 3ch petou naraz nvm či vieš, Tie buffy pre raid od petou je veľká zmena od Wotlk, Suvrival je už Elemental dmg tiež zmena oproti Wotlk nvm čo by ťa zaujmalo ďalšie :D
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » ned 16. bře 2014 10:55:37

Jak bys mi dokazal ze jsi kolektivni hrac?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Reilie

Příspěvekod Reilie » ned 16. bře 2014 16:10:42

Fuuh :D ťažká otázka to asi jedine testom nvm jak by som ti to dokazal
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 17. bře 2014 17:17:56

no peti sú fajn, s tým dmg nejak neviem, low eq = Beast Master to súhlasím, ale high end gear MM? a čo Survival?... a čo sa týka toho, že hunter môže mať *až* 3 petov, tak ak sa nemýlim už na wotlku môžme mať *až* piatich a toto sa na Cate nezmenilo O.o
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » pon 17. bře 2014 17:26:48

Survival ano sorry som sa pomylil :D inde mam myšlienky a môže mať 3ch pri sebe bez toho aby si použival Call Stablet Pet, to ako máš pišalku tam budeš mať na výber 3ch pet :) môžeš si meniť boss od bossa
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 17. bře 2014 18:14:06

No čo som pozeral, tak všade sa dá vyberať mezi piatimi (aktívnymi) petmi (ostatne ako aj na wotlku, akurát s CD), ale tak to je už len hranie sa s číselkami...

Takže tak či tak by som rád videl, ako ovládaš huntra ešte kým sa dá raidovať, takže by som ťa poslal na test raid ešte s jedným huntrom, gearovo ste na tom zhruba rovnako, takže aspoň uvidíme, komu to ide lepšie :) ... Test raid sa bude konať 20.03.2014 (štvrtok) od 18:00 Naštuduj si taktiky na ICC25+RS25 a samozrejme aj HC módy...

Potvrď účasť.
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » pon 17. bře 2014 18:19:08

Oki budem tu vtedy :) diki zatiaľ
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 17. bře 2014 18:20:59

Okej, tak 20.03.2014 (štvrtok) 17:55 napíš o inv hráčovi Dropluk
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: REILE - Hunter [TEST/-/-]

Příspěvekod Praedator » čtv 20. bře 2014 22:59:29

Čo sa stalo na LK 25 HC na progresse, keď si zmizol offline?
Obrázek
Reilie

Příspěvekod Reilie » pát 21. bře 2014 7:09:48

vypadla mi elektrika až rano som zistil že poistka vyhorela ... sorry za to som nemohol nejak
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pát 21. bře 2014 7:58:07

:D
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pát 21. bře 2014 12:45:14

V poriadku, tak po tejto odpovedi je jasné že prihlášku uzatváram s verdiktom neprijatý (malá rada, keď sa chceš zahrať na to, že ti to padlo, tak to rob poriadne - TS-ko píše, akým spôsobom si odišiel) Inak ani výkon nebol práve to, čo hľadáme, takže s webom sa dohodni s Craftym, ako to bude, ale za huntra u mňa nie.
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”